E3 2014: Hivatalos a Forza Horizon 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Oly sokat pletykáltak róla, ma pedig a Microsoft végre elsütötte a rakétákat: készül a Forza Horizon második része, a játék még idén ősszel megjelenik Xbox One-ra és Xbox 360-ra is.

A Microsoft (és az IGN) bejelentette, hogy készül a Forza Horizon 2, a játék idén ősszel fog megjelenni Xbox One-ra és Xbox 360-ra. A fejlesztést a Playground Games végzi, de a Turn 10 is segít neki - a két csapat állítólag technológiát és munkaerőt is megoszt egymással a munkálatok során.

Az autóversenyről nincs sok infónk egyelőre, de az biztos, hogy több száz autó lesz benne, köztük a dobozképen is látható, 2015-ös 2015 Lamborghini Huracán. A játékban lesz időjárásrendszer, és a Drivatart is átköltöztetik majd a folytatásba.


A korábbi hírekkel ellentétben egyébként a Forza Horizon 2 nem Louisianában, hanem Dél-Európában játszódik, a versenyei egy zenei fesztivál körül bonyolódnak majd. Köszi, kopic!

Update! A játék Xbox 360-as verzióját nem a Playground fejleszti, de egyelőre nem tudjuk, melyik csapatra bízta a feladatot a Microsoft.

14.
14.
kopic
A kérdésetekre a válasz: a Sumo Digital fogja a 360-as verziót készíteni.
9.
9.
Gyula93
Valószínűleg ezt is leszarják majd mint az elsőt, még mindig nem látni a másik játékos autójának a matricázását, mikor a szerver indítás után lép be, a másik, hogy a többi játékosok állandóan kiugratnak a pályáról, ezt amúgy a játék kiadása óta így van, és még a mai napig nem jött rá patch.
8.
8.
KopyAti
Ez jó! De remélem egy picit hosszabb lesz, mert bár nagyon tetszett az első, de kettőt pislantottam oszt' már vége is lett.
7.
7.
trion96
Kéne vennem egy használt 360-at, mert ez így már két játék rá ami érdekel, forza horizon 1 és akkor már a kettő is.
6.
6.
McDuff
360-ra?nem akarom elhinni!
5.
5.
Cristiano
4.
4.
Neo1989
És kiadják 360 jéééé jófej az MS ezt se hittem volna h megélem.
3.
3.
kari92
Elmondani nem tudom,hogy mennyire örülök ennek,hogy megjelenik xbox 360-ra is :D Nagyon várós :) Az első részét is imádtam :D Reméljük ez is magyar feliratos lesz,mint az első része :)
2.
2.
gorgo
Ez legalább jó hír hogy lesz 360-on is :)
1.
1.
Nebuloid
Ah... csak fusson rendesen XBOX 360-on is, nem baj ha kicsit rondábaban, no meg nem pakolják tele mikrotranzakcióval, se félig ami azt illeti... olyan jó lenne... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...