Szeptemberben jön az új Sherlock Holmes-játék

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Focus Home Interactive a Twitteren jelentette be, hogy szeptember elején jelenik meg a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PC-re és konzolokra. A dátum mellé három screenshotot is csatolt a kiadó.

Szép csendben lekéste a tavaszi premiert a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, amely radikális változásokat ígér a detektívsorozatban. A Focus Home Interactive indoklás nélkül csak annyit árult el, hogy szeptember elején érkezik a játék PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Hogy miért csúszik a cím, azt nem tudni.

A híres nyomozó egyébként hat rejtélyes esetet göngyölít majd fel, melyek során morális és mentális kérdések is felmerülnek. Csak a pontos bizonyíték birtokában mondhatjuk azt, hogy elkaptuk a tettest, ha csak következtetünk, elképzelhető, hogy nem a megfelelő személyt küldjük rács mögé.

A változások mellé új motor dukál: a játékot az Unreal Engine 3 hajtja.

3.
3.
Gorrister
Szeretem a Frogwares Sherlock játékait (attól függetlenül is, hogy még jobb részek is csak erős közepesre sikerültek), itt figyelnek sorban a polcon, és nagyon várom ezt az új részt is. De van egy olyan érzésem, hogy ennek sem fog sikerülni überelnie a The Lost Files of Sherlock Holmes sorozatot. Szerintem a 96-os The Case of the Rose Tattoo még sokáig a legjobb marad a Holmes játékok között.
2.
2.
_Botika_
Nagyon vágyok egy jó Sherlock Holmes játékra és remélem ez lesz a nekem való.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...