Monstrum - új túlélőhorror a Team Junkfishtől

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Monstrumban nincs kecmec: ha egyszer fűbe harapsz a kísérteties teherhajón, akkor halott is maradsz, kezdheted az egész játékot elölről. Fegyvered nem lesz, bujkálnod kell, és barikádokat építeni. Kemény darab!

Lassan már követni sem tudjuk, annyi ígéretes horrorjáték érkezik idén. Az újabb trónkövetelő a független Team Junkfish alkotása, a Monstrum. Hősünket belső nézetből irányítjuk, helyszínünk egy elhagyatottnak tűnő teherhajó az óceán közepén, ahol minduntalan egy veszedelmes entitás hozza ránk a frászt.


Pontosabban nem egy, hanem háromféle szörnyet találunk a Monstrumban, de ha közel kerülnek hozzánk, már nagy a baj: a játékban ugyanis azonnal meghalhatunk egy ilyen találkozáskor, nem folytathatjuk a hideglelős kalandot a legutóbbi ellenőrzőponttól.

Nem lesz egyszerű dolgunk, hogy megfékezzük azt a rejtélyes erőt, ami ránk vadászik a hajó belsejében. Annyit tehetünk, hogy futunk, elrejtőzünk, vagy barikádokat emelünk a folyosókon, hogy a rémek ne tudjanak elkapni. Csapjunk zajt egy eldobott rádióval, s azután talán kereket oldhatunk! Az Amnesia rajongói imádni fogják a Monstrumot.

A hajó elrendezése minden nekifutásra más lesz, hiszen a pályák véletlenszerűen generáltak. Az alkotás most a Steam Greenlighton keresztül tör babérokra, ha felkeltette az érdeklődésedet, szavazz rá!

A csapat még idén szeretné megjelentetni a játékot PC-re, Macre és Linuxra - Oculus Rift-támogatással.

8.
8.
Dízel
u de jóó!! már most besz@rtam!!!
7.
7.
Glek
:)))) Micsoda meglepetés! Én már kipróbáltam, ígéretes. Szurkolunk a fiúknak (és lányoknak).
6.
6.
bodortamas1
Hmm, érdekes lesz mindenképp, kipróbálom majd.
2.
2.
Pharaoh
Akkor számoljunk (survival horror kategóriában): Daylight, The Forest, Alien: Isolation, Dying Light (nets-es, de ide vág), Routine, The Evil Within, The Vanishing of Ethan Carter, U55 End of the Line és most ez (és ezek csak a mainstream/AAA szinten készülő finomságok)! Nekem egyébként az Amnesia és a ZombiU játékrendszer kombójának tűnik egy Cryostasis: Sleep of Reason szerű világba helyezve!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...