Véget ért a Warcraft-film forgatása

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Befejezték a Warcraft-film forgatását, most jöhetnek az utómunkálatok, ahol a George Lucas-féle Industrial Light & Magic is közreműködik majd. A mozit 2016 márciusában fogják bemutatni.

Befejeződött a Warcraft-film forgatása, ezt a rendező, Duncan Jones jelentette be a Twitteren - a mozi 123 napig forgott. A premier 2016. március 11-én lesz, de természetesen a film még nem készült el, egy csomó utómunkálat vár rá, ami egy efféle fantasy anyagnál igen sokáig tarthat. Az effekteknél egyébként a Lucas-féle Industrial Light & Magic is besegít majd.

A Warcraft-filmről nem sokat tudunk, és a fenti képen kívül nem is láttunk belőle semmit. A története az emberek és az orkok csatájára fókuszál majd, a nyilatkozatok szerint pedig olyan lesz a mozi, "mintha az Avatart a Trónok harcával kereszteznék", és az is biztos, hogy a készítők nemcsak a rajongókat akarják lenyűgözni vele. Állítólag a júliusi Comic-Conon kapunk egy kis ízelítőt.

16.
16.
Moltes
#6: Detto ugyan ez volt nalam is XD
15.
15.
hedzsooo
#3: Lucas-féle Industrial Light & Magic-ből kiindulva sem lenne meglepő, meg egyébként is minden fantasy, vmint sci-fi filmben tonna számra vannak CGI effektek, csak a jobbakat manapság már van, h észre sem veszed, pláne, ha pl. nem 1 bazi nagy sárkányt jelenítenek meg vele, hanem vmi olyasmit, ami akár valós is lehetne...
14.
14.
Elyas
Meglátjuk.. Rem jó lesz de a tapasztalat mást mutat
13.
13.
Lorthirash
#12: Minden adott hogy jó film készüljön.
12.
12.
Lorthirash
Tuti nem egyrészes lesz a film egyszerűen képtelenség kivitelezni (befejezni)
Az Ember Ork háború lesz ennek a központja.
Pozitívan állok hozzá a világ keletkezéséről az elfekről sok mindenről szólhatna nagyon sok könyv van.
Az Ősök Háborúja és a Napkút trilogia nagyon jó remélem megfilmesítik mindet.
11.
11.
Simonus18
Jaj, már majdnem szívrohamot kaptam, hogy leállították a forgatást vagy valami ...
10.
10.
Nicodemus
Jobban orultem volna ha a weta kesziti a latvanyt. A rendezo szemelye pedig bizalmat kelt, nagyon varom es orulnek ha a Warcraft III Arthas - kiralydrama vonalat is beleepitenek a filmbe.
9.
9.
simon 555
Most nem mondják komolyan, hogy még 2 évet kell várni a forgatás befejezése után?
8.
8.
Cristiano
akkor majd majd lassan jön
7.
7.
roli33
Érdekes, hogy 123 nap alatt csak egy kép tudott kiszivárogni a filmmel kapcsolatban. Bezzeg a Csodálatos Pókember 2-nél naponta kitwitteltek egy képet a forgatásról. De jó ez így! Az utómunkálatokról viszont megnéznék néhány fotót, amiről nyilván egy se lesz :D Az ILM a legjobb vizuális effektes cég, a látvány már most garantált itt is.
6.
6.
Stiw
Azannyát, amikor elolvastam a cikket, hirtelen felkiáltottam, hogy "JAJ NE", de aztán beleolvasva leesett, hogy rosszul értelmeztem :D Nagyon várom a filmet, biztosan behuppanok majd a premierre egy liter corn és kóla társaságában. :D
5.
5.
Giggsy
#1: Bírom, hogy a Warcraft szót hallva egy csomóan csak a WoW-ra asszociálnak, mintha nem létezett volna már egy évtizede a széria, mikor a WoW kijött.
4.
4.
TYROK
#1: Hát őszintén szólva szerintem a wow sztorija a warcrat 3 cselekményéhez vizsonyítva inkább egy szappanoperára hajaz:D,én is abban reménykedek,hogy jobban merítenek a 3.rész történéseiből
3.
3.
Stack
Ejha, közel 2 éven keresztül reszelik még....
jó kis CGI orgia lehet...
2.
2.
balint23h
#1: Ahhoz nem lesz nehéz, de vajon a Warcarft trilógiához?
1.
1.
Ez nagyon szuper! Kíváncsi leszek, hogy a film méltó lesz-e majd az MMORPG-hez... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...