LEGO The Hobbit - DLC-ként jön a harmadik rész?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 3.
  • Pletyka
Link másolása
Azt pletykálják, hogy a Warner Bros. DLC-ként akarja hozzácsapni a LEGO The Hobbithoz a harmadik Hobbit-film pályáit. A kiadó nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt, amiről ugye tudjuk, hogy mit jelent...

A LEGO The Hobbitot már eleve úgy jelentették be, hogy csak az első két Hobbit-filmet fogja feldolgozni, ami valószínűleg nem véletlen: anno, mikor megjelent az első LEGO Star Wars, elég kellemetlen volt, hogy hetekkel a Star Wars - Episode III premierje előtt lespoilerezett több fontos jelenetet is.

Itt is hasonló a helyzet, hiszen a harmadik Hobbit-film csak az év végén kerül mozikba, miközben a játék megjelenési dátuma, április 11. már itt van a nyakunkon. A döntés érthető, inkább arra voltunk kíváncsiak, hogy a Warner Bros. hogyan csapja majd hozzá a harmadik rész jeleneteit a LEGO-sorozathoz: kapunk egy új játékot, vagy csak DLC-vel bővítenek majd?

Nos, a London Toy Fair kiállításon felröppent pletykák szerint az utóbbi forgatókönyv az esélyesebb, azaz állítólag - valószínűleg a mozipremierhez közeledve - DLC-ként kapjuk majd meg a harmadik rész eseményeit.

A Warner Bros. nem cáfolta, de nem is erősítette meg a híreket, így egyelőre az sem világos, hogy kell-e fizetnünk a plusz tartalomért.

3.
3.
JackBauer
#2: Amugy ja, nem értem miért nem vártak így elég furán fog kinézni az egész.
2.
2.
grieves13
Szerintem megvárhatták volna a 3.részt és egyben adhatták volna ki...
1.
1.
Cristiano
dlc jöhet ne dlc ként részek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...