Így néz ki a Morrowind a Skyrim motorjával

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 6.
  • Letöltés
Link másolása
Ambiciózus projekt készül lelkes modderek boszorkánykonyhájában, melyben a The Elder Scrolls III: Morrowindet írják át a Skyrim motorjára. Most hosszabban is belenézhetünk a Skywindbe.

A Morroblivion modról elhíresült csapat ezúttal sem ül a babérjain, hiszen a The Elder Scrolls III: Morrowindet alkotják újra a Skyrim motorjával. A munkálatok jelenleg is zajlanak, ám a konverzió korai változatát már minden PC-s Skyrim-tulaj kipróbálhatja. Ehhez persze fel kell telepítenünk a szerepjátékot, valamint a Morrowind alapjátékot, illetve annak két kiegészítőjét, a Tribunalt és a Bloodmoont is.

A srácok remek munkát végeztek a Skywinddel, ha imádtad a sorozat harmadik részét, akkor most modern köntösben játszhatsz vele újra.

13.
13.
crytek
#10: Olvass is ne csak láss! Direkt irtam hogy már azzal is nagyon szép.

Hát még ezzel a skyrim félével ha valaha elkészül!
12.
12.
Extol
Morroblivion annak idején is elbukott, mert amit össze tudtak hozni az egy felturbózott tér küldetések és minden egyéb játékelem nélkül. Üresség volt semmi más.
11.
11.
wolfwarrior
Le a kalappal ha befejezik neki gyürkőzöm én is a Morrowindot sose sikerült kijátszanom sokszor eltévedtem és sokszor elpüföltek (2 óráig tartott 2 szintre fejlődni mert nem ugráltam) de az élmény amit a felfedezgetéssel töltöttem az elképesztő volt és annyi mindent lehetett találni emlékszem mikor a bátyám megmutatta a beszélő vízalatti szobor fejet attól rémálmaim voltak.
10.
10.
JoHnNiEE
#7: #crytek

A Morrowind Overhaul 3.0 már vagy fél éve elérhető :) több kiadást nem terveznek.
http://www.ornitocopter.net/morrowind-overhaul/mgso-release/
7.
7.
crytek
Már ez is: http://www.morrohun.hu/hirek/2012/11/oreg-roka-nem-ven-roka-morrowind-overhaul-3/ királyul néz ki hát még ez :D

De mire elkészül:( Mert a próbaverzióban is csak a grafika van semmit nem lehet csinálni a nézelődésen kívül.
6.
6.
drat576
#4: Hát nem tudom hogy ez valaha kész lesz-e, mivel a saját szabadidejüket feláldozó kis csoportról van szó, rengeteg teszteléssel, javítással és munkával, pénz nélkül, egy irgalmatlan nagy tartalommal és világgal megáldott játékot felélesztve. Nem tartom valószínűnek hogy az új TES játékosok, vagy akik csak a Skyrimbe nyaltak bele élvezni fogják-e ezt, mivel annyira teljes sosem lesz mint az eredeti játék, maximum szebb. Leszedik, első fél órába "jujujdejó" aztán meg őőőőőőőőő...mert igazából ez a mod a régi Morrowind fanoknak készült, és hiába szép a szándék, a nagy Morrowindesek úgyis az eredeti TES III-at fogják nyúzni azzal a brutálisan rengeteg és jó moddal ami már van hozzá ( és amik mellesleg a graffot is feljebb nyomják, nem Skyrim szintre, de nem is az a lényeg)
5.
5.
drat576
#2: A Morrowindben tényleg volt kihívás, és emellett nagyon szeretem az Obliviont és a Skyrimet is, de el kell ismerni hogy sokkal inkább "felhasználóbarátabb" játékokról van már szó és a mai lusta, casual generáció is lazán legyűri őket.
4.
4.
Dugong
Én még nem játszottam a Morrowinddal. Akkoriban nem volt hozzá gépem, a Skyrim után viszont már taszított a gyenge grafika. De ezt biztosan kijátszom majd, amint kész lesz.
3.
3.
JoHnNiEE
oh a fene :D a napokban terveztem h írok róla egy blogbejegyzést, de ti most gyorsabbak voltatok.
A mod egész jó állapotban van, habár a küldetések nagyon csekély része érhető csak el, illetve a skyrim-es dialógus rendszer szörnyű a morrowind mélységéhéz.
Viszont mindenkinek szívből ajánlom, mivel a látvány lélegzetelállító :)
2.
2.
markoci555
én még régebben nyomattam a morrowinddel, de nem tudtam kivinni, kisgyerekként hülye voltam hozzá :) egy ilyen Fable-hoz mérve ez egy óriás, és ezzel nem a fable-t akarom leszólni, de azt gond nélkül kipörgettem gyerekként is, gothic is ment, ezért tartom a TES szériát a legjobbnak, úgyhogy az biztos hogy újra nekiállok eredetiben nyomni, aztán ha sikerült, ezt is lecsekkolom, mert nagyon szupernek tűnik
1.
1.
Skyer
Régóta követem a készítést, hatalmas respect a srácoknak, nem kis munka van benne! Ha kész lesz minden rajongónak kötelező kipróbálnia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...