Jön a kisebb PlayStation Vita

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Átalakítja a PlayStation Vitát a Sony, az új modell kisebb és könnyebb lesz, és már októberben megjelenik Japánban. Érdekesség, hogy a kézikonzol hat különböző színben kapható majd.

A Sony japán sajtókonferenciáján mutatták be a PlayStation Vita új modelljét, a konzol 20 százalékkal lesz vékonyabb és könnyebb, mint az eredeti kütyü: 15 milliméter vastag és 219 gramm nehéz.

A megjelenése október 10-én várható Japánban, 18980 jenes áron (nyugati premierről még nincs hír), hat különböző színben lesz kapható, nem titkoltan azért, hogy a nők és a gyerekek is rácuppanjanak. Eddig a fekete, a fehér, a rózsaszín, a kék és a sárga festésű gépet mutatták be.

Az új PS Vita továbbra is 5 hüvelykes LCD-kijelzővel érkezik, 1 GB beépített memóriája lesz. A Sony szerint egy órával toldták meg az akkumulátor üzemidejét, a konzol így összesen hat óra játékot tesz lehetővé egy feltöltés után. Úgy néz ki, egyelőre csak Wi-Fi-s modell lesz belőle.

20.
20.
Hermit
#18: Az is lehet, hogy neked lesz igazad, bár miután azt mondták, hogy új lcd technológiát használnak, szerintem jogosan gyanakszanak a super lcd-re.
19.
19.
RandomGyerek
Na erre vártam már jó ideje egy PSV "slim"-re. :) Jól fog mutatni a PS4 mellett. :)
18.
18.
RangerFox
#16: Érdekes módon nekem nincsen bajom a vitámmal pedig megjelenés után 1,5 hónappal vettem. Nem olvastam panaszt a kijelzőre egyik ps vita fórumon sem.. És nem az új lcd fog bele kerülni mert akkor nem olcsóbb hanem drágább lenne szal....
17.
17.
p3ti
Tök szép, meg tök jó hogy egy újabb gép érkezik..de miért nem inkább a játékokra fordítanak ennyi energiát? Siralmas a PSV felhozatala... a grafikán kívül nem nyújt sok extrát
16.
16.
Hermit
#13: Ez nem valószínű. Ebben már minden bizonnyal az új super LCD lesz, ami már megkülönböztethetetlen az OLED-től.

Másrészt sokan panaszkodtak arra, hogy egy egyfolytában rajta lévő statikus képtől, vagy egy játék HUD-jától beégett az OLED kijelzőjük, a vitán. Ezzel ez a probléma is meghszünt. Ráadásul az LCD élettartama 4-szerese az OLED-ének.
15.
15.
Yami
#12: Egy HDMI szerintem is elfért volna benne, mondjuk én abban bízom, hogy a konzol tetején lévő, eddig teljesen haszontalan "accessories port" -hoz kiadnak egy dongle-t ami tud HDMI jelet kiadni.

#13: A PSV OLED kijelzője valóban a legszebb amit eddig láttam, a 3DS kijelzője fasorban sincs hozzá képest.
14.
14.
Fight!
Most az 1gb memoria az tàrhelyre èrtendo nem? Nem a ramra ugye? Am ja kevès a jo cim de a killzone lett.... Meg van meg rà egy par jo cim de engem a god of war hd meg a final fantasy èrdekel meg a dbz is :)
13.
13.
RangerFox
Ja meg sokkal rosszabb kijelzője lesz ennek az újnak valószínűleg, a mostani vitának nagyon szép a kijelzője..
12.
12.
RangerFox
Ennek mi értelme volt? Inkább hdmi-t kellett volna belerakni, és sok játékot kellene rá késziíteni... Mondjuk én nem cserélném le erre az enyémet...
11.
11.
9.
9.
budk
Nekem is volt megvettem mindig is nagy álmom volt egy kézi konzol.....későn jöttem rá h kár volt mert volt hozzá sacc 5 normális cím és annyi .100euro bukoval szabadultam meg tőle és nagyon sajnáltam h ezt a jó kis készüléket így elhanyagolják
8.
8.
Yami
#5: Anno 2011-ben vettem egy Galaxy S2-t, főleg munkához, de hát ugye játszottam is rajta, mert miért ne, és én ekkor jöttem rá, hogy nekem kell egy kézi-konzol. Persze telefonnal is el lehet bohóckodni ideig-óráig, és én jól tudom, hogy az emberek igen nagy százalékának ez bőven elég. De aki ennél igényesebb, annak sokkal jobb egy cél-hardware-re beruháznia.

