A hónap végén jön a Betrayer

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A F.E.A.R. és a No One Lives Forever egykori fejlesztőiből verbuvált Blackpowder Games bejelentette, hogy március végén jelenik meg a Steamen a Betrayer. A monokróm látványvilággal operáló akciójáték már révbe ért.

A Betrayer voltaképpen egyedi alkotásnak mondható: vérbeli FPS lesz fekete-fehér látványvilággal. A történet szerint 1604-ben járunk Virginiában, ahol mindenféle korhű fegyverekkel harcolhatunk különféle szellemek és más rémségek ellen. A grafikáért az Unreal Engine 3 felel majd.


A volt Monolith-tagokat felvonultató Blackpowder Games bejelentette, hogy a Betrayer március 24-én jelenik meg a Steamen 19,99 dolláros áron. Ha addig előrendeljük a játékot, akkor az Early Access-nek megfelelő áron, azaz 14,99 zöldhasúért kapjuk meg a programot.

15.
15.
Pharaoh
14#: Ajánlom figyelmedbe az első (bár szűkszavú kommentemet)! Nem, a vizuális megjelenítéssel van gond (a Madworld is zúzda lett és a The Unfinished Swan is odaver, egyszerűsége ellenére)! Itt az aggasztóan semmilyen játékélmény/játékmenet ami szemet szúr!
14.
14.
Antihero
Emberek. Értem én, hogy az a legszembetűnőbb, de ne csak a grafikáról beszéljünk. Persze engem is zavart valamelyest, de a videót végig tudtam nézni, és atyaisten, de semmilyen ez a produktum. Semmit nem mutatott fel! Mondjon nekem valaki egy gameplay elemet. Úgy értem, tudsz járni, ütni, meg lőni. Ennyi derült ki a videóból. Meg hogy a világegyetem legelhagyatottabb környékén jársz. Semmit nem szavaznék ennyi alapján ennek a címnek, nemhogy bizalmat. És az a szörnyű, hogy innentől már nem is érdekel.
12.
12.
lickmyhorse
Szerintem nem azzal van a baj, hogy fekete-fehér, hanem hogy túl kontrasztos. Szinte nincsenek is szürkeárnyalatok, így valóban élvezhetetlennek tűnik, mert szó szerinte fekete-fehér, nem úgy mint a hasonló jelzővel illetett filmek például, melyeken azért elég kifejező árnyalatok láthatóak.
11.
11.
DarkLord
Huha...ez borzalmas így fekete-fehérben, még ha valami AAA produkció lenne akkor sem játszanék így vele, mert baromira zavarja a szemet és mire rááll az ember szeme a fekete-fehér világra, hirtelen színes tárgyak jelennek meg amik aztán még jobban megzavarják az ember szemét.
10.
10.
Teuton
Legalább könnyű lesz meglelni a felvehető6használható dolgokat :P
9.
9.
Azeroth87
Nekem még nézni is rossz volt ezt a videót. Én nem is értem ezt a fekete/fehér ötletet. A szemem bántotta szó szerint ez a 6 perc, amit végignéztem a videóból.
8.
8.
Cristiano
nekem egyáltalán nem jön be
6.
6.
Claymen
#3: Ugyanígy vagyok vele. Ha már van full HD meg Unreal Engine 3.0 akkor gyönörködni tudjak benne, ne találgatni, hogy hogyan is nézne ki.

Nagyon rideg az egész, meg nekem kimondottan bántja a szemem. Ha van is akinek fekete-fehérbe bejön az FPS az olyan szinten minimális réteg, hogy aligha fog megtérülni a belefektetett munka.

5.
5.
hurkagyurka2
Megeszem a nem létező kalapom, ha ezzel robbantani fognak a srácok... A Sin City-nek jól áll, de más a film és más a játék. De ahogy néztem, színesben sem biztos, hogy tuti lenne...
4.
4.
ulikedegs
olyan 6-7 percig biztos bírnék vele játszani.
3.
3.
Yanez
Csak nekem nem jön be egy fps-ben a fekete-fehér hangulatvarázs? Nem, nem toltam még így, de már a videón sem tetszik. Most, amikor a hd felbontások világát éljük, én teljes egészében (színesen) szeretném élvezni az ilyen stuffokat. Többire ott a Limbo meg a The Unfinished Swan.
2.
2.
crytek
Kizárt ezeken az early accessenek alig javítanak valamit!
1.
1.
Pharaoh
Ha az alpha-nál kétszer izgalmasabb lesz, akkor se játszanék vele, ha ingyen adnák! (Reméljük 4-szer hangulatosabbra csiszolták! :D )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...