Továbbra is életben van az Agent

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 24.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis erre lehet következtetni, hiszen a Take-Two megújította a játékra vonatkozó védjegyeket. Annak ellenére, hogy hírzárlat van, a stúdiónak továbbra is tervei vannak a hidegháborús, titkosügynökös címmel.

A Take-Two meghosszabbította az Agentre vonatkozó védjegyeit az erre szakosodott hivatalnál, ami arra enged következtetni, hogy a Rockstar North nem mondott le a 2007 júliusában  bejelentett címről.

A Rockstar North alkotása elvileg csak PlayStation 3-ra készül, de most, a next-gen hajnalán ez nem biztos, hogy így is lesz. Az Agentben egy paranoid utazásban vehetnek részt a játékosok, egy olyan világban járunk, ahol a kémelhárítás, a kémkedés és a politikai gyilkosságok mindennaposak a hidegháború idején, az 1970-es években.

Az elmúlt években szinte semmit nem hallottunk a játékról, legutóbb, 2011 májusában a Take-Two megerősítette, hogy az Agent továbbra is fejlesztés alatt van. 2012 augusztusában pedig a kiadó vezérigazgatója, Strauss Zelnick csak annyit mondott a játék állapotát illetően, hogy "nincs semmi bejelenteni valójuk".

Bízzunk a legjobbakban!

3.
3.
Bagwell
GTA V után ezt fogják kiadni de most nem lenne értelme felhozni még ezt a játékot mert a GTA-ra figyelne akkor is mindenki. Valószínű november környékén legalábbis reménykedem, hogy valamit mondanak már róla.
2.
2.
EBR2000
Éljen!
Sajnos nem sokat tudunk róla de bízzunk a R*-ba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...