Bemutatkozik a Loading Human

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Untold Games játékát kezdetben a Unity Engine hajtotta, ám a fejlesztők már átnyergeltek az Unreal Engine 4-re. Egy virtuális valóságra építő alkotással van dolgunk, melyben a főszereplő emlékeiben tehetünk egy körutazást.

Főszereplőnk egy férfi, neve Prometheus, Alzheimer-kórban szenved, de eltökélte magában, hogy digitalizálja emlékeit, így soha nem fogja elfelejteni a feleségét. Ebbe a virtuális valóságba bármikor visszatérhet.

A három részből álló történet egyik darabja 2185-ben játszódik, az emlékekben utazva számos fejtörőt oldhatunk meg sci-fi környezetben, a Loading Human egy hamisítatlan kalandjáték lesz Oculus Riftre és Project Morpheusra.


A tárgyakat a kezünkkel mozgathatjuk, nincs szükség egérre sem, viszont egy dedikált kontrollerre igen: PC-n és Macen Sixense STEM-re vagy Razer Hydrára, PS4-en pedig a PS Move-ra.

A Loading Human Kickstarter-kampánya már kezdetét vette, a fejlesztőknek 30 ezer dollárra van szükségük a projekt befejezéséhez.

6.
6.
Effecta
5.
5.
equinox42
Kíváncsi vagyok eddig mennyi pénzbe került a játék.
Csak összehasonlításképpen. Mivel a Cult County-ra lett volna szükség 580000$-ra és meg sem közelíti ennek a minőségét.
Így ez plusz 30000 - ez semminek tűnik.
Bár ez nem a teljes összeg ugye.
4.
4.
NoRush
#3: A játék az maradjon játék.
3.
3.
azureknight0715
#2: Durva de minap pont ezen gondolkodtam hogy mikor fognak kiadni egy ilyen kesztyűt ami ilyen impulzusokat bocsájt ki azon a ponton ahol a játékban is érintkezel. Am meg remélem összejön nekik, még1 lépés a virtuális valóság és a valóság közti gát áttöréséhez.
2.
2.
medson
Én mindig is valami ilyesmi játékokat képzeltem el ezekre a platformokra, remélem összejön nekik a kampány :). Amugy milyen jó lenne már valamiféle kesztyű kontroller ehez, úgy értem hogy mondjuk ha a játékban hozzáérsz valamihez akkor azon a ponton fog benyomódni a kesztyű és így a tapintás érzettel is kiegészülne a virtuális élmény, nem tudom ez mennyire megoldható de tök király lenne :D.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...