Assassin's Creed IV - a gyűjtői kiadások tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Montreal új nyitott világú játéka tegnap megkapta az első gameplay trailert, most pedig fény derült a gyűjtői kiadások tartalmára is. Négyféle grandiózus csomag érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flaghez.

A Ubisoft megerősítette, hogy PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra egyaránt megjelennek a gyűjtői kiadások. Az előrendelők hozzáférhetnek a The Watch nevű VIP-programhoz, amely egy speciális aktivációs kódot jelent: a segítségével bónusz küldetéseket, extra jutalmakat nyithatunk meg, valamint hozzáférhetünk egy közösségi hubhoz, ahol beszélgethetünk a többi játékossal és összehasonlíthatjuk az eredményeinket.

A limitált példányszámban elérhető Edward Kenway: The Assassin Pirate szobrot külön is előrendelhetjük, mellé még egy DLC kód is jár, ami egyedi skineket jelent a játékban.

Black Chest Edition

  • Prémium minőségű, 55 cm-es dioráma Edward Kenway kapitányról és a Csóka nevű hajóról
  • Fémdoboz
  • Kiváló minőségű artbook
  • A hivatalos betétzene
  • Két litográfia védőborítékban
  • Két vászonnyomat
  • Minden meglévő kiegészítő tartalom az Assassin's Creed IV-hez, beleértve a single küldetéseket, skineket és fegyvereket
  • Gyűjtői doboz
  • Kalózcuccok: pergamen világtérkép, Black Flag zászló

Buccaneer Edition

  • Edward Kenway figura
  • Kiváló minőségű artbook
  • A hivatalos betétzene
  • Két litográfia védőborítékban
  • Gyűjtői doboz
  • Extra ingame tartalom

Skull Edition

  • Gyűjtői Jumbo fémdoboz
  • Kiváló minőségű artbook
  • A hivatalos betétzene
  • Két litográfia védőborítékban
  • Megnyitható ingame tartalom

Special Edition

Ez a kiadás sztenderd áron lesz elérhető, és magában foglalja a megnyitható ingame tartalmakat.

Te melyiket választod?

20.
20.
mrfire
Nah, így három hónappal a cikk után... de ezek jó példák, amiket itt olvasok, és történetesen velem is megtörténtek.

#8: Az árak nagyon különbözőek lehetnek, legutóbb 8 ezer forintomba került, hogy máshol vásároltam, mint kellett volna. Most már inkább leadom több helyen az előrendelést, és a végén a legjobb opció mellett maradok. Senki sem szólhat meg, ha lemondod a többit, és nem leszel átrázva sem egy ilyen áremeléssel. A Buccaneerre most pl. 4 helyen van leadva előrendelésem. Csak érdemes vezetni, mit hol adott le az ember, sok helyen szó nélkül kiküldik a csomagodat, az meg elég kellemetlen lenne, ha már megvan. x)

#9: Nem egyszer tanultam meg a saját bőrömön, hogy nem érdemes várni, hogy lemenjen az ára. Ha valamit szeretnék most már biztos, hogy első napra rendelem meg, nem ér 10 ezer forintot sem az a tudat, hogy meglehetne egy játék csak kicsúszott a kezemből. Nemegyszer kellett ráfizetnem, hogy külföldről hozzak be valamit jóval drágábban és azóta sem bántam meg, legalább megvan végre.

