The Witcher 3: Wild Hunt - új infók és képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 8.
  • Hír
Link másolása
Az Edge magazin legfrissebb számában egy terjedelmes előzetest olvashatunk Ríviai Geralt harmadik kalandjáról. A szörnyvadász szakálla megőszült, vagányul fest, de érzékei mit sem tompultak.

Az Edge magazin szállította a legfrissebb részleteket a The Witcher 3: Wild Huntról, emellett pár új screenshot és artwork landol a galériánkban. Geralt megöregedett, de persze nem teszi le a lantot... izé, a witcherkardot.

  • Nem lesz kimondott oktatómód a játékban, a mechanikát fokozatosan vezetik fel előttünk.
  • A harcban már kitérhetünk a csapások alól, a könyvekben olvasható piruetteket és táncszerű mozdulatokat átültetik a játékba is.
  • Geralt dönthet úgy, hogy kivégzi vagy leüti-e a banditákat. Mindkét esetben kifoszthatjuk a mozdulatlan testeket.
  • Next-gen konzolokon 30 fpssel fut a játék. Lehet, hogy az új masinák korántsem olyan erősek, mint azt egyesek gondolják?
  • Hősünk az adott feladatnak megfelelően halad előre. Ha például egy csapat szörnyet vesz észre, óvatosan, hajolva lépked. 

  • Lesz egy witcher-érzéknek nevezett képességünk, amely a Batman: Arkham City-féle detektív módnak felel meg, vagy a fókusznak. Így láthatóvá válnak a szörnyek gyenge pontjai, de a nyomkeresésénél is a segítségünkre lesz.
  • A fő történet 40-50 órás lesz, és még egyszer ugyanennyit emésztenek fel a nyitott világban felvehető mellékküldetések. 
  • Nincsenek "hozd el, vidd oda" stílusú küldetések.
  • Választásaink kihatnak a világ sorsára - de ezt már tudtuk.
  • Skellige-ben északi stílusú szigetvilágot találunk, a No Mans Land és Novigrad városa szláv beütésű.
  • Geralt már ugrani is tud, házon belüli motion capture stúdió felel az animációkért. Bár a hátasként szolgáló ló nem fért be.

A The Witcher 3: Wild Hunt 2014-ben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Reméljük, az E3-on többet megtudunk majd a játékról, amely már határozottan szebben fest, mint az első screenshotokon. 

 

 

81.
81.
Lorthirash
#77: igen ezt aláírom de van hozzá :)
80.
80.
Belerofon
#78: Istenem de egy szegény idióta életképtelenül sovány agyú némelyik ember.....Hát olvasd már vissza,hogy miről pofázunk itt egyfolytában simon-al...Vagy ennyire sötét életképtelennek kell lenni?Kötelező?NEM Azt ÍRTUK,HOGY NINCS KÜLÖNBSÉG TE SZEGÉNY....Hanem,hogy észrevehetetlen,ha játszanának előtted 30 fps-el, nem tudnád megmondani,hogy az 30 fps,vagy 60...

És hol van itt szó konzol vitáról??Szegényesen érted meg a dolgokat?Akkor szólj,mert inkább a szádba rágom privát üzenet formájában!!
79.
79.
simon 555
#78: De soha senki nem mondta ennél a hírnél, hogy semmi különbség nincs.
Mind azt mondtuk, hogy csak nagyon kicsi a különbség.
Legalábbis én nem láttam senkit sem azt állítani, hogy egyáltalán semmi különbség ne lenne...
A kockás izé meg akkor is életképtelen összehasonlítás, mert ténylegesen játék futása közben ekkora különbséget nem látni.(VAN különbség csak kicsi)
78.
78.
Uhu123
#67: Te életképtelen. Folyamatosan azon ugattatok, hogy: "há nincs is különbség 30 és 60 fps között".
Erre belinkeltem valamit, amit megint leszóltak. Röhej.
Mellette írtam, hogy ha nem ugrál az FPS szám akkor nem zavaró a 30 FPS.

Nem az idióta konzolotokat szidtam (nekem is van), hanem próbáltam kijavítani, amit írtak itt egyesek. De csak a fröcsögés meg, mint az óvodában.

