Télen érkezik a Pillars of Eternity

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Obsidian közösségi finanszírozásból készülő régivonalas RPG-je, a Pillars of Eternity 2014 telén érkezik - erősítették meg a fejlesztők a legutóbbi blogbejegyzésükben. Előbb viszont ne várja senki.

Az Obsidian Entertainment frissítette a Pillars of Eternity megjelenési dátumára vonatkozó információkat a játék kickstarteres oldalán. Most már biztos, hogy az old school szerepjáték nem jelenik meg az év első felében, leghamarabb 2014 telén várható, ami egy három hónapos időszak. Legrosszabb esetben a jövő év elején érkezik, de erre inkább ne is gondoljunk.


A bejegyzésben néhány új eszközt is bemutatott a stúdió, concept artokat és efféléket.

A játék mögött álló technológia egyébként annyira lenyűgözte az inXile csapatát, hogy sebtiben licencelték a Torment: Tides of Numenerához.

5.
5.
hedzsooo
Addig a Witcher 3-al, meg 1-2 apróbb, vagy éppen korábban félbemaradt játékkal csak kifogom valahogyan húzni, a lényeg, hogy majd jó legyen, készen adják ki! ;D
3.
3.
Gorrister
#2: Igen, a Wasteland 2 idén jön, ha minden igaz még valamikor az év első felében. A Tides of Numenera sajnos csak valamikor jövőre, pedig mind közül azt várom a legjobban.
2.
2.
dBLOOD
#1: Nem baj, csinálják amíg jónak látják, szerencsére az inXile nem EA meg Gearbox!
A Wasteland 2 amúgy nem idén jön ki? A TToN azt hiszem csak jövőre...
1.
1.
Gorrister
Ejj de fene messze van még az év vége. Na de addig legalább még lesz időm kitolni a Baldur's Gate II Enchanted Editiont is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...