Újra teaselik a Fortnite-ot

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 6.
  • Teaser
Link másolása
Jó ideje nem hallottunk már a Fortnite felől, ám úgy tűnik, az Epic Games hamarosan megtörheti a csendet: a meglévő hivatalos weboldal mellé ugyanis egy másik teaser oldalt is fellőtt a csapat.

A Fortnite-ot még 2011-ben jelentette be az Epic Games, és bár azóta alkalmanként felemlegette, hogy még dolgozik rajta, egyébként nem beszélt róla túl sokat. Jelen állás szerint 2014-ben várható a megjelenése, PC-re.

Ha viszont minden jól megy, hamarosan megtörhet a csend: a csapat nemrég egy új teaser oldalt is fellőtt a játék hivatalos weboldala mellé, igaz, a fortnitestormchasers.com-on egyelőre nincs túl sok tartalom. Elképzelhető, hogy a jövő hétvégi PAX Easten mutatnak valamit a címből?

A Fortnite egyébként egy Unreal Engine 4-es túlélő játék, amiben nappal erőforrásokat kell gyűjtenünk, és erődöt kell építenünk, éjjelente pedig meg kell védenünk magunkat a szörnyinváziótól...

7.
7.
mestermagyar
#6: Az exluzivitás az konzolos marketing-faszság. PC-n nincs ilyen.
6.
6.
kopic
Hát már éppen ideje lenne, hogy ismét mutassanak róla valamit.:/ Én még azt is eltudom képzelni, hogy nem lesz PC exkluzív.
5.
5.
bodortamas1
Valóban elég szépnek tűnik, erre én is kíváncsi leszek.
4.
4.
Norx96
Hát a vicces körítés igy utanajarva jónak tűnik. Egy esélyt megérdemel mindenképp. :D
3.
3.
MoRT2195
#1: Az, hogy ilyen vicces körítése van az egésznek. Személy szerint engem az ilyen jobban letud kötni, mint a csillogó grafikával megáldott "túlélő-horror" játékok. És biztos nem én vagyok egyedül ezzel így.
2.
2.
Cristiano
bízok benne idén jön erre játékra kíváncsi vagyok
1.
1.
Norx96
A játék alapfelvetése nagyon ismerős....Jól látom ez a divat most? :O
Amugy így első ránézésre szerintem jónak tűnik csak erdekelne mi lesz az a plusz ami eladja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...