Nem is érdekel ez a piti idióta FPS téma, de magát az észjárást nem vagyok képes felfogni, amikor valaki azt mondja pénteken, hogy szombat van.
(igen ez egy hasonlat)
77.
77.
simon 555
#75: Már ha meg van hozzá a géped...
76.
76.
Kisjuszker
Húúúh de várós, csak az a baj h a 2. rész is igencsak fingatta a gépem akkor ehhez már egy új kellene :(
75.
75.
Lorthirash
az oké hogy nem állandó a 60 fps pcn de 45 alá nem megy.
74.
74.
Belerofon
#73: Valóban jó a kérdésed és igazából el kellene agyalni azon,hogy mennyire lesznek szebbek a játékok..Olyan grafikai különbség már biztos nem lesz,mint az előző generációnál,viszont az évek múltán azért persze csak lesz fejlődés de nem olyan ördöngős szerintem,hogy 4 év múlva sem tudják tartani ezt a 30 fps-es értéket.Persze egy idő után, el kell búcsúzni ettől a stabil értéktől is,persze nem minden produktumnál..

De ez már csak személyes vélemény.:)
73.
73.
simon 555
#72: "De az ilyen játékok is mint a witcher meg hasonló játékok,később sem fognak több fps-t produkálni(persze a 30 is nagyon jó)"

De ha szebbek lesznek az évek múlásával a játékok még ennél is, és azok is fognak futni 30 FPS-el akkor ez miért nem tudna 60-al?:D
Ha érted mire gondolok.
Jó persze ez már csak szőrszálhasogatás, és engem sem érdekel túlzottan, a Far Cry 3 FPS ingadozásával is elvoltam és nem zavart...
72.
72.
Belerofon
#71: "Ráadásul az első játékok még csak "kóstolgatják" az új konzolokat. Legalább egy év kell szerintem, hogy fejlesztői szinten is megfelelő minőségű játék születhessen."

Igen,de itt fps értékekről volt most szó.Kimondom kerek perec,fps értékben senki ne várjon hasonlót konzolon,mint amit egy csúcs videókárta tud elérni 100000 forintokért.Szó sincs optimalizálási problémákról.Egyébként ez csak egy apróság,látványban hozzák az elvárást és később szebbet,ahogy te is írtad.
De az ilyen játékok is mint a witcher meg hasonló játékok,később sem fognak több fps-t produkálni(persze a 30 is nagyon jó)

"Számomra ebből csak az következik, hogy vagy iszonyú bugosak lesznek a játékok vagy optimalizálatlanság miatt egyszerűen brutális FPS csökkenés is előfordulhat."

Az meg,hogy tele lesz tele buggal egy játék,már nem ide tartozik,nem a frame-rate határozza majd meg..
71.
71.
Baysi
#70: Ebbe szerintem azért beleszól az is, hogy a fejlesztési idő és pénz egyre kevesebb a nagyobb nyereség érdekébe. Ellenben a grafikai és egyéb technikai elvárás a játékosok részéről joggal nagyobb is(ha már új konzolt vesz az ember). Számomra ebből csak az következik, hogy vagy iszonyú bugosak lesznek a játékok vagy optimalizálatlanság miatt egyszerűen brutális FPS csökkenés is előfordulhat.(mondjuk a witchernél én pont nem számítok ilyesmire). Ráadásul az első játékok még csak "kóstolgatják" az új konzolokat. Legalább egy év kell szerintem, hogy fejlesztői szinten is megfelelő minőségű játék születhessen.
70.
70.
Belerofon
#69: A mai konzol generáció "vége" fele haladva persze,hogy találkozhatsz olyan játékokkal,amik gyakran még 20 fps-re és képesek lezuhanni.De ez leginkább 2-3 évvel ezelőtt kezdődött el,amikor már hardverileg elkezdtek gyengülni a gépek.Amikor még merőben tudták hozni a frame-rate értéket,akkor sem örökké 30 fps volt,hanem 28-30 között ugrált az érték.Tekintsünk el ettől a 2-től.
A köv. gen. konzolok is valahogy így fognak produkálni,nyíltan mondhatjuk rá,hogy hozza a 30 fps-t,mégha lecsökken 1-2-vel is néha,mivel pontosan egy adott értékre soha nem lehet optimalizálni.
69.
69.
Baysi
#66: Ha mindig kaptam volna egy dollárt amikor hallottam, hogy azért lesz király a konzol, mert soha nem esik 30 FPS alá a kép! :D Úgy legyen... Ha fix az a "csak" 30, akkor nincs vele baj.
68.
68.
hedzsooo
Jajj, már megint ez az értelmetlen FPS szám vita! :P xD

Pláne RPG játéknál tökmindegy, hogy 30, v. 60, v. akár 120 FPS.
30 alá nem esik a frame/sec szám akkor már OK, RPG játék élvezhető simán vele.

