Ősszel mutatkozik be az új Xbox Live Rewards

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 11.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft megerősítette, hogy a régi formátumú Xbox Live Rewards-rendszert egy újra cserélik a jövő hónapban, a friss jutalmazási forma szeptember elsején mutatkozik be a nagyérdemű előtt. Nem kapunk többé MS pontot.

Mivel a Microsoft pontoknak hamarosan végleg búcsút mondhatunk, így az Xbox Live Rewards-rendszerben sem kapunk pontokat többé - egészen pontosan augusztus elsejétől. Az új formátum bemutatására szeptember elsején kerül sor, s a vállalat ígérete szerint a friss Xbox Live Rewards "még jobb" lesz, mint a korábbi rendszer.

Természetesen az Xbox Live aktív közösségének tagjait továbbra is jutalmazza majd a Microsoft, csak nem MS pontokat kapnak. Szeptember első napján kiderül, hogy pontosan mi lesz az.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk az új Xbox Live bétatesztelői észrevették, hogy a valódi pénzé átalakított MS pontok kevesebbet érnek, mint korábban. A cég nyilatkozata alapján szó sincs drágulásról, mindössze egy apró hiba csúszott a gépezetbe.

Megnyugodtunk.

23.
23.
vanpear
Jah Magyarországon ennek nincs hír értéke, mert nem vagyunk benne abban a régióban, akiknek ki van nyalva a seggük. A cikk írója csak ezt felejtette el leírni.
21.
21.
Yami
#17: Még csak ennyire sem kell belebonyolódni. A mai kártyák már szinte mind használhatóak a neten, ha neked mégsem ilyen van a bank kérésre kicseréli.
20.
20.
adam6751
#6: http://rewards.xbox.com/
18.
18.
meaty81
#7: Magyar LIVE-on nincs és szerintem későbbiekben sem lesz.
Ezt kompenzálja az, hogy a Magyar LIVE forintos árai régóta olcsóbbak bármelyik másik országénál :)
17.
17.
meaty81
#4: Üdv, nem kell hitelkártya. több lehetőség közül is választhatsz.
1. Kérsz egy dombornyomott kártyát (deviza alapú) a már meglévő forint számládhoz. (állítható a napi költési limit). Ennek a kártyának 1 hátránya van, ha valaki megszerzi, a kártya számával tud vásárolni neten.
2. Kérsz 1 virtuális kártyát a számládhoz (kimondottan netes vásárláshoz való). Amennyiben neten akarsz vásárolni utalsz rá annyi pénzt amennyit költeni akarsz (az utalás azonnal megjön mert saját számlán belül utalsz). Kell hozzá Netbank, hogy az utalást egyszerűen intézd, viszont biztonságosabb, mint a dombornyomott kártya.
16.
16.
Dontrip
15.
15.
McDuff
Helyesbítek,megnéztem: 990 ms pontnál járok:P
14.
14.
McDuff
Én kb már 800 ms pontot bezsákoltam innen:]
13.
13.
ilor14
#6: Én kaptam 210 ms pontot :D
12.
12.
giga321
#11: Ezt mondjuk nem tudtam, hogy régebb óta csinálja más oldalakon is ugyanezt. Akkor viszont még nagyobb hulladék a szememben mint eddig.
11.
11.
#10: Hidd el, magasról tesz rá, hogy kinek mennyire irritáló az, amit csinál! Nem csak ezen az oldalon van jelen... de nem ám... Évek óta ezt csinálja, csak azt nem érti senki, hogy mi a pi*áért, mert ezt az infót, nem hajlandó megosztani velünk. Egy önértékelési gondokkal küszködő, sötét, csőlátó emberről beszélünk, akinek még rögeszméi is vannak. A másik oldalon csak azért nem bannolják, mert jószívűek és nem akarnak ünneprontóak lenni, de itt... Ha én moderátor lehetnék, addig bannolnám, míg meg nem unná a visszajövetelt, vagy nem kezdene valamit, legalább a helyesírásával.

Komolyan rafferd, ilyen nehéz ezeket a rövid, semmit mondó hsz-eket, helyesen írni???

Bocsánat az OFF-ért, de én komolyan, ahányszor meglátom ezt a sok sületlen szarságot, azonnal feldühödök. Örülnék, ha a moderátorok tennének ez ügyben, mert én nem azért járok fel erre az oldalra, hogy idióták, mihaszna hsz-eit olvasgassam!
7.
7.
MrBenjamintoto
Én azt se tudtam, hogy van ilyen:O
6.
6.
pstomi
Egyáltalán kapott valaki közületek MS pontokat ajándékba az MS-től mert olyan jól játszott?
5.
5.
Dontrip
#2: Biztos annyira "meg fogta", hogy ezért vesz egy Xbox-ot.
4.
4.
Csoki80
Azabaj, hogy a baj... Minden ilyen fizetős rendszernek hitelkártya kell, tudom biztos kőkori vagyok, de nekem az nincs és nem is lesz.... Így meg nem nagyon tudok majd venni semmit, hacsak nem lesz valami prepaid szerű kód amit levásárolhatnék. . .
2.
2.
watto
#1: Nem hinném, hogy annyira szétbarmolnának egy jól működő rendszert.
DE ami tuti, hogy Rafferd szerint "tök jó lesz rendszer."
1.
1.
DON GONDOCS
Kiváncsi leszek hogy a felhasználók hogy fogadják az új kínálatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...