GDC 2013: Free-to-play Total War készül

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Creative Assembly a Game Developers Conference falai között mutatta be az új Total War-játékot: a mellékágnak szánt Total War: Arena az ígéretek szerint átmenetet képez a MOBA- és az MMO-játékok között.

A durván egy éve készülő Total War: Arena multiplayer-orientált, free-to-play játék lesz, a fejlesztők belenyúltak a jól ismert Total War-formulába, és az RTS-játékmenetet a MOBA-val vegyítették.

A 10v10 csatákban minden játékos három egységet irányíthat majd csupán, a Creative Assembly vezető dizájnere, James Russel szerint így képez a játék átmenetet a MOBA- és az MMO-címek között.

A játékosok a free-to-play rendszer keretében vásárolhatnak majd felszereléseket maguknak, de természetesen ingyen is kiérdemelhetik azokat. Russel elmondása szerint a nagyobb játékostábor reményében tették le a voksukat a free-to-play üzleti modell mellett.

Érdekesség, hogy a készítők ezúttal nem kötelezték el magukat egyetlen történelmi időszak mellett sem, a játékhoz folyamatosan érkeznek friss tartalmak, amik komplett korszakokat is jelenthetnek.

A játék zárt bétatesztjére a hivatalos weboldalon lehet jelentkezni.

5.
5.
biohazard rex
#3: Multiplayer Online Battle Arena
4.
4.
HerodPK
LoL, heroes of neweret etc etc
2.
2.
Kocsis92
gondolom inkább magáról a harcról fog szólni,mint a mögöttes dolgokról
1.
1.
Gabesz 17
Érdekesen hangzik. Biztos kipróbálom majd. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...