Én 2db Zotac GTX 480-assal vígan elvagyok a játékokkal V-sync-el PC-n. Ha a V-sync limit 60 FPS helyett pedig csak 30 FPS, azza is ugyanolyan élvezetes számomra, pláne, mivel az viszont folyamatos, nem esik alá egy játéknál sem 30 FPS alá, még a Witcher 2 sem ultra/kimaxolt grafikával, Full HD-ben, NVidia Vision 3D-ben, FRAPS felvétel közben. :D :D



Akinek persze nem állandó a 30 FPS, hanem folyamatosan le-le esik, mondjuk 15-10 FPS-re, annak elhiszem hogy már nem olyan jó a szitu és zavaró tud lenni a dolog.
67.
67.
Belerofon
#65: Te szerencsétlen,nem arról van szó,hogy nincs különbség,én is láttam már egymás mellett futni ugyanazt a játékot.És mivel nem ugyanabban az időben futott,ergo nem full ugyanúgy történt a mozgás,nem lehetett lényegi különbséget tenni..Halvány lila gőzöd nem lenne,ha játszanának egy játékkal,hogy az milyen értékkel futna!Pc-n meg amúgy sincs stabil fps!!Ez csak az fps játék huszároknak számít jobban,ahol 2 másodperccel előbb fejbe tudnak lőni valakit!!

Van különbség 30 és 60 fps érték között,persze,hogy van..De nem lényegi!

66.
66.
simon 555
#65: Egy szóval nem mondtam, hogy nincs különbség...
Azt mondtam, hogy nagyon kicsi és teljes mértékben élvezhető a 30 is mert nincs akkora különbség, hogy zavaró legyen.
A 30 FPS meg inkább akkor zavaró amikor leesik. De itt épp az a lényeg, hogy ezek a játékok nem fognak már leesni 30 alá mint a mostaniak.
(egyébként PC-n te soha nem fogsz kapni stabil FPS-t, akkor az, hogy-hogy nem zavaró?)
65.
65.
Uhu123
#61: Mondtam. Halott a vita. Tegyél egymás mellé egy játékot és nézd meg 30 illetve 60 fps-el. Ha nem veszel észre különbséget, az már a te agyad/szemed gyengesége.

A 30 FPS sem zavaró, ha konstans. De ha felugrál 30 ról 40-40-60 -ra akkor baromi zavaró. Egyébként baromira észlelhető a különbség.
64.
64.
Type R
Ejj de szépek a képek:-) tárt karokkal várós ,fps számokat leszarom az előző rész is szuper volt konzolon ez nyilván még rádob pár lapáttal minden téren;-)
63.
63.
Cuppak
#60 eh, mind1.. inkább nem magyarázom el újra. :)
62.
62.
simon 555
#61: Ez nem tény hanem egy kocka...
Mutass egy ilyen összehasonlítást rendes játéknál.
61.
61.
Uhu123
#45: Innentől elveszett a vita. Ha a tényeknek sem hiszel...
Magyarázhatjuk, hogy pénteken igazából szombat van van, a munkahelyeden biztos megértenék, hogy egy tényt nem akarsz elfogadni és nem mész be dolgozni.
60.
60.
simon 555
#57: Nem a videóra értettem, hogy 30 FPS, hanem a játék fut 30 FPS-el.
Ha egy játék akadozik a videón azt akárhogy renderelheted, nem fog simán futni:)
59.
59.
Raatkainen
Csak még a finálét bírja ki a gépem, ezek a képek lenyűgözőek, főleg az égő falu látványa.
Geralt hogy lehet ilyen öreg? Ennyire azért nem repült az idő a játékban, mindegy, marha jól néz ki így is!
57.
57.
Cuppak
#53 Mi ebben 30 fps? Eleve, ha sony vegassal kirenderelsz egy videót folyamatos lesz, próbáld ki hogy felveszel egy videót 20 fps-l, amit ha megnézel szakadozni fog aztán kirendereled sony vegasba jó beállításokkal, semmi baja nem lesz a felvételnek, olyan lesz mintha 60 fps-l vetted volna fel ;)
56.
56.
Cuppak
Bárki bármit mond pc-n nagyon észrevehető a 60 és 30 fps közötti különbsèg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...