Látom többen Black Chestet akarnak, csak az a baj, hogy Uplay exclusive, amiből mi magyarok megint ki vagyunk szépen hagyva. Becslésem szerint legalább 40 ezer forint lenne külföldi kapcsolaton át idehozni, úgyhogy felejtős. Maradok a Buccaneernél.
19.
19.
Drazhar
Soha nem lenne rá pénzem, de a Black Chest verzió eléggé pofás :)
18.
18.
Bolcsosz
Black Cheast of course :DD
3.at ugy sem szereztem be a ráspórolt zsé mehet erre :D
17.
17.
adam6751
Amúgy tök jó hogy a PS3-ra megint plusz egy órát kapnak a játékosok...
A 360-asok miért nem kapnak mondjuk 1 hónap ingyen multi lehetőséget,a PC-sek meg valami hasonló extrát? Na mindegy a Benedict Arnold se volt valami szuper úgyhogy mindegy :P
16.
16.
adam6751
#13: De azért a soundtrack és/vagy a steelbook nem zavarna gondolom :)
15.
15.
adam6751
A Skull Edition a legjobb. Nekem tökéletes...lenne ha a Captain Kenway's Legacy-ban valami normális multi karakter lenne vagy singleplayer outfit. De király így is, úgyhogy szinte biztos: a Skull Editiont választom :D
13.
13.
azureknight0715
Én ilyen kiadásoknál csak a dlc tartalmakat nézem hogy van e benne + néhány percnyi,órányi játékidő. Ha nincs akkor elégé értelmetlen iylen figuráké, térképért, képeslapokért megvenni.
12.
12.
Peti887
#11: Hasonlóan vélekedek én is.A játékélményért vesszük/töltjük le,és nem a kütyükért! :)
11.
11.
Alastor01
Ha jobban belegondolunk, a játék és a letölthető tartalmak kivételével az összes többi dolog felesleges! Milyért? 1. az összes tárgyi manifesztum amit kapsz, azt előbb utóbb megunod nézegetni és csak a port fogja gyűjteni az egyre kevesebb helyet kínáló polcodon, ahol a többi hasonló haszontalan relikvia csücsül. 2. egy véletlen mozdulat okán vagy más rokon esetleg kisgyerek közreműködése által könnyen leverhető és összetörik. 3. A képeslapok, világtérkép, zászló, az art book előbb vagy utóbb szintén valahol a fiók mélyén vagy a dobozban végzi, és ugyebár a doboznak is kell a hely valahol. Valamint, ha akarom én is nyomtathatook fotópapírra ilyen vagy olyan képeket, térképet vagy megcsinálom szövetre a koponyás motívumot vagy festékel vagy ha gyorsabban akarom akkor rávasalós történettel..szóval szerintem fölösleges.
10.
10.
eximmice
Én megvettem a Freedomot 24-k ért első nap...két hétre rá megvehettem volna 15 ért újabb 2 hétre rá nézem,hogy pc-n 10.000 a freedom...Hát mondom be**arok.Tehát HA beruházok akármelyikre is én biztos ,hogy nem első nap fogom megvenni!
9.
9.
UrbyG
Én szerintem maradok a Special Editionnél. Persze jó lenne egy durvább kiadásba beruházni de hát azok nem az én árkategóriámba tartoznak... :D Viszont nagy valószínűséggel se nem rendelem elő se nem veszem meg egyből inkább várok egy kicsit az árcsökkentésre... így is még a 3at sem fejeztem be.... :)
8.
8.
Necreon
Én a CDG legutóbbi húzása után egyértelműen egyiket sem. Mi történt? A megjelenés előtti utolsó hónapban a Freedom Edition árát felvitték 15k-ról 20k-ra, így kénytelen voltam alább adni, 13k-ért vettem Join or Die-t. KÉT HÉT telt el a megjelenés után, KÉT HÉT, és 10k-ért dobálták vissza a Freedom Edition-öket amiket az előrendelők visszamondták, enyhén szólva kib@szva ezzel azokkal akik azt a megjelenéskor megvették 20k-ért, vagy akik visszamondták. A mai napig árulják őket mert a nyakukon maradt, mert mindenki megvette már ilyen-olyan formában a játékot. Nincs azzal baj hogy olcsóbban adják, de könyörgöm a megjelenés után két héttel __felezzük__ a legnagyobb CE árát? Gusztustalan húzás. Mindenesetre én megvárom míg lecseng a hype, és szépen veszek olcsón valami jófajta kiadást.
7.
7.
jardo
Nálam minimum egy Buccaneer Edition kinéz, de lehet, hogy végül Black Chest lesz belőle. A GAME-nél az előbbit lehet 80 fontért előrendelni, szóval inkább bele se merek gondolni, hogy mennyibe fog ez nekem fájni, akármelyiket is veszem meg... :D
6.
6.
Shannaro
Már csak a világtérképért és a zászlóért megérné a Black Chest kiadást venni. Meg még temérdek jó cucc van benne.
4.
4.
moonborn
Mivel a 3-ból vettem egy Freedom Editiont most mindenképpen lazábbra veszem a figurát,de a Skull Edition szerintem meglesz,de hát még meglátjuk az árakat
3.
3.
Peti887
Aztán lehet hogy ezzel is érdemesebb várni 1-2 hónapot és utána megvenni.A 3.résszel is úgy jártam hogy megvettem az alapverziót (csak a játék,semmi kütyü),10e ft-ért,és rá 1 hónapra már a Join or Die verziót tudtam volna ugyanannyiért.
1.
1.
Yanez
Szerintem az elsô a legfrankóbb!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...