Újabb részletek a Grand Theft Auto V-ről

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 30.
  • Hír
Link másolása
Nemrégiben egy lengyel játékshown néhány szerencsés kiválasztott élesben is kipróbálhatta a Rockstar üdvöskéjét. Tapasztalataikat a Redditen tették közzé, így néhány új infóval gazdagodtunk.

Egy varsói játékkiállításon nemrégiben a Grand Theft Auto V is bemutatkozott. Habár a kiválasztottakat titoktartásra kötelezték, az egyikük nem bírt magával és a Redditen posztolta a tapasztalatait, amiket nem sokkal azután törtölt is. Még szerencse, hogy az új részletek nem vesztek el teljesen. 

A HUD némileg átalakult. A kör alakú minitérképet egy 3D-s, négyzet alakú megoldásra cserélték. Az alábbi mockup-kép segít elképzelni:

Az erőszak ábrázolása nagyjából egy szinten lesz a GTA IV-gyel, láthatóak lesznek a golyó ütötte nyomok. Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb különbség a negyedik és az ötödik rész között, a felhasználó a színgazdagságot jelölte meg. Való igaz, a GTA IV szürkés képi világával szemben az új rész élettel telibb. Határozottan jobban néz ki a játék, de azért nem üti meg a trailerekben szereplő szintet., bár bőven hozza a Red Dead Redemption minőségét.

A fegyverválasztó körmenü hasonló lesz a Max Payne 3 és a RDR megoldásához - az idő egy ki időre lelassul közben. A lövöldözés az Euphoria-fizikával igencsak szórakoztató, bár nem lesz benne semmi különleges. Az ellenségekkel - megszokott módon - csak több golyóval végezhetünk.

A framerate gördülékeny, nem akadt meg, stabilan tartotta a 30 fps-t. A demó egy fejlesztői PS3-on futott. A szivárogtató elmondása szerint a víz a legszebb része lesz a játéknak, halrajok menekülnek a játékos elől, a tengeralatti élővilágnak fejlett M.I.-je lesz.

46.
46.
Godzilly
Oroszországban a Moszkvai Rockstar bemutatón több info került ki az Orosz újságíróktól. Köztük azért ezek is... Szóval annak több értelme volt. :)
44.
44.
karneol81
Most őszintén, vártok valami érdemlegeset Wolf hozzászólásaitól?
39.
39.
metercsiken
Egy esélyt mindenképp adok majd neki. : )
38.
38.
Tyler89
Fúú de várom már!!! :) Remélem a Last of Us meg Deadpool valamilyen szinten eltereli a figyelmemet a várakozásról. Esetleg még a Ride To Hell lehetne GTA-klón erre az időszakra, de attól kicsit félek, hogy trágya lesz... :)

Ez viszont hatalmasat fog ütni! Rockstar visszafelé nem fog lépni, már a IV is király lett volna más környezetben... De ez, fúúú! Jöjjön mááár! :D
37.
37.
Uborka2
#32: a stats az gondolom csak akkor lessz ha te előhozod nem lessz ott állandoan az SA-ban sem volt de ez csak illusztráció ehezz hasonló lessz
33.
33.
Zombiekiller6
#19: Az RDR sem volt részleteiben szép, de amikor a tájon végignézem még ha nem is állt a játék csak 5-6 színből, de leesett az állam.
32.
32.
Zombiekiller6
A grafika sajnos tényleg nem olyan mint az eddigi videókban, de erre lehetett számítani. A menü meg háááááááááát: A stats szerintem fölösleges, a térkép jobban tetszett a régiekben, de megleszek vele, a karakterválasztó menüt meg én a menüben tudtam volna elképzelni legalábbis a multisat. De nem gáz ez is jó csak meg kell majd szoknom.
28.
28.
goblinfing
Úgy látom Los Santos térképét újra megkell tanulni :D Vinewood Marina mellett HÓJÓJÓJ?
27.
27.
bodortamas1
Nagyon jó lesz, bár kár hogy nem olyan jó minőségű lesz mind a trailerekben.
23.
23.
greenmelon
#19: Akkor várd meg a PC-s verziót. :D
22.
22.
trion96
#19: Most miért mondot? Szerintem jól fog ez kinézni
21.
21.
trion96
"nagyA framerate gördülékeny, nem akadt meg, stabilan tartotta a 30 fps-t" Azért ez bíztatóan hangzik
20.
20.
greenmelon
19.
19.
traumraise
Haat én ezt a konzolgrafót ma már nem tudnám bevállalni.
15.
15.
kopic
12.
12.
avus
Ha olyan gyönyörű lesz mint az RDR akkor az bőven elég. Remélem játszani is legalább olyan jó lesz vele. Nekem az RDR minden idők legjobb játéka. Hajrá Rockstar!
11.
11.
xinosz
10.
10.
kharami
#6: Most ez akkor igénytelen? Nemááá.....!
8.
8.
azureknight0715
#7: Lesz. Egy információ szerint majd azzal lehet keresni az elrejtett tárgyakat.
7.
7.
Scoo
Jó, jó, de kutya lesz e benne? :)
6.
6.
xinosz
Ugye a mai gamer generációk,szegények nemigen tudják anno milyen játékok voltak,ezért tudnak manapság minden sz@rt eladni és ezért igénytelenek a játékok, mert maguk a fogyasztók is igénytelenek, tisztelet a kivételnek! kövezzetek ahogy mondani szokás...
4.
4.
xinosz
#1: Hehh,ez jó, hát igen, ez van...
3.
3.
azureknight0715
#1: Na igen super marionál megoldották:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...