Bemutatkozik a Cult County

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játék fejlesztésébe kezdett a Renegade Kid: a Cult County-t eredetileg 3DS-re tervezték, végül azonban átalakították a koncepciót, és a játék szinte minden platformra kijön, csak a Nintendo handheldjére nem.

Új játékon dolgozik a Dementiumról, a Moon Chroniclesről és a Mutant Mudds-ról ismert Renegade Kid. A Cult County egy túlélő horrorjáték lesz, a fejlesztők szerint a The Walking Dead, a Silent Hill és a Resident Evil ihlette a projektet.


Túl sokat nem tudunk az anyagról, érdekes viszont, hogy eredetileg 3DS-re kezdték fel fejleszteni a srácok, és csak később döntöttek úgy, hogy átalakítják a koncepciót: jelen állás szerint a Cult County PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, PlayStation Vitára, Xbox One-ra és Wii U-ra készül, 3DS-es változat pedig csak akkor lesz, ha jól sikerül a Kickstarter-kampányuk.

A Renegade Kid 580 ezer dollárt akar összekalapozni a projekthez, ami a tervek szerint egy epizodikusan futó sorozat lesz, 2015 májusi rajttal. A teljes évad 20 dollárt kóstál egyébként, de a Kickstarteren 15 dollárért hozzá lehet jutni, ha támogatjátok a fejlesztést.

9.
9.
Extol
Szörnyek, horror, franciakulcs, Freeman után szabadon
8.
8.
DON GONDOCS
Volt már 3ds-re jó horror játék Dementium 1-2 az mondjuk wii-ura is jó lenne.
7.
7.
Cristiano
#5: lehet sivatagban játszódik:D
6.
6.
sloth
#4: Ez nem baj, jobb lesz a halottak napja
5.
5.
sloth
mi ez a vörösiszap a képernyőn?
4.
4.
bodortamas1
Most a szemem káprázik, vagy tényleg tucatjával fejlesztik a horror / túlélő-horror játékokat? Komolyan, az Outlast előtt alig volt valami normális horror, most meg 2014-2015-ben jön vagy egy tucat.
A koncepció viszont tetszik, szóval a részleteket várom!
2.
2.
GAMEROD
Ehhez képest alig van túlélő horror játék.
1.
1.
medson
Ha heti egy posztot nem olvasok arról hogy új túlélő horror érkezik, akkor egyet sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...