Milyen lesz a Quantic Dream PS4-játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
David Cage mesélt egy keveset a Quantic Dream készülőfélben lévő PlayStation 4-játékáról, és bár túl sok részletet nem árulhatott el, azt megígérte, hogy mindenki meg fog lepődni rajta.

Ahogy azt tudjuk, a Quantic Dream már egy PS4-projekten is dolgozik, erről is beszélt nemrég a csapat feje, David Cage a Game Informernek.

"Nagyon-nagyon izgalmas; valami teljesen más lesz a Heavy Rainhez és a Beyondhoz képest. Ugyanazokra az alapokra épít, de mégis egészen máshogy" - magyarázta az interjúban. "Az emberek újra meglepődnek majd, hiszen ez az, amit minden egyes játékunkkal igyekszünk elérni: nem azt adjuk nekik, amire számítanak, hanem valami olyasmit, amit nagyon szeretnének - még akkor is, ha ezt nem is tudják."

Cage szerint a PS4-játék az előkészületi fázisnál tart, a csapat nagy részét lekötik az október 11-én megjelenő Beyond: Two Souls munkálatai. Jelenleg csak egy kisebb team szorgoskodik az új projekten, a mögötte álló technológián és az első látványterveken. Korábban az is kiderült: a Quantic Dream játékai közül állítólag e mögött van az egyik legerősebb koncepció.

Nos, a grafikát már nagyjából el tudjuk képzelni.

8.
8.
markoci555
nem tudom most mennyire írok hülyeséget, de ha a 2 játék gombnyomós akkor semennyire: nekem nem jönnek be az ilyen nyomd a gombot amikor mutatja játékok, mármint neten flash játékként elmegy, vagy akciójátékokban vagy másmiben ilyen kis töltelékként, de most miért kell ekkora játékra ilyen szintű pénzt meg mindent belepocsékolni, ha csak a gombot nyomjuk? ennyi erővel csináljanak filmet...
ha ugyan azon alapokra épít nem számítok másra
7.
7.
zsoze
Na ha a nextgen ilyen gafika lesz akkor beszabehu lesz az embereknek már csak az oculus-t kéne faszájul megcsinálni és elérhetővé tenni az embereknek az meg egy kinectes xbox0 és azt hiszem az dobna néhány élményt az arcba lennének állesések
6.
6.
jszili32
Ennél jobb grafika már nem is kéne, egyszerűen elképesztő.
Csak az a gond, hogy ez egy játék és nem egy festmény...
5.
5.
Tsugirai
Oda vagyok David Cage művészetéért, már alig várom ezt is. :D
4.
4.
metercsiken
Na, ha ilyen lesz( lenne ) a next grafika játék közben, akkor elégedettek lehetünk! : )
3.
3.
Shannaro
Mekkora laza afro-amerikai stílusban nyomatja a kis goblin :D Oltári.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...