PC-re is megjelenik a Killer is Dead

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 18.
  • Hír
Link másolása
A Grasshopper Manufacture agyament és szexista akciójátéka május folyamán számítógépeken is tiszteletét teszi. Ráadásul a Nightmare Edition formájában, amely egy durvább nehézségi fokozatot is tartalmaz.

A Deep Silver bejelentette, hogy PC-re költözik az eredetileg Xbox 360-ra és PS3-ra megjelent Killer is Dead. A Grasshopper Manufacture kaszabolós játékában lecsúszik a textil a nőkről, ömlik a vér, dacára annak, hogy a játékmenet kissé monoton. A sajátos képi világ és a hamisítatlan japán stílus miatt mindenképpen unikumdarabbal gazdagodnak a PC-sek.


Ráadásul a május 9-én digitálisan és dobozos formában megjelenő játék kapásból bővített lesz: Nightmare Edition névre hallgat és nyomott áron, 20 dollárért tehetjük magunkévá. A legfontosabb változás, hogy egy új, Nightmare nehézségi szinten is nekiveselkedhetünk, ebben a módban csak az Adrenaline Burst, a Dodge Burst és a Headshot kombóval semlegesíthetjük az ellenfelet. A játékosok nem használhatják a Final Judgement névre hallgató kivégzéseket.

A csomagban megkapjuk a Smooth Operator Packot, amely a harmadik epizód után nyílik meg, a Theater módban újranézhetjük a jeleneteket, és még több háttérinfót tudhatunk meg a karakterekről.

9.
9.
Corran
Már csak egy Dragons Dogma bejelentés kéne pcre a teljes boldogsághoz :D
8.
8.
Corran
#3: Mintha csak a saját gondolataimat hallanám :D Biztos van valami marketing oka ennek a nagy fellendülésnek, de én egyáltalán nem bánom :D
7.
7.
Drazhar
Szerintem meg nagyon jól beleillett a Grasshopper játékai közé, a Lollipop Chainsaw után nekem ez sokkal jobban bejött!
6.
6.
kristof97
#2: Ez nagyon jó. :D Örülök, hogy vannak ilyen poénos emberek is. :)
5.
5.
keiji maeda
nagyon mellé nyúltak ezzel a címmel szerintem , még a shadow of damned jó is volt de ezt végig se tudtam vinni anyira unalmas és hangulatlan volt számomra
4.
4.
DON GONDOCS
Boxon egyszer végigvittem, de talán pc-n is kipróbálom.
3.
3.
gegory
Ez az év egyre jobb és jobb :D Metal Gear Rising, Ninja Gaien Z és most ez...még hogy a PC halott :P
2.
2.
Teuton
Én a folytatását várom már, a Deaf is Blind-et :D
1.
1.
WiiRGaming
Én már a No more Heroes-t is nagyon bírtam. Úgy érzem meg fogom kedvelni a "szöcskét". :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...