Szeretnél PC-s The Divisiont? Írd alá a petíciót!

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 15.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, a Ubisoft PC-re is kiadná az E3-on bemutatott The Divisiont, ha kellő igény van rá. A franciák nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a next-gen konzolok mellett más platformokon is napvilágot lásson az MMO.

Minket is elvarázsolt az idei E3-on bemutatkozó The Division, tátott szájjal bámultuk a Ubisoft sajtókonferenciáján levetített első képsorokat. Hivatalosan Xbox One-ra és PS4-re jelentették be a posztapokaliptikus shootert, ám a kiadó nem zárja ki azt sem, hogy később más platformokra is megjelenteti a Massive Entertainment alkotását. Nem győzzük elégszer végigpörgetni:

A Machinimának adott interjújukban a fejlesztők elhintették, hogy szóba kerülhet a PC-s verzió is, ha kellő igény mutatkozik rá. A srácok azt üzenték a számítógépes játékosoknak, hogy fogjanak össze, kívánságuknak petíciókon és fórumokon adjanak hangot.

Már elindult az aláírásgyűjtés a PC-s változatért, s röviddel utána már túl is szárnyalta az eredeti célt, azaz a 7500 szignót. Pontosan nem tudjuk, hogy a Ubisoft hány aláírásnál bólint rá a portra, de biztos, ami biztos, mindenki álljon a kezdeményezés mellé!

Kicsit átláthatatlan a Ubisoft PC-s stratégiája. A francia cég elégedett volt a Far Cry 3 számítógépes eladásaival és korábban azt állította, hogy ez a vezető platform a fejlesztések során. A The Division egy MMO-játék, s mint ilyen, leginkább PC-n érzi jól magát, így hatalmas kihagyott ziccer lenne, ha nem érkezne rá. Vélhetőleg nem is lő ekkora bakot a Ubisoft.

78.
78.
Necreon
#76: A fajtádnak adóznia kéne az oxigén után, amit az emberiség elől szívtok el.
77.
77.
z0l1ka
#76: te meg vegyél PC-t aztán kész :D neked nem mindegy ,hogy kiadják vagy sem ,,. miért fáj ez neked ? :D írd alá te is a Peticíót inkább :D köszi :)
76.
76.
isaac024
Remélem nem lesz pc-re...sok játék nincs pc-re de sokszorosa nincs konzolra.. ne elégedetlenkedjetek folyton ;) ha nemtetszik valami vegyetek konzolt aztán kész
75.
75.
DzsungelCsirke
#66: A másik oldalról mindig könnyebb fikázni. De köszönjük azt a -1 szavazatot.
74.
74.
ennijofat
73.
73.
adriano28
#56: hát jogos feltevés, de itt nem én voltam a példa, engem nem tud úgy lekötni egy játék sem, ami egész napra letudjon kötni mert megunom.. de baráti körömben vannak olyanok akik nem, hogy egész életüket a gép előtt, egy-egy mmorpg előtt töltik, több százezret beleköltenek, és akkor érzik magukat jól ha csinálnak egy max szettes karit.. tehát sokan nagyon sokan vannak akik FWP mentalitás szerint élnek!
72.
72.
bazsko
#23: ember, ugye láttad min futottak az E3-on az új Xbox One játékok?
http://gamekapocs.hu/hir/35179/ilyen_pc_n_futottak_az_xbox_one_jatekok

70.
70.
giga321
#66: Először azt hittem hogy Seggeszki vagy, de mivel már régóta itt vagy csak egy megoldás jöhet szóba. Megszállt téged. Ugyanis szóról szóra ezeket szokta leírni.

Különben is. MMO-t a legjobban pc-n lehet tolni.
69.
69.
Pain
Sírok! Petíció a Last of us-ért :D Igazán komoly oldal lehet...
68.
68.
alex512
#66: Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz. Ha nem érdekel a dolog és nem értesz vele egyet akkor miért koptatod egyáltalán a billentyűzetedet?
Egyébként a portok minősége már régen nem annyira rossz, mint ahogy leírod. És sok embernek van már PC-hez is valamilyen kontrollere, ahogy nekem is, és akkor már ugyanolyan tökéletes az irányítás, mint konzolon, ha el is cseszték volna a portnál.
67.
67.
szinkron
#61: Leírtam, hogy mit jelent nekem.
66.
66.
Raam989
Jajj már megint petíció... Rinyáljatok csak, aztán majd kaptok egy fasza konzolportot megint (mint az eddigi esetek 99%-ában). Tőlem ugyan nem kaptok szavazatot csak azért, hogy lehúzzátok a játékok közönség-értékeléseit.
65.
65.
AIlspah
Gyönyörű grafikája van , de én már unom ezt a sok lövöldözőst már kéne valami újítást is belerakni...
64.
64.
alex512
Szerintem egyébként is kiadnák PC-n, ez a petíció nem oszt, nem szoroz. A ubisoft melyik fontos címe volt az utóbbi időben konzol exkluzív ? Egyik sem. De mivel az idei E3 show az új konzolokról szólt gondolom a PC-s bejelentést csúsztatják. A Watch_dogs-ot sem jelentették be azonnal PC-re, ha jól emlékszem. Csak nyugalom.
63.
63.
RangerFox
#22: Az értelmes hozzászólás...... Amúgy aláírtam a petíciót.
62.
62.
Kleppi
#57: az,az konkrét XDDDD
61.
61.
Marcus T.
#59: Mit jelent az úkgenerációs MMO neked?
60.
60.
Marcus T.
#54: Ha csak hobbiból tolom, amikor épp van kedvem, akkor nem leszek túl magas szinten, nem lesz sok pénzem, nem lesz sok tárgyam, és majd mindig más kezdő társasághoz kell csapódnom.

Az tetszene, ha lenne valamilyen cél +random akciók erre-arra, amibe be lehetne kapcsolódni, ha másért nem, a puszta tapasztalatért (és nem xp-ért).
59.
59.
szinkron
#53: A gameplay trailerből tök világos, hogy ez valóban egy újgenerációs mmo lesz, láthatóan nem 500 malacért kapjuk majd az xp-t. Valójában mindig is ilyennek képzeltem egy mmo-t, egy reálisnak tűnő alternatív valóság.
58.
58.
szinkron
Szeretnék és aláírtam.
57.
57.
Cuppak
na, mostmár tényleg kikellene adniuk :D, most olvastam hogy az xbox one játékok pc-n futottak a show alatt, lol.
56.
56.
DzsungelCsirke
#55: Azért ez elég ,,First World Problem'' mentalitás nem? :D

Az újabb generációs MMO-kban már közel sem kell annyit grindelni mint azelőtt. Ez pedig inkább egy TPS-akciójátéknak tűnik, masszív multiplayer résszel.
55.
55.
adriano28
#54: mert ha komolyan akarod nyomatni, akkor éjjel-nappal dolgoztatni kell, mert csak így tudsz fent maradni a többi kocka mellett..
54.
54.
simon 555
#53: Miért kellene éjjel-nappal játszani?-.-
53.
53.
Marcus T.
MMO? De kár, érdekelt volna. De annyit nem ér, hogy éjjel-nappal a gép előtt üljek, én csak játszani akarnék vele, amikor épp kedvem van, a WoW életforma nem hiányzik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...