Ingyenes Dead or Alive 5 Ultimate érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tecmo Koei dicsérendő kezdeményezéssel állt elő: ingyenes változattal - vagy ha úgy tetszik, demóval - kedveskedik a rajongók számára a Dead or Alive Ultimate-ből. Négy karakterrel nyomulhatunk kedvünkre.

A Tecmo Koei szokatlan kezdeményezéssel állt elő: egy megkurtított, ingyenes Dead or Alive Ultimate-et ad ki annak reményében, hogy az majd kedvet csinál a teljes verzió megvásárlásához. A light változatot Dead or Alive 5 Ultimate Core Fighters néven keressük és vélhetőleg a dobozos változattal egy időben, azaz szeptember 6-án jelenik meg - kizárólag PlayStation Networkön.

A játék négy játszható karaktert kínál: Kasumit, Ayane-t, Hayate-t és Ryu Hayabusát. Minden létező játékmódban nyomulhatunk velük - beleértve az online multit is -, számtalan kosztümbe öltöztetve őket, csupán a sztorimódról kell lemondanunk.

Az extra karakterekért hozzávetőlegesen 4 dollárt kell fizetnünk, ha viszont a kampányt is szeretnénk magunkévá tenni, akkor 15 dollárt kell kicsengetnünk. Akár egy teljes Dead or Alive Ultimate-et is varázsolhatunk a címből, ha kedvet kapunk hozzá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...