Kiszivárgott infók a Prey 2-ről

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 2.
  • Pletyka
Link másolása
Számos korábban felreppent pletykát erősít meg a Prey 2-ről az a két dokumentum, amely nemrégiben szivárgott ki az internetre. Eszerint a játék a System Shock 2 szellemi utódjának tekinthető, és 2016-ban érkezik.

Bár tavaly augusztusban a Bethesda minden szóbeszédet tagadott, a jelek szerint valóban az Arkane Studios vette át Prey 2-t a Human Headtől - a Dishonoredet is jegyző francia csapat gyakorlatilag a nulláról kezdte újra a fejlesztést. 

A régen várt folytatásról szóló dokumentumok szerint a Prey 2 nagyjából 10-20 óra játékidővel bír, és lényegében a System Shock 2 spirituális utódjáról van szó. A szerepjátékos elemekkel felvértezett FPS 2016-ban lát napvilágot PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Közelharcban és lövöldözésben egyaránt jeleskednünk kell, pszionikus képességeink is lesznek, és döntéseink befolyásolják majd a történet alakulását.

Reméljük, a pletykák beigazolódnak, és a Bethesda végre megnyitja az infócsapot.

20.
20.
aordog
A Prey- t 360--on toltam ki és bejövős volt, viszont ez a rengeteg csúszás már kiábrándító és szerintem a mai elvárásokhoz képtelen lesz felnőni!
19.
19.
RayErizo
Erről a játékról valamikor 2010-2011 körül olvastam utoljára...tudom, hogy közben akadtak gondok, de azért 2016 elég messze van még...szóval ha úgy nézzük a játék (ha minden jól megy) minimum egy 5-éves csúszással jön ki... (Ismétlem: HA MINDEN JÓL MEGY.)
18.
18.
Extol
Én most játszom a Prey-t és piszokul élvezem
17.
17.
Raam989
#10: Engem a Prey abban a pillanatban megvett kilóra, amikor a játék elején meghallottam a Judas-t a kocsma zenegépéből. Azon kevés PC-s játékok közé tartozik, amit képes voltam végigvinni. (nem szoktam PC-n játszani)
16.
16.
Raam989
#15: Van más választásod? :D
15.
15.
2016??? eddig mi a faszt csináltak? jó majd biztos megvárom....
14.
14.
DzsungelCsirke
Elolvastam a diákat, de ezek a tervek borzasztóak. Sablonosak, ötlettelenek, ráadásul egyszerűek is mint a faék. Nem értem miért kellett nulláról kezdeni a fejlesztést, a 2011-es Prey 2 a maga sci-fi sheriffkedésével nagyon jól nézett ki (Youtube-n lessétek meg).
13.
13.
LtK
#12: Olvastad a cikket? Mert pont, hogy a System Shock 2 szellemi örököse lesz a játék =D, A másik része meg, hogy a cím le van védve. Engedély nélkül senki sem csinálhat neki folytatólagos részt. Ennyi erővel már nagyon sok folytatás látott volna napvilágot kickstarter-en, de lehet tévedek.
12.
12.
Muszáj Prey 2-nek lennie, mert nem akarják hogy a Prey szellemi örököseként készített játékuk később különálló cím legyen, hogy aztán majd valaki kickstarteren elindítsa az IGAZI PREY 2 játékra a gyűjtést, és kiadjon valami szart, de valóban Prey 2-t, értitek? :)
11.
11.
LtK
#10: Anyagilag lehetséges, de a játékosok mégis jobban felkapják a fejüket ha Prey 2-ről van szó, mint ha egy teljesen új FPS/RPG-ről. Volt már az idők során pár játék amelyek a pénztáraknál elbuktak, pedig kiemelkedőek voltak.
10.
10.
Nicodemus
A Prey hatalmas bukta volt, nem tartom ezert konzekvensnek a cim megtartasat, foleg ha teljesen mas koncepcioban is gondolkodnak.
9.
9.
izolee69
#8: Na igen, marketing szempontból hatalmas öngól lenne kihagyniuk, hogy felhasználják ez a címet. Ha meg mellé kapunk egy jó játékot (az Arkane Studios jelenthet ehhez némi bizakodást), azzal mindenki nyer és akkor meg szinte lényegtelen, hogy mennyi köze van az elsô részhez. :-)
8.
8.
LtK
#7: Nehéz lenne új címet bevezetni. Inkább meglovagolják a Prey-t hátha a név majd eladja a játékot.
7.
7.
markoci555
#6: Ezaz... adják ki más címen
6.
6.
LtK
Prey 2 : a cím második része, aminek semmi köze az előzőhöz, és egy teljesen más játék szellemi folytatása. Fuck Logic
5.
5.
Nicodemus
Az elso resz bar tele volt innovativ otletekkel valahogy megis unalmas volt es lelketlen. A masodik resz ellenben nagyon igeretes volt, ezert orulok hogy feltamasszak.
3.
3.
Ecneb
Kíváncsian fogom várni, mit lesz a végeredmény. A portálokat remélem nem veszik ki belőle, első részben szerintem nagyon hangulatos volt.
2.
2.
hedzsooo
Alapból kedveltem a PREY első részét, de ha valóban a Sys Shock 2 méltó utódja lesz, akkor pláne kötelező vétel lesz nálam PC-n! ;D
1.
1.
adriano28
mire kijön világvége lesz more
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...