Jól halad a Star Wars: Battlefront fejlesztése

  • Írta: Skyer
  • 2013. július 25.
  • Hír
Link másolása
Frank Gibeau szerint nagyon jól halad a Star Wars: Battlefront fejlesztése, melyet a DICE készít. "A 22 másodperces teaserre nagyon jól reagáltak a rajongók" - nyilatkozta az EA-főnök.

"A DICE csapata nagyon jól halad a játék fejlesztésével, biztosak vagyunk benne, hogy a közönségnek is tetszeni fog az új shooter" - ismertette a kedvező híreket Frank Gibeau, a cég befektetőinek tartott konferenciáján.

Az új Battlefront egy rövid teaserben tűnt fel az idei E3 alatt, és ez lesz az első olyan Star Wars játék, amely a Disney és az EA együttműködéséből születik. Gibeau továbbá megerősítette, hogy az új részben találunk TPS-nézetet is.

A játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra jelenik meg, s a Frostbite 3 motort használja. Megjelenési dátum még nincs.

68.
68.
Runciter
#67: azt a kurva életbe... o.o
67.
67.
jonyjok33r1991
#52: Igaz a sztori is lényeg,és nem is tagadom,eddig a codmw-nek a sztoria tetszett a legjobban és még mai napig ha van kedvem akkor végig nyomom. De egy BF multiát nehezen foglya verni a CoD :)
66.
66.
"When I'm on a killstreak or my team is winning there are not any bugs in Battlefield 3!"
62.
62.
jonyjok33r1991
#56: De akkor honnan veszed h a SWBF nem ugyan azt hozza? Mert ennyiből ugyan az lesz csak más külsővel :) De a BF-be bele tudod élni magad ezért is jó főleg akit érdekel a haditechnika :) Meg már ezzel a grafikával odvágja magát elég rendesen és ugy mégjobb az élmény :)
61.
61.
Zombiekiller6
#11: Azt én is szerettem, de nekem azok voltak a kedvenc részeim amikor meglátta Grievous tábornokot :DDD Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
60.
60.
Zombiekiller6
Disney!!! Tuti bukás!!! A Disney csak egy jó dologgal ajándékozott meg engem A Karib-tenger kalózaival, bár ott is már a 4. rész ááá az 5-re a 4 után nem vagyok túlságosan kíváncsi!!! Ez meg szép lesz, de nem több és tuti, hogy a nagy rajongók utálni fogják!!!
56.
56.
Uhu123
#49: Itt valami nagyon durva félreértés van. Hol ócsároltam én a Battlefieldet? Messze az egyik legjobb multiplayer FPS. Megvan a BF3 és a premium is. Az összes előző rész is meg van. De sajnos a Battlefield széria számomra kifújt. Ez van. A BF4 nem hoz annyi újdonságot, hogy megvegyem és számomra az egyszerű FPSek túl egyhangúak. Unom, hogy minden jelenlegi FPS-ben ugyan az a dizájn. Semmi változatosság nincs benne. Nem erről kéne szólnia egy játéknak. Ki kéne találni valami újat.
54.
54.
Corran
#53: Játszottam minddel, amivel volt lehetőségem. Inkább magával a mentséggel van bajom.
53.
53.
supair
#52: Akkor játssz a Bioshock-okkal,hogy csak egy gyöngyszemet említsek.
Vagy Halo.
Esetleg Dead Space.
Lehet válogatni doszta.Jó story-ból és single kampányból még mindig több jó van mint multiplayer game-ből.
52.
52.
Corran
Azzal van a baj, hogy aki nem akar multizni, az mit kezdjen? Kapjon le egy lovat? Miért kell azt hinni, hogy nem lehet egy játéknak egyszerre sztorija meg multija? Mindenki imádja dobálni a sarat pl a CoDra, de ha visszagondolok a 4re - korrekt sztori, nagyon jó multi - akkor eszembe jut, hogy miért van manapság, hogy csak a multi számít? Mi van ha én egy normális sztorit szeretnék, nem egy rakat jó ha 12 éves szemétládával lövöldözni egymásra, akik sírnak minden második lövés után, csak mert bénák, és ezért te vagy a rohadék? Előbb utóbb minden multiban eljutok egy ilyenhez, és nagyon elegem van belőle. És senki nem mondja nekem, hogy így kell lennie, mert nem kell. A BF2nek is volt kampánya, oké, csak egymás után volt hajigálva egy rakat pálya, és közte volt némi videóbetét, de mégis úgy érezted hogy csinálsz valamit, mész valahová, és nem utolsó sorban: része vagy az SW univerzum történéseinek. Még ha csak fogaskerékként is, a Birodalom gépezetében. Nem csak vég nélkül, üvöltve lőttél valakire, miközben szidtad az anyját, hogy utána ő is szidhassa a tiedet. Csapatmunka meg sehol, csak pár kivételes személynél, akiben még maradt ennyi kultúra.