#6: A matt dolgokat én is jobban szeretem mint a fényeseket és a Vita előlapja tényleg szépen gyűjti az ujjlenyomatokat.
7.
7.
Cooper911
De birkák, a srácnak adtak rózsaszínt :D Miért nem valamelyik csajnak?
De egyébként tényleg ontani kéne rá a játékokat, mert igy hiába csinositgatják a hardvert.
6.
6.
Sun9us
#4: Ízlések, és pofonok, de nekem a matt mindig jobban tetszett, mint a fényes ujjlenyomatos . xbox-ból is direkt a matt-ot vettem, és külön a hdd-t. (Így kifejezetten ráfizettem.) PsP-ből is jobban tetszik a streat, ahogy a dsi-is .
Ez is jóval egyszerűbben néz ki., bár az eleje ennek is fényes.
5.
5.
Miért, a Dungeon Hunter amúgy egész szórakoztató játék. Néha csak poénból nekiállok a metrón játszani vele, mert bár vén vagyok, lassan negyven éves, de basszus, van az a korosztály aki még rosszallóan csóválja a fejét és nekem ez olyan, de olyan jól esik. :D Pedig ha tudnák, hogy tegnap is 3:15-ig toltam a ME3-at, hátha ki tudom nyírni azt a f@szfej Aria-t... >:E

De, hogy ne legyek teljesen off: amióta van egy Blade3-asom ( ami azért valljuk be nem csúcskategória, pláne, hogy 9k-ért vettem céges flottában ), azóta eszembe nem jutna PSP-t, Vitát, 3DS-t venni vagyonokért...
De őszintén szólva, ha ki kellett volna fizetnem a Telenor 35k-s teljes árát akkor is megveszem, bár akkor lehet Y300-at és nem ezt :), de a végén ugyanott vagyok. Szerintem ez a piac halott, vagy hamarosan az lesz. Amikor egy Real Racing3 tökéletesen fut egy egymagos telefonon és olyan látványt produkál, amit nem akartam elsőre elhinni... Pár exkluzív címért ( ami ráadásul 10-15k huf-ba kerül !!! ) hülye aki kézi-konzolt vesz. Sokkal inkább vagyok híve egy kompakt eszköznek ( Mobile_Personal_Computer :), amivel mindent tudok csinálni, nem mellékesen telefonra mindenkinek szüksége van, így az mellett már minden más plusz egy felesleges eszköz...
4.
4.
Yami
Szerintem az első generáció sokkal szebb.
Annak a teljes előlapját edzett-üveg borította, nagyon igényes megjelenést adva neki, itt meg csak a kijelzőn maradt meg az üveg, körülette műanyag, számomra ez egy kínai-gagyi konzol benyomását kelti.
1.
1.
deviques
Játékokat kellene rá kiadni, akkor megnőne az eladás. Attól mert vékonyabb nem fogják többen venni, mivel alig van rá valamire való játék.

Tavaly karácsony óta van meg, és ezidő alatt csak 2 érdekes játék jelent meg, a többi mind csak casual baromság.

Nem tudom, hogy miből gondolják, hogy ez kell az embereknek. A casual játékok terén úgysem tudják lenyomni az okostelefonokat, akkor meg miért nem gyúrnak inkább a hardcore részre rá!

Én sem fogok Asphalt-ot, vagy Dungeon Huntert Vitán játszani, meg a sok indie fejlesztésű baromságot sem, arra tényleg ott a mobiltelefon. De jó lenne már egy igazi jrpg-t vagy valami igazán jó akciójátékot játszani a Vitán!

Mikor új volt végigjátszottam az Uncharted játékot meg a Gravity Rush-t. Aztán feburárban megjelent a Persona 4, azt befejeztem májusra, azóta elő sem vettem.

Mondom ezt úgy, hogy Plus előfizető vagyok és havonta kapnék két ingyen játékot tőlük, de itt sem tudnak semmi jót kihozni.

Szégyen! A PSP-n 2 év alatt sokkal több jó játék jelent meg! A Vitának hardcore kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...