Éjfélkor leáll a Warhammer Online

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 18.
  • Gyászhír
Link másolása
Ahogy azt a Mythic korábban bejelentette, a mai nap folyamán lehúzza a rolót a Warhammer Online: Age of Reckoning. Az MMORPG-nek a licencek lejárta miatt lesz vége, az elmúlt másfél hónapban ingyenes volt a játék.

A Mythic még szeptemberben jelentette be, hogy leállítja a Warhammer Online: Age of Reckoning szervereit, a fejlesztőcsapat szerint 2013. december 18-ig szólt a Warhammer-jogokra vonatkozó megállapodásuk a Games Workshoppal, és ők a licencszerződés megújítása helyett inkább az MMORPG lelövése mellett döntöttek.

A stúdió a minap emlékeztetett, hogy magyar idő szerint ma éjfélkor áll le a játék. Az MMO, bár havidíjas volt, az elmúlt másfél hónapban ingyen lehetett vele játszani, a készítők november eleje óta nem is fogadtak el befizetéseket. Aki korábban fizetett elő a játékra, itt tájékozódhat arról, hogyan kaphatja vissza a pénzét azért a játékidőért, amit már nem tud kihasználni.

12.
12.
Extol
Részvétel azoknak akiknek odaveszett a high-end karakterük
11.
11.
Arnoux
Hali! Tud vlk jó tört szervert?
9.
9.
Ecneb
#8: Könyvekből én sem olvastam mindet, viszont játékok és filmek, mind kitolva és nekem is közel nőtt a szívemhez :)
8.
8.
Csoki80
#4: Persze, ha valakinek ez a kedvenc játéka kénytelen lesz megoldani, hogy tudjon továbbra is játszani és ezt már csak törtben tudja megoldani.....

Remélem a warhammer univerzum jó kezekbe kerül csak egy-két könyvet olvastam, de azok nagyon tetszettek :-)
7.
7.
Hycker
az emulator 90%ban kesz, ami tökéletes lesz addig mig meg nem szerezzük az official szerverfajlokat... lesznek privát szerverek. több is mint kéne
6.
6.
Sun9us
#5: Nem csak a HH-t, hanem a teljes warhammer univerzum jogokat visszavonták. Így az eddig megjelent köteteket is le kell venni a polcokról.
5.
5.
Nem tudom mi baja egyébként a Games Workshopnak, beszüntették egy csomó országban a könyveik kiadását is, így például a magyar Horus Heresy kiadást is elkaszálták...
4.
4.
Ecneb
#3: Nem a játék minőségéről van szó, hanem hogy ha leállítják a szervereket, akkor szerinted pont tört szerverek fognak utána még működni?
3.
3.
Csoki80
Dehogynem. Miért is??? Sok embernek a világon ez a kedvenc játéka, lehet, hogy nekem egy nagy szemét az egész csakúgy, mint pl a WOW is, de azért azok akiknek ez a kedvencük hagy játszhassanak már rajta nem??
2.
2.
Ecneb
#1: Ezt te sem gondoltad komolyan remélem.
1.
1.
Csoki80
Remélem azért a fanoknak meglesz a lehetőségük törtszervereket fenntartani....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...