Techdemón az Unreal Engine 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 28.
  • Videó
Link másolása
Közelebbről is megnézhetjük az Epic Games legújabb játékmotorját egy friss techdemó segítségével, köszönhetően egy YouTube-felhasználónak. Szamurájkardos főhősünk dühbe gurul és tisztogatásba kezd.

Mivel pre-alpha felvétellel van dolgunk, így amit látunk, az korántsem az engine végleges arcát mutatja. Az árnyékok és a textúrák hiányoznak, az animációk befejezetlenek, de bizonyára téged is érdekelni fog.

37.
37.
felegyi
#35: Azért mert ezt már sok-sok hónappal ezelőtt levetítették... ez meg egy félkész, már-már hobbiszinten összedobott TD aminek igazából nincs jelentősége... kb 2 mondatot kellene elolvasni az itt jelenlévő kommentelőknek, és lehet máris erejét veszteni az a tudat h egy szar az egész, me ennyit ér amit látunk...

"Mivel pre-alpha felvétellel van dolgunk" - aki ezt nem tudja értelmezni, annak nem tudom milyen terve van a saját jövőjére nézve, de...
36.
36.
Ghost16
Ezs zsar.
35.
35.
greenmelon
#31: Ha ez az origi demó akkor nem értem miért ez az ocsmányság szerepel a cikkben. Az általad linkelt darab azért messze jobb.
34.
34.
kristof97
#33: Itt lehet, sőt valószínű, de úgy gondoltam, hogy a kövi generációban. Tőlem lehet ez a motor a Frosbite 3 (bár, ha a BF4ben nincs ilyen, akkor valszeg nem tudja a motor) vagy bármi más motor, ami saját fizikai motort is tartalmaz (a source is ilyen, ugye?).
33.
33.
Teuton
#20: Saját fizikai motort nem hiszem hogy tartalmaz az UE3/4, rendszerint a Havok-ot csapják alá a játékokban.
32.
32.
_Tappancs_
#31: Na úgy kellene kinéznie a dolgoknak...
31.
31.
Inferno
http://www.youtube.com/watch?v=-bLOi3mo9NE
elvileg ez az original techdemója a motornak :DD
30.
30.
Ra1D3n
#28: Te is csak annyira értesz az itt látottakhoz, mint egy átlagos csimpánz a zongorához. Tessék szöveget értelmezni, és lenyelni, hogy ez csak egy pre-alpha videó amin lényegében semmi extra nincs, és mint olyan, nem is rossz, sőt... Néhol látni azért 1-2 meggyőző részletet így is.
29.
29.
enigma87
üdv @ll
hát ez vicc hogy még mindig itt tartunk :D
érdekes hogy mi alapján döntik el hogy minek legyen árnyéka és minek nem amugy nem rossz a techdemo de ezzel még nem lépik át az elmult 4 -5 évben készült látványt világot. semmi ujat nem látunk és ez még nem gameplay
bizzunk benne hogy ez még javulni fog és nem kell hozzá atomerömü :D
de nem minden a látvány
28.
28.
crytek
És itt most mit kell nézni? A vérgagyi mozgást? Vagy az átlagos grafikát?

Techdemónak az lenne a lényege hogy előre mutat ez meg kb inkább hátra :(
27.
27.
DON GONDOCS
Hát pont ilyen látványt vár el az ember az új generációs játékoktól. Gondolom megint játékok tucatjai fog az unreal enginel futni.
26.
26.
Csoki80
#25: naaaaaaaaa....
Tetszetős demó, csak a csempék ne fénylenének, egy ilyen retkes helyen nem nagyon fénylik igazából....
25.
25.
Csoki80
#24: Jaja a Mátrix nagy volt :-)
Tetszet
24.
24.
br1Koo
#18: A mátrix hulladék volt? Húzd le magad légyszíves.
22.
22.
randall13
#20: Ha tömeget adnának nekik, összerogyna a monitor a nagy súly alatt.
21.
21.
Matt8888
#20: igen ,ez több helyen is fel szokott bukkanni mint probléma :/ Meg mit ne mondjak azért szemet is szúr sokszor.
20.
20.
kristof97
Én arra leszek kíváncsi, hogy végre tudnak-e majd tömeget adni a testeknek, mert elég ciki 2013ban (lassan 2014ben), hogy a meghalt ellenfelek rongybabaként zuhannak a földre.
19.
19.
eszem
#17 Az anno kamu volt, nem lesz folytatása.

Három dolog a margóra: Sokan bajban vannak a szövegértéssel, csak néznek nem olvasnak és utána hülyeségeket írnak. A másik ez nem techdemo, hanem egy fejlesztő csinálta szimplán "teszt" jelleggel amit felpakolt a youtube-ra.

És a harmadik: szvsz. sokan még mindig csili-vili hatalmas ugrást várnak a következő generációtól grafikailag, pedig az már kevésbé lesz látványos mint egy 2d/3d váltás anno, inkább majd a finom részletekben kell keresni a különbséget.

szvsz - szerény véleményem szerint (gyengébbek kedvéért)
18.
18.
Ooorky
#17: Folytatják a Mátrix-ot?
3 rész is sok volt abból a hulladékból, mit képzelnek ezek?
17.
17.
Matt8888
Hát nem tudom Ti hogy vagytok vele ,de számomra kicsit különös hogy pont ilyen Matrix feelingű a dolog. Azok után ,hogy voltak hírek hogy lesz folytatása is. Lehet hogy a csávókám tud valami és ennek örömére csinálta ezt a hangulat vidit ?
Mit gondoltok?
16.
16.
drat576
Nem teljesen értem a hozzászólókat:
"Mivel pre-alpha felvétellel van dolgunk, így amit látunk, az korántsem az engine végleges arcát mutatja. Az árnyékok és a textúrák hiányoznak, az animációk befejezetlenek.."
Az oké, h "nem győzött meg" meg stb, de ennek még nem is kell ^^
15.
15.
Dreadlox
bár ilyen videót a SFM-el is lehet csinálni, de azért elismerésem, sok munkát fektetett bele szerintem, igaz az animációk nagyon gyatrák, és a videó első felén meg sem látszik a UE4. Majd lesz jobb is.
14.
14.
kopic
Sztem nem lett rossz ! Orulnetek ti annak, ha ilyen videot tudnatok csinalni.....
13.
13.
Antonov77
Hát semmi extra. Ja hogy ez valamiféle újdonság lenne... ugra, bugra emberke. Pffff.
12.
12.
Semmi baj nincs ezzel... A kedves videokészítő olyat alkotott, amit coolnak szánt, de végül csak nevetséges lett. Ettől még maga az engine igen is rendben van, sőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...