Kedvcsinálókon a Kingdom Under Fire II

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 22.
  • Videó
Link másolása
Fura, de már hat éve bejelentették az MMO-elemekkel megspékelt RPG-RTS hibridet, ami várhatóan az év közepén végre megjelenik. Ezúttal egy nagy adag látnivaló futott be belőle.

2008-ban mutatkozott be a Kingdom Under Fire II, amely egy MMO-jegyekkel felvértezett RPG-RTS hibrid lesz PC-re és PS4-re. A terebélyes csatákat és ostromokat felvonultató programban így szabhatjuk testre karaktereinket:


A tömény gameplay jelenetekkel sem állunk hadilábon, következzék hát néhány városi és mezei csata:


A screenshotok előtt jegyezzük meg, hogy a produktum az év közepén jelenik meg - első körben PC-re.

11.
11.
norbio
Hááát ez nagyon kiráy lesz! Várom ps4 re *.*
10.
10.
Stranger
Miért kell MMO-t konzolra butítani?
8.
8.
razipapi
Nemtudom ki hogyvan vele de nekem a Caba Online jutott róla eszembe elsőre
7.
7.
Yetikoma
Az a berserker mekkora Havymetal warior lett :D. Az a baj hogy ezekben a jrpg-s világokban minden karakter olyan kölyök képű... .
Itt a seregek vagy "csatlosok" csak ilyen minion ként rohangálnak veled a csatába vagy lehet velük valamivel komojabb stratégiát is használni?
6.
6.
Adamknight
#2: A wownak, és metinnek semmi köze sincs ehhez. Aláírom, hogy a tera action combatja hasonlít kicsit, de azon kívül ahhoz se látok más hasonlóságot. Ha már hasonlítás akkor lássuk csak: A karakterkészítés Aion szintű (vagy még annál is magasabb :D), a harc Vindictusos/Blade and Soul-os, a mobok Monster hunter online-hoz hasonlóak, a nagyobb szintű csaták Dynasty warriors online-hoz hasonlók azzal a különbséggel, hogy ott nem te irányítod a seregedet.

Várjuk szeretettel, viszont asszem nyáron beruházok egy új video kártyára XD.
5.
5.
Cristiano
#2: látszik te wow mániás vagy
4.
4.
TryGun
#2: Hát én játszottam már az általad leírt játékokkal és szerintem ezeknek köze sincs ehez a játékhoz , a harc egy nagyon kicsit tényleg hasonlít a tera-hoz de itt jobban hack and slash mint ott. de ha elmondod hogy melyik játékban lehet sereget irányítani meg elég sok dolog van így is ami más mint a többi mmo-ban és még így sem láttunk szerintem mindent. (ja és a wow-al nem játszottam az egy unalmas ...) (saját vélemény)
3.
3.
kopic
" PC-re, PS3-ra és PS4-re." Ps3-ra nem jön.
2.
2.
bodortamas1
Ez inkább ilyen WoW-Metin2-TERA hibrid lett. Hát nem tudom, nem hiszem, hogy ezt kipróbálom majd, mert 1001 hasonló játék van ehhez...
1.
1.
shatterhand
Legutóbb 1éve olvastam,hogy szeptemberben jön ki (ps3,pc). Ennyit arról,hogy mennyit ér, hogy mennyire vegyem őket komolyan.
Örülök,ha ps3ra is kijön, de én pont azt olvastam,hogy immár ps4re jön ki meg pc-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...