Last Life - a saját gyilkosod után nyomozol

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Last Life című kalandjáték fejlesztője maga is elismeri, hogy van hasonlóság a munkája és a Square Enix-féle Murdered: Soul Suspect között, de azt mondja, az alapkoncepción túl minden más lesz.

A Murdered-féle "nyomozz a saját gyilkosod után" koncepció kétségkívül izgalmas, erre építi sci-fi noir kalandjátékát Sam Farmer is. A Last Life Kickstarter-kampánya a héten indult el, a kért 75 ezer dollárból 51 ezer már meg is van.

A játék főhőse Jack Parker, akit a meggyilkolása után "újra kinyomtatnak", hogy kivizsgálhassa, ki áll a bűntény mögött. Farmer szerint az alapkoncepción kívül minden más lesz a Murderedhez képest, a Last Life-ot inkább a Kentucky Route Zero és a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat ihlette, a fókuszban pedig a sajátos atmoszféra és a történetmesélés áll majd. Természetesen nyomoznunk és vallatnunk is kell, anélkül nehéz lenne kideríteni bármit is.


A játék három epizódra bontva jelenik meg PC-re, az első felvonás 2015 májusában érkezhet. A projekt még Tim Schafer figyelmét is felkeltette, ezért a Double Fine tanácsokkal látja majd el Farmert, és a terjesztésben is besegít neki.

5.
5.
Gímer Gazsi
#1: hogy vagy testvir? rég láttalak
4.
4.
Zombiekiller6
sztorira pont olyan mint a murdered soul suspect
2.
2.
Dr. Zaius
Kicsit kezd már indie csömöröm lenni...
De még mindig inkább ez mint a CoD és t'sai...
JAH:
SZERINTEM
1.
1.
Cristiano
hát ez tetszik nem rossz:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...