Assassin's Creed IV - a season pass részletei

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 9.
  • Videó
Link másolása
Nem meglepetés: season passt is vásárolhatunk az Assassin'a Creed IV: Black Flaghez, amivel olyan egyjátékos küldetésekhez férhetünk hozzá, amikben Edward színes bőrű első tisztjét irányítjuk majd.

Kezdjük talán a Sony-exkluzív tartalmakkal. Ehhez nem szükséges season pass, elég hozzá az Assassin's Creed IV: Black Flag PS3-as vagy PS4-es verziója. Ebben az esetben egyébként a PS Vitás mellékágból ismerős Aveline-t irányíthatjuk néhány küldetés erejéig:

Persze a megjelenés után sem maradunk letölthető tartalmak nélkül, ráadásul ha beújítunk magunknak 19,99 dollárért egy season passt, akkor húsz százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá a DLC-khez. A kilenc egyjátékos küldetésben Adewale-t, Edward Kenway színes bőrű elsőtisztjét irányítjuk majd.

Season passt PS4-en, PS3-on, PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on is válthatunk. 2014 márciusáig a következő DLC-k érkeznek majd:

  • Freedom Cry: Adewale rabszolgaként született, de rátalál a szabadságra a Csóka fedélzetén. Ő lesz Edward Kenway kapitány jobbkeze. Tizenöt évvel később Adewale már képzett orgyilkos, ám hajótörést szenved és a Saint-Domingue partjainál találja magát. Nincs fegyvere, sem legénysége - egy új kaland kezdődik számára.
  • The Exclusive Kraken Ship Pack: csak a season pass-tulajok számára elérhető. Különféle testreszabási eszközöket ad a Csókához.
  • További single küldetések, fegyverek, skinek és gyűjthető extrák.
  • Új karakterek a multihoz

Ha előrendeljük a Uplay Digital Deluxe Editiont a Uplayen keresztül, akkor további öt százalék kedvezményben részesülünk a season pass árából.


Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elsején jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, majd később next-gen konzolokra is. Köszönjük, avus és ampeeer!

Zárjuk a posztot némi tengeri csatával:

4.
4.
Gora
Elég az alapáték, annak is szép ára van (360)
2.
2.
simon 555
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy lefordítják a hajó nevét?
1.
1.
Dezseee
Ugye a "Csóka" alatt nem a hajót értitek...könyörgöm ne. A fordítok èrezhetnék hogy mi az amit le kell fordítani,és mi az amit meg kell hagyni eredeti nyelven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...