E3 2013: Jön a Warhammer 40K: Eternal Crusade

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Behaviour Interactive és a Games Workshop bejelentette legújabb MMO-jukat, a Warhammer 40.000: Eternal Crusade-t, amely 2015-ben jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Hatalmas csatákban vehetünk részt.

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade-ben egy brutális harcost irányítunk, akivel hatalmas konfliktusokban vehetünk részt, különféle frakciókhoz csatlakozhatunk, a cél az, hogy a miénk legyen a bolygó dominanciája.

Egy Warhammer 40.000 MMORPG-ért már az elmúlt évek során számtalanszor rágták a Games Workshop fülét, s most eljött az idő: veteránok rakják össze a játékot, húsz éves tapasztalattal a hátuk mögött. A Warhammer 40.000: Eternal Crusade 2015-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, a hivatalos honlap már él.

A karakterünket TPS-nézetből irányítjuk, a precíz lövöldözéskor használhatjuk a váll feletti kamerát is, természetesen a brutális közelharcról sem kell lemondanunk. Az állandó online háborúban soha nem fogunk unatkozni. Négy frakció néz egymással szembe, mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik: Space Marines, Chaos Space Marines, orkok és eldarok.

Több ezer (!) játékos csaphat össze egyszerre a területekért, vagy a stratégiai erőforrásokért. Olyan ikonikus járműveket irányíthatunk, mint a Space Marine Rhino, a Predator és az Orc Battlewagon. Számtalan kihívás, mély fejlődési rendszer várja a fanokat, s a közvetlen barátainkkal squadokba is verődhetünk.

A Behaviour mögött olyan címek állnak, mint a Naughty Bear: Panic in Paradise, a Halo: Waypoint, a Rango és a Mafia Wars: London.

11.
11.
DEATH TO THE FALSE EMPEROR!!! MUHHAHAHAHAHA :D:D:D istenem de régóta várunk egy ilyet, istencsászár lesz! :)))
10.
10.
NinjaNorb
BLOOD FOR THE BLOOD GOD! LET THE UNIVERSE DROWN IN IT!!! Már alig várom :D
9.
9.
leigazoka
Csak Free4play legyen ...Ööö igyenes
8.
8.
Split
Behaviour Interactive... ettől nagyobb fejlesztőt nem is találhattak volna a feladatra! Olyan nevekkel a hátuk mögött mint a... ööö... Naughty Bear? Ennyi? Remek! Hát én már most kiábrándultam (aztán ne legyen igazam).
7.
7.
siedrenn
#5: Ha emberi időn belül kijön, nekem biztosan elda lesz az első karakterem, aztán space marine.
6.
6.
Exinor
#5: Lesz Ork karakterem is. WAAAGH!
5.
5.
AnimeWarlord
4 frakció lesz benne , de úgy is mindenki space marine-t meg káoszt fog játszani. :) Én előre megmondtam .
4.
4.
Exinor
#1: Visszaküldjük a káosz fattyait a hipertérbe!
For the emperor!

2.
2.
MT79
#1: Blood for the Blood God :D
1.
1.
siedrenn
Várjuk szeretettel! Remélem nem jár ez is úgy,mint a Dark Millenium, hogy útközben inkább single játékot csinálnak belőle. Addigis: Burn the heretic!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...