Lelépett a Naughty Dogtól az Uncharted írója

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 5.
  • Hír
Link másolása
Amy Hennig, az Uncharted-sorozat kreatív direktora és írója tíz év után elhagyta a Naughty Dogot. A hölgy távozása állítólag nem hat ki a negyedik rész fejlesztésére, az továbbra is biztos kezekben lesz.

E hét hétfőtől, azaz március 3-tól már nem dolgozik a Naughty Dognál az Uncharted-széria kreatív direktora és vezető írója, Amy Hennig. Az IGN magazin belső forrásból származó értesüléseit a Sony is megerősítette. 

A hölgy jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a stúdió világszerte ismert legyen, a csapat tagjai nagyra értékelik munkáját és megígérték, hogy távozása nem lesz kihatással az új Uncharted fejlesztési ütemtervére.

A gyeplőt a The Last of Us atyjai, Neil Druckmann és Bruce Straley veszik át - megnyugodhatunk, hiszen látva a stúdió tavalyi játékát, joggal reménykedhetünk a minőségi folytatásban.

Hennig már tíz éve dolgozott a Naughty Dognál, elsősorban az Uncharted-szériáért felelt, s bár azt hittük, hogy a negyedik rész munkálatait is ő irányítja, a hölgy új vizekre evez.

6.
6.
kopic
#2: "A gyeplőt a The Last of Us atyjai, Neil Druckmann és Bruce Straley veszik át "
5.
5.
Cipo3
A negyedik részre valszeg semmi kihatással nem lesz hiszen az már túl van azon a szakaszon. Ott már beletette amit bele akart.

Ilyenkor már csak a level designereken, tesztelőkön, programozókon függ a megjelenés ideje.
3.
3.
Azeroth87
Én még mindig azt mondom: lehetne inkább magáról a negyedik részről többet tudni?
2.
2.
Yanez
Azt sem tudom, hogyan reagáljak erre a hírre. Nagy kár persze, sôt! De valahogyan nem érzem úgy, hogy egy akkora pótolhatatlan személyt vesztettek el, kinek távozása nagy hatással lesz a játékra. Mindenesetre remélem minél elôbb jön valaki a helyére!
1.
1.
DON GONDOCS
Micsoda tragédia, vannak ott még tehetséges írók. Biztos kerítenek jobbat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...