Egyre biztosabb, hogy átnevezik az XCOM FPS-t

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 14.
  • Hír
Link másolása
Még egy XCOM-hír mára: a Take-Two leállította az új FPS weboldalát, és a róla készült felvételeket is priváttá tette a YouTube-on, ami látszólag megerősíti azokat a pletykákat, miszerint átnevezhetik a játékot.

A Digital Trends találata szerint leállt az XCOM-sorozat alatt futó FPS hivatalos weboldala, és a róla készült két trailert is privát státuszba állították a YouTube-on, hogy azokat ne nézhesse meg a publikum.

A 2K Games ugyan nem volt hajlandó kommentálni ezeket a lépéseket, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a március végi pletyka - miszerint a játék mégsem az XCOM cím, hanem a Bureau név alatt fog futni - beigazolódhat.

Az XCOM FPS-t 2010-ben mutatta be a 2K Games, a játék megjelenését viszont több ízben is elcsúsztatta: a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a 2014-es üzleti évben, tehát 2014 áprilisáig kell boltokba kerülnie az anyagnak.

3.
3.
sasuke05
nagyon kár nem idén jön:(
2.
2.
Kocsis92
ha igazak azok a feature-ök amiket mondtak a játékról, akkor baromi komplex és összetett lesz, ezzel megis értem a folyamatos halasztgatást, a névváltás is érthető ugyanis az enemy unknown világába totál nem illeszkedik bele, de baromira várom amúgy ezt a game-t
1.
1.
xxxgamer4ever
De mi gond lehet a gameval? Úgy látszik átnevezik, de ezelőtt nekem is gyanús volt már hogy mi a fenéért halasztgatják folyton a megjelenést...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...