E3 2014: Csak jövőre jön a Batman: Arkham Knight

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 3.
  • Csúszás
Link másolása
Ma megkaptuk a Batman: Arkham Knight E3-as teaser trailerét, ami bár szép és tetszetős, nem igazán tudunk őszintén örülni neki: a végén az is kiderül, hogy a játék csak 2015-ben kerül boltokba.

A Warner Bros. és a Rocksteady is elkezdett bemelegíteni az E3-ra, az imént néhány screenshot társaságában megkaptuk a Batman: Arkham Knight E3-as teaser trailerét. Az előzetes a Batmobilt mutatja be harci állásban - a készítők a jövő héten mutatják majd be élesben, mire képes valójában a kicsike.


Az örömünk viszont nem felhőtlen, az előzetes végén ugyanis 2015-ös megjelenési dátum szerepel: a Batman: Arkham Knight az eredeti tervek szerint 2014 októberében jelent volna meg, de ez alapján biztos, hogy nem játszhatunk idén a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játékkal.

20.
20.
mad hatter222
19.
19.
_Botika_
#6: Sajnos az még hosszú idő.
17.
17.
_Botika_
Szomorú vagyok de legalább még több munkát fektetnek a játékba.
16.
16.
moonborn
Nekem októberre még így is ott van a Dragon Age és a Lord of the Rings úgyhogy ez most jól jön hogy csúszik,nagy kiadás lett volna három játék egy hónapra :)
13.
13.
RetecH
#12: Elnézést
*Azért elég sok a különbség.
11.
11.
Dragonborn
#8: Azért nem volt tulsok hír eddig
Meghát jobb mintha a storyt spoilereznék
10.
10.
Dragonborn
Nagy kár de mondjuk benne volt a pakliban lezáró epizód ami abszolút fölül akarja múlni az elődöket és melyik nagy cím nem késik (Max Payne 3 kb 2 évet csúszott )
8.
8.
B-Shaggy
Oké, elég a Batmobileból, eddig kb csak arról volt szó az összes Arkham Knight-ról szóló hírben. Most már mutathatnának mást is, eddig is elvoltunk autózás nélkül.
7.
7.
Nicodemus
Azert lesz meg iden egy Evil Within es egy Alien Isolation. Jovore meg Batman,Mortal Kombat, Witcher 3, CyberPunk 2077....eros ev lesz.
6.
6.
Yanez
Ugy nez ki ez az ev nagyon gyenge lesz, a sok jo jatek mind csuszik, de azert 2015...huhu!
5.
5.
EnderKnight
#4: Ja,megy is háttérképnek.
3.
3.
guitarlord
Szomorú vagyok...egymást érik az ilyen típusú hírek....X játék csak jövőre, bocsi Y is, Z lehet soha nem is jön ki (túlzok!).

Ilyenkor sajnos nem tudhatjuk, hogy valóban jobbá akarják tenni, vagy csak egyszerűen megnézték, hogy Október tele lesz megjelenésekkel, egyszerűen 60 euró egy játékért még Nyugaton is sok, fogták és átpakolták máshová, hátha úgy több bevételt hoz....Mondjuk olyan szempontból jó, hogy így az októberi dömping is kicsit egyszerűbbé válik.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
RangerFox
Éreztem hogy nem ebben az évben jön ki. Kár, de legalább lesz mit félreraknom jövőre. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...