Elkelt a Dark Souls fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 28.
  • Biznisz
Link másolása
A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.

A tokiói székhelyű Kadokawa Shoten a szigetország egyik legismertebb óriásvállalata. Magazinokat, mangákat és videojátékokat egyaránt kiadnak, legújabb szerzeményük a From Software csapata, akinek a Demons Soulst és a Dark Souls-sorozatot köszönhetjük.

Ez annyit jelent, hogy a fejlesztési és értékesítési erőforrásaik közösek lesznek, az üzletből mindkét fél profitálhat a jövőben. A vételárról nem esett szó.

Az már biztos, hogy a Kadokawa új címeket szeretne viszontlátni a From Software-től, szem előtt tartva az új platformokat, illetve a meglévő frencsájzaik is kibővülnek majd. Külön öröm, hogy a termékeket nem csupán a japán piacra szánják, hanem eljutnak nyugatra is.

Várjuk a Dark Souls III-at Xbox One-ra és PS4-re!

16.
16.
drat576
A másik dolog pedig az, hogy azt a töredéket, akik tényleg nagyon szerettek volna DS-t PC-re (a te megfogalmazásodban "sírtak") ne úgy kezeljük mint a PC-s társadalom egészét. Idióták, és nyavalygó seggdugaszok mindenhol vannak. És itt most nem azokra gondolok akik szerettek volna PCre Dark Souls-t, hanem pl a 10-12 éves, és sokszor irritáló játékosokat akik sokszor belerondítanak valamely multis élményünkbe, és akik ugyanúgy megfordulnak bármelyik platformon. DE ezért elítélni bármelyiket is (legyen az bármelyik típusú konzol vagy pc játékos-közösség) szerintem butaság. De akár kivetíthető ez az egész társadalomra is, hülyék/marhák mindenhol voltak/vannak és lesznek is, ugyanúgy ahogy normális és jó emberek, nem hiszem hogy jó dolog (mindenben) általánosítani. És hogy ne csak ez a liberális szar jöjjön belőlem: igen, vannak olyan dolgok amik viszont olyan nagy számban tényezők, hogy az ember nem tud már egyszerűen nem sztereotípiákban gondolkodni, itt nem fogok kitérni részletekre, mert nem ide való, de egy józan paraszti ésszel gondoljuk már át néhány dolgot, mielőtt teljes rétegeket sértegetnénk, vagy a réteget képviselő olyan egyéneket olyan mutogatással amihez lehet hogy pont szerencsétlennek semmi köze.
11.
11.
azureknight0715
Am másik nagy gondom, ami pl elsőnél nem volt, hogy szerintem nehezebb lett. Vagyis mondani akarom nem tom hogy fogok egy-egy résznél túljutni, online segítség nélkül. Egyszerűen lehetetlenek tartom, szerintem ezzel is az vlt a céljuk hogy megvegyék az emberek. 2 boss megvolt már a 3.-nál tartok, az a 3 lándzsás lovad. Nem lehetetlen utólag már rájöttem hogy intézhettem volna el az elsőt hamar csak már elfogyott a humanity-m és annyira le van fogyva az életem a folyamatos halálozástól, hogy már egy ütés vagyok. Szal most az van hogy vagy megveszem és végignyomom online segítségével, vagy előről elkezdem tartalékosabban, amihez nincs sok kedvem, mert voltak baszottul nehéz részek. Szal Első része kicsit single barátabb volt mint ez.
8.
8.
DzsungelCsirke
#7: Igen, azzal sokak szerint jobb.
De ugye PC-seknek azt mondani, hogy vegyél kontrollert a játékhoz legalább annyira nonszensz mint konzolosoknak odavágni egy FPS-hez, hogy vegyél egeret és billentyűzetet.
7.
7.
Bondzsovi
*iranyitassal
6.
6.
Bondzsovi
Szerintem nincsenek komoly problémák a játékkal. Mondjuk launchra nekem is hibát jelzett és leallt a játék, de a jatekelmennyel semmi bajom, meg az irányítási se. Mondjuk controllerem az van:)
5.
5.
azureknight0715
Hát igen a pc portot megitn csak öszeszarták, nem tom mire kellett nekik + 1 hónap. A játék jó, meg az irányítás is megszokható, de az xbox ikonokat hogy szartak bele kicserélni az szánalmas a részükről. Am ha valaki meg tudja mondani nekem hogy a karakter generálásnál billentyűzeten melyik gombal lehet elforgatni a karaktert az nagyon megköszönném!
2.
2.
Teuton
"valamint nyitnak az új platformok felé"
Egyelőre a meglévőkön teljesítsenek normálisan: úgy hallom hogy a gyenge Dark Souls 1 PC-s port után most sikerrel alkottak egy még gyengébb Dark Souls 2-t.
1.
1.
Cristiano
zsneiálios játék lett imádomk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...