E3 2014: Íme, a Darksiders fejlesztőinek új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Darksiders és a sorozat fejlesztőinek közös pályafutása véget ért a THQ csődjével, ettől függetlenül a néhai Vigil él és virul: a Crytek csapataként ma bemutatták az új játékukat.

Szabályosan kényezteti a játékosokat a Crytek: nemrég leleplezte az Arena of Fate-et, tegnap újra előkerült a Homefront folytatása, ma pedig bemutatkozott a Hunt: Horrors of the Gilded Age, amit a Vigil Games romjain szerveződött Crytek USA fejleszt.


A Hunt PC-re és "konzolokra" készül, és egy négy főre kihegyezett kooperatív akciójáték lesz, amiben a játékosoknak külső nézetből kell ledarálniuk egy csomó szörnyet és végül egy főgonoszt.

A Crytek szerint fontos, hogy a vadászok taktikázzanak és összedolgozzanak, annál is inkább, mert mindig résen kell lenniük: a Huntba olyan tartalomgenerátor került, ami folyamatosan gondoskodik a megújulásról, az ígéretek szerint sosem kapjuk meg kétszer ugyanazt a környezetet és ugyanazokat az ellenfeleket. Körítésként egyébként a tizenkilencedik század szolgál.


A fejlesztők az E3-ra ígérik a bővebb részleteket, addig egy artworkkel, egy teaser videóval és azzal kell beérnünk, hogy már jelentkezhetünk az év végén induló zárt bétatesztre.

20.
20.
catilina
#19: Jaj! Már nem csak én gondolom így!
19.
19.
br1Koo
de kurva unalmas már ez a zombi buziság, te jóég komolyan.. és kajak itt még jópáran csorgatják is rá. Na dehát mindegy, ezért jön ennyi retek, mert van rá igény, mint a valóvilágra a tv-ben
18.
18.
biohazard rex
#16: Attól még a gárda ugyan az :D
16.
16.
Tokodboy
#15: Már Crytek stúdió tavaly óta......
15.
15.
biohazard rex
A Vigil Games késziti nem a Crytek és szvsz a crytek nem csinál kiemelkedően jó játékokat, (ami a játékélmény illeti) igazából 10/8 játékuk középszerű és a grafikával adja el magát...
gondolok itt a Far Cry 1-re és a Crysis 1-re, a többi játékuk egy nagy meh, olyan semmilyen.
ezt csak azért írtam, mert sokak várni valamit a játéktól, mert hogy crytek. De nem mert ez vigil games és ha a crytek csinálná rosszabbul járnánk.
14.
14.
Neo1989
Ha a Crytek kezei alatt van akkor az rossz nem lehet.
13.
13.
Claymen
Nahát, még egy zombis játék. Még jó, hogy jön, hiszen már legalább 2 hete nem jelentettek be zombis játékot...

Viszont a tizenkilencedik századi környezet tetszik, ha pedig nem l4d v2.1324 lesz akkor szívesen fogadom.
12.
12.
wolfwarrior
Nekem egyszer volt egy ötletem egy ilyen fajta játékra.1 vs 4 co-op lett volna négyféle vadász kaszt és egy szörny ellenük aki horror elemekkel és szörny idézésekkel küzdene.Meglátjuk, hogy mi lesz még belőle.
11.
11.
markoci555
Várom, hogy több kiderüljön, mert ha elég realisztikus lesz, nem grafikai szempontból, hanem mintha tényleg abban a korban lennénk, akkor szerintem tetszeni fog, (nem úgy mint az evolve, ami nem tudom milyen játék de videó alapján nem jön be)
el tudom képzelni, ilyen lámpással supportol az egyik, meg rohadt lassú golyótöltés és számszeríj töltés miatt lapát, fejsze páros gyakori használata stb elég jó taktikát és csapatjátékot bele lehet vinni
10.
10.
giga321
A kor tetszik ahol játszódik, de amúgy meh....
9.
9.
crytek
Kár hogy nem jóféle single ,coopal mindennel :(
8.
8.
DON GONDOCS
http://www.youtube.com/watch?v=s-TMyNhK82k
Hát jótól lopni nem szégyen.
7.
7.
suresz
6.
6.
ulikedegs
nekem bejött, tetszetős, vmi 4-5 fős zombi hentelde, multiban jöhetne, minden kasztnak külön képességek. nekem ebből a trailerből vmi hasonló jött le
4.
4.
bane
#2: Ha valami szórakoztató dolgot próbál csinálni ez a cég, akkor mindenki csak nyafog! Tapsvihar!!
2.
2.
Rakottkrumpli
a Crytek újra feltalálja a left4dead-et? Tapsvihar!
1.
1.
Dark_Temptation
nem hangzik rosszul, de utálom az ilyen semmitmondó trailereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...