Frissítve: Mennyiben fejlődött a Call of Duty?

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 23.
  • Videó
Link másolása
Az Infinity Ward kiadott egy új videót, amely összehasonlítja a Modern Warfare 3 és a Ghosts motorját, s felhívja a figyelmet a különbségekre. Next-gen Call of Dutyról van szó, a fejlődés tetten érhető.

Az Activision rendkívül büszke az új csodamotorjára, elmondásuk szerint hatalmas ugrás várható a Call of Duty látványvilágában. Most a fejlesztők összehasonlítják a régi és az új technológiájukat. Részletgazdag grafika várható, de vajon elég lesz az üdvösséghez?

A Call of Duty: Ghosts november ötödikén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra.

Update! Az Infinity Ward animátora, Zach Volker megerősítette, hogy a Call of Duty: Ghosts nem új engine-re épül, hanem a meglévő technológia jelentősen továbbfejlesztett változatára. Zach szerint mindegy, hogy egy új motorról van szó, vagy a meglévő folyamatos upgrade-jéről, a vizuális minőségen ez nem változat.

112.
112.
Raziel
#73: Ez nem egészen igaz. Mivel a grafikus motort lehet fejleszteni, de sokszor maga az alap visszafogja az egészet. Most nem akarok ebbe mélyen belemenni mivel én sem vagyok vérprofi grafikus motorokkal foglalkozó informatikai mérnök. Viszont tudom azt, hogy a motor alapvető határait lehet tologatni, de az alapvető első technológiai hibákat gyakorlatilag lehetetlen kiszűrni. Ilyen az, hogy nem nagyon lehet változtatni a renderelési eljáráson. Alapvetően vannak dolgok amik a grafikus motor magját képezik és nem lehet velük mit kezdeni. Az új konzolok erejének kihasználásához radikálisan más programozási felfogás kell. Különben közel sem lesz a teljesítmény az elvárt szinthez. Nah mindegy. CoD-tól nem is várhatjuk, hogy amíg valamilyen okkal rá nem kényszerül komoly tőkét vonna a sorozatba. A CoD a jelen generáció egyik legnagyobb hasznú sorozata. A stílust megreformálta. Bárt én jobban örülnék neki, ha ismét látnánk valamit ami a régi Deus ex-hez hasonlóan újít a piacon.
111.
111.
Tokodboy
De basszus miért ne lehetne új motor? Nektek csak az az új motor amit a nulláról fejlesztenek ki? Nagyon nem vagytok tisztában a játékfejlesztéssel.
Annyit políroztak a régi motoron, annyi új feature került bele amitől már új lett. Ennyi.
Vagy szerintetek a Fifa, az AC és az összes játéksorozat mind csak az első rész 1.2 és 1.3 és így tovább változata? Azokba mi fejlődés van?
Sokkal jobb a meglévő működő dolgokat továbbfejleszteni és egy magasabb szintre emelni mint mindent a nulláról kezdeni. A játékok és a grafika alapjai nem változnak csak továbbfejlődnek mint az enginek.
110.
110.
seal
#109: I agree with you:
109.
109.
akifourteen
#39: Na latom megtalaltatok egymast csak egy rovid valaszt adok nem vagyok FPS fan jobban szeretem a TPS gameket de en is minden evben kiprobalom a Cod-ot pedig tudom az agyatlan lovoldozesen kivul sokat nem tud mutatni. De mar elnezest kerek de egy next-gen bemutaton egy elozo generacios motorral hasonlitjak ossze,es ugy reklamozzak mint a nem tudom mit akkor eleg gaz ez a szituacio mert ha a BF4 grafikai motorjaval szertnenek versenyezni akkor sok kakaot meg kell meg inniuk. Ez egy velemeny es igen nalam egy FPS-be nagyon is szamit a grafika mert mas nem nagyon varazsol el. Privat velemeny
108.
108.
meta7203
Nekem mindig is tetszett a COD ès most is fog a kèpeket ès az előzetest nèzve.Lehet azèrt, mert màr nem vagyok a mai generàciò ês nekem màr minden szèpnek tűnik???A règiekhez viszonyìtva mondom ezt.Szòval jò lesz ez, szerintem....;)
107.
107.
NereusLaceee
Tudtam! Tudtam! Tudtam! (hogy nincs új a nap alatt) Mikor megnéztem a gameplay trailert :)
106.
106.
metercsiken
#93: Tudod, mint a Yakuza-nál !
Elb@sztátok !?.........ide a kis újjakkal! :D
105.
105.
kamgecam
http://i.minus.com/ibOsIt0g10ZkP.gif
104.
104.
RangerFox
Jaj hogy mekkora újítás hogy a kutya élethűen mozog és kerek kis pofikájuk lesz azoknak akik lelövöldözik a csúnya bácsikat! :DDD De komolyan ennyire ne szálljanak el maguktól az Activision....
103.
103.
DON GONDOCS
A képről csak az jut eszembe: KUTYÁBA sem veszik a hűséges és engedelmes rajongókat.
102.
102.
Zoom3r
Azért a világ legkelendőbb FPS franchise-a megérdemelne már egy igazi motort next-genre, nem egy 13 éves "szétkókányolt" id Tech 3-at. Eddig meg volt a kifogás, ennyit bír az xbox 60 FPS-en, kérem szépen itt az új hardware tessék már igazit újítani. Ok hogy jobb textúrák meg kutyafüle, de szerintem van amire az id Tech 3 soha nem lesz képes (pl. fizika?) akárhogy foltozzák.
101.
101.
Jared
Büdös kutyàkkal fejlödött :-)
100.
100.
Stranger
#97: eeee... hát nem valós idejű napsugarak már ez is biztos... xd
99.
99.
Kleppi
#88: Az xbox mindig is levolt maradva szerintem inkább PC..
97.
97.
névtelenség
Vazze ezt észre se vettem!

https://i.chzbgr.com/maxW500/7490673920/h39277BEE/

Tudtátok, hogy a Földnek két Napja van, mint a Tatooine-nak?
96.
96.
PrimYaz00
#94: nem a minőség a lényeg hanem a mennyiség, megtévesztés, zsebelés, nem hiába reklámozták ezt annyira az új xboxnál...
95.
95.
PrimYaz00
én tudom, hogy miben fejlődött, már kazettán is kapható :D http://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/603660_659474677411376_417329802_n.jpg
94.
94.
Uhu123
A vicc az, hogy igy kellett volna kinéznie 3-4 évvel ezelőtt és most kellett volna egy "next gen" grafika. Kicsit vicces a Battlefield 4 és a Killzone 4 mellett.
93.
93.
randall13
#89: Fujj, mit akarsz te a fejlesztők ujjával? xD
89.
89.
Lord Zozo
Személy szerint én már idegrángást kapok, ha meghallom ezt a nevet, hogy CoD.
Valami ujjat nem lehetne kapni?
Drágaságos fejlesztő urak!
88.
88.
névtelenség
Mielőtt felháborodnátok; ezt a képet nem a szar megkavarása véget fogom beszúrni!

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/548/405/ce8.jpg
87.
87.
randall13
#85: Ez jogos, de mégis hogy reklámozzák magukat ha nem így? :D Teljesen normális (normális olyan szempontból, hogy mindenki ezt csinálja), hogy ősi technológiákat keresztelnek át hogy újszerű legyen, aki ezeknek be is dől, az magára vessen.
86.
86.
nukleotid
Soha többet nem fogok elolvasni egy Call of Duty hír hozzászólásait sem. Ennyi hülyeséget beszélő hülye embert még nem basztam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...