Visszatér az MX vs. ATV-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nordic Games közel 5 millió dollárt fizetett a tönkrement THQ egyes címeiért, ezek közül a MX vs. ATV lesz az első, amit újra fel fog melegíteni. Az új projekthez a korábbi fejlesztőket is összeszedte.

A Nordic Games bejelentette az MX vs. ATV Supercross című játékot, és bár túl sok részletet nem árult el róla, azt már lehet tudni, hogy a projekt PC-re, Macre, Linuxra, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a megjelenése pedig a jövő év első felében várható.

MX vs. ATV Alive - a legutóbbi rész

A Nordic 4,9 millió dollárért markolt fel egy nagyobb adag THQ-címet, az MX vs. ATV-n kívül ő vette meg többek között a Red Factiont, a Darksiderst, a Destroy All Humanst és a Titan Questet is. Ezek közül az MX vs. ATV-t melegíti fel újra először a kiadó, és bár a sorozatot eredetileg fejlesztő csapatot annak idején lapátra tették, most több olyan arcot is sikerült visszahódítani a projekt mellé, aki annak idején közreműködött a franchise építésében.

Az MX vs. ATV utoljára 2011-ben jelentkezett, az Alive alcímű epizód amolyan kísérleti projekt volt a THQ részéről: a kiadó ezen a játékon akarta tesztelni az új üzleti modelljét, melynek az volt a lényege, hogy a dobozos cím a szokásos 60 dolláros ár helyett csak 40 dollárba került, és cserébe a tartalom egy részét DLC-k formájában lehetett beszerezni. A játék végül bukás lett, ez okozta a fejlesztő Rainbow Studios vesztét is.

6.
6.
nap híre. az unleashed mindig is nagykedvenc lesz
4.
4.
Grabowsky30+
A tartalom tényleg nem volt valami világra szóló, de maga a motor irányítása az nekem nagyon tetszett. Jól mozgott az egész, jó volt, hogy külön lehetett irányítani az embert és a motort! Várom a következőt remélem maradnak ezen a vonalon egy picivel érdekesebb körítéssel!
3.
3.
Faszi
Na végre remélem több tartalom lesz benne mint a Reflex-ben és az Alive-ben ideje lenne már egy jó motocross-os játéknak.
2.
2.
aordog
Kiväncsian värom, viszont remélem, hogy amikor a Darksiders lesz a porondon, akkor bövül a platformlista mondjuk egy Wii U verzioval.
A mäsodik rész a birtokomban van és hatalmas élményt volt eljutni a stäblistäig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...