(Sem a 12 éveseket, sem a multisokat nem akarom bántani, de én személy szerint unom, hogy az a kifogás egy lapos játékhoz, hogy csak multira készült. Akkor ne legyen benne single kampány. Ennyi. Ha meg van, csinálják meg normálisan.)
51.
51.
Skyer
#43: Valójában csak fordítok! :D De köszi szépen. Bár a legutóbbi hír jobb lett, itt volt egy baki, csak javították.
50.
50.
supair
#49: Van itt még Halo is......
És ha szerencsénk van jönnek a jobbnál-jobb multi gémek. A'la Titanfall.
49.
49.
jonyjok33r1991
#10: Unalmas?!! Ez érdekes... Nem hiszem h a battlefield multiánál valamelyik game multia jobb lenne. Meg még csak most indult be igazán a BField. De am a Star Wars:BF sem fog másról szólni mint a multi,ugyhogy nem tudom miért kell ócsárolni a gamet.
48.
48.
strike19
#33: Sajna PS3-ra sem jelenik meg,ha kijön muszáj leszek fejleszteni az asztali gépet.(2->4 magosra)
47.
47.
Dark_Temptation
46.
46.
patka21991
45.
45.
supair
#41: Így van!
A világ adja magát,rajongótábor végtelen.
Remélem tudnak élni vele!
Velem pedig ott lesz az erő!XD
43.
43.
EBR2000
Ennek örülünk! Egy jó SW jatek meg el kene már.
Skyernek meg grat hogy nem csak beküldte hanem meg is írta a hírt!
41.
41.
Corran
Ha valóban a grafika adná a játékélmény 80%át, akkor mindenki ülne a Crysis 3 előtt, és non-stop ejakulálna, miközben üvöltve nyilvánítaná ki, mennyire imádja a játékot. És attól még hogy ezerféle helyen lősz, ezerféle egységgel, meg tankot is vezethetsz, a játék nem lesz változatos, és jó sem. Az egész máshol kezdődik, de ha az ember két perc alatt bevakul attól a szépséges pixelhalomtól amit elé nyomnak ,akkor ne csodálkozzunk el, hogy 0 újdonsággal 0 történettel, és 0 karakterekkel jönnek a játékok mostanság. Erre van igény, meg parasztvakító gyönyörű grafikára. Ennyi. Ettől fogva önthetik a nyakunkba a gyönyörű sz@rt, mi meg imádni fogjuk.
Visszatérve a BFhez, remélhetőleg összehozzák, mégis ez az első SW játék ami az új status quo égisze alatt születik meg. Visszanyerheti a bizalmat, de el is szórhatja. A teaser hangulatos volt, persze, de mutathatnának pár concept artot, vagy akár screenshotot is.
37.
37.
Dreadlox
remélem nem fog annyiból kimerülni hogy a bf3-4et átskinnelik és kész.... tegyenek bele valami egyedi dolgot, mint a 2ben a hero mod
34.
34.
kivenoko
Szerintem okkal vannak félelmeik az embereknek, mert annyiszor bele lettünk már ültetve abba a bizonyos hintába és annyiszor kiestünk belőle, hogy a közelébe már csak is alapos megfontoltság után lépünk. :D
33.
33.
Jocilus
Nem jelenik meg Xbox360-ra...ez most mellbe vágott! :(
16.
16.
GhostDog24
#12 Semmi gond emberek hibáznak... egyébként ha nem én akkor valaki más biztos megemlítette volna.
15.
15.
PrimYaz00
nagyon várom :) én csak azt remélem, hogy nem csak egy előző battlefrontot kapunk, csomó új dolgot tehetnének bele pl: nagy űrhajókat is lehetne irányítani (ha már 1 felhőkarcoló szétdőlését ilyen szépen megcsinálták, mozgó liftel benne), vagy legalább felrobbanna ha a végén nyerünk :), jedi harcstílust is javíthatnák mert a 2ben az nyert aki előbb rárohant a másikra, utána elesett és csak a földön kellett levágni (de lehet jedi nem is lesz), meg még amit az eddigi battlefront 3ban is akartak az űr-bolygó harcok egybe, meg stb. stb. egész nap tudnám írni annyi mindent újíthatnának, egyedül a disneytől félek remélem ők nem szólnak bele vmi hülyeséggel :/
14.
14.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...