Fighter Within - új Xbox One-exkluzív a Ubisofttól?

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 19.
  • Pletyka
Link másolása
A hivatalos site-ról kiszivárgott információk szerint a Ubisoft vadonatúj kinectes akciójátékon dolgozik Fighter Within címmel. A lepellerántásra talán már a GamesComon sor kerülhet, de az első infók már befutottak.

A Fighter Within története a szokásos: a múlt héten pár domain-bejegyzés már utalt rá, de a hivatalos honlap is elárulta, hogy hamarosan a nagyközönség előtt is bemutatkozik. A Google Cache-n keresztül a szemfülesek lementették a játék első információit. A PR-szöveg szerint egy Xbox One-exkluzív játékot készít a Ubisoft, ahol a Kinect segítségével kell legyőznünk barátainkat vérre menő bunyózás keretében.

Az online multira kihegyezett Fighter Withinben nem az agyatlan hadonászáson lesz a hangsúly, hanem megfontolt stratégia és taktika szükséges a győzelemhez. Különféle power-upokat gyűjthetünk teljesítményünk fokozása érdekében.

Emlékeztek még a 2010-ben megjelent, közepesen sikerült Fighters Uncagedre? Minden jel szerint jelen darab lehet a szellemi folytatás, reméljük sokkal fogyaszthatóbb megvalósításban. A héten megrendezésre kerülő GamesComon a Ubisoft legalább egy next-gen címet bemutat majd, minden jel szerint a Fighter Within lesz az.

Az új Kinect segítségével eddig még tapasztalt mozgáskövetés valósulhat meg, a harc brutálisnak ígérkezik, a sebeket megjelennek majd harcosainkon és az arc is reagál a mechanikai behatásokra. Arénákban csapunk össze barátainkkal, akár az Xbox Live-on keresztül.

Lépj be a verejték világába, időzíts jól és képezd magad! Kérkedj haverjaid előtt, bizonyítsd harci képességeidet! Ütések, rúgások, dobások és megannyi kombó vár rád, választhatunk az alapvető és speciális támadási formák között. Persze a képzettség nem elég a győzelemhez: kiváló harci taktikával kerülhetsz csak előnybe. Válaszd ki a megfelelő lépéseket és támadásokat, amely megrendíti riválisaidat, majd egy pusztító végső csapással végezz velük!

Jól hangzik, nem? Bővebb részletek hamarosan, addig tekintsük pletykának a fentebb leírtakat!

9.
9.
Dontrip
Az első Kinectre is voltak jó játékok, csak keresni kell. The Gunslinger, Fable: The Journey, Kinectimals, Avengers Battle for Earth stb.. Az már más kérdés, hogy tízből talán egy volt rendesen kivitelezve. Ha akarjuk, ha nem, a mozgásérzékelés a jövő része.
8.
8.
EBR2000
#7: Sajnos igaz... :'(
A move-val egyetembe.
7.
7.
karneol81
#6: Pedig egyre többet fogod majd..
6.
6.
EBR2000
Na addig érdekelt amíg meg nem láttam a kinectet egy mondatban...
5.
5.
karneol81
Remélem a GC-n nem ez lesz a nagy exkluzív bejelentés..
4.
4.
patryk91
Akik eddig tesztelték a kinecttet, azok elég jó véleménnyel vannak róla.
Azt mondják a válaszidő már elég jó és a mozgást is jobban kezeli.

Én azt mondom várjuk meg, hogy milyen lesz majd a végleges termék és az alapján döntsük el, hogy milyen is az új kinect, mert az előző generációban volt 1-2 korlátozó tényező ami miatt nem volt a legjobb oké, itt viszont már alapból a géphez tervezhették az egészet, így már jobb lehet.
3.
3.
Á, már értem; nem muszáj megvenni a Kinectet, de az exklúzí játékok anélkül mem futnak majd... De nehogy igazam legyen, ugyanis a Kinect játékok, amivel játszottam, borzalmasak voltak
2.
2.
RangerFox
Jól hangzik de én még mindig félek a kinect érzékelésétől. És egy Fighting játékban nagyon zavaró ha nem érzékeli normálisan az ütéseket. De majd ez úgy is kiderül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...