Frissítve: PS4 és PS Vita egy csomagban?

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy látszik, az Amazon webáruház francia részlege idő előtt leleplezte a Sony Ultimate Player Edition névre keresztelt konzolcsomagját, melyben egy PlayStation 4 és egy PS Vita lapul. Régóta pletykálnak már a bundle-ről.

Régóta keringenek szóbeszédek arról, hogy a Sony egy csomagban is piacra dobja a PlayStation 4-et és a PS Vitát. Az Amazon francia részlege még a hivatalos bejelentés előtt lelőtte a poént: a bundle Ultimate Player Edition névre hallgat, és már július 4-én a boltokba kerülhet.

A csomag európai ára 579,9 euró, míg az Egyesült Államokban 789,9 dollárt kérnek érte. Az IGN gyorsan utánaszámolt és megállapította, hogy ha ilyen pakkot választunk, akkor sem kapunk kedvezményt., a konzolok ára együtt is pont annyiba kerül, mintha külön-külön vásárolnánk meg azokat. (A PS4 399 euró, a PS Vita 179,9 euró.)

Persze könnyen lehet, hogy az ár még nem végleges. A Gamestop áruház szóvivője szerint egy ilyen "Ultimate csomagnak" csak akkor van értelme, ha jelentősen olcsóbban juthatnánk hozzá a konzolokhoz.

A konkrétumokért meg kell várnunk a Sony E3-as konferenciáját, amit magyar idő szerint kedd hajnalban tartanak.

Update! A Sony elismerte az Eurogamernek, hogy lesz ilyen csomag, de azt is megjegyezte, hogy az elérhetőségét az egyes régióktól függően lövik majd be. Köszi, KisFlex!

26.
26.
traumraise
Nekem a ps vita 1 forintot nem ér. Mediamarktban megnézegettem...iszonyatosan picik rajta a karok, a gombok, én nsm tudnék vele játszani. Viszont 1 hete vettem egy killzone-os ps4-et 90ezerért. Sztem ennyit ér meg.
25.
25.
kristof97
#21: Yanez kommentjéhez annyit tennék hozzá, hogy 16 km-ig tesztelték le, amiddig működött a remote play, tehát tényleg csak jó netapcsolat kell hozzá. :) De Debrecenben szívesen vállalok remote play kipróbálást PS4el, a Vitámmal. :D
24.
24.
aordog
Yanez!
Köszönöm az infot!
Számomra ez mindent eldönt!
23.
23.
Lorthirash
Nekem nagyon megtetszett a Ps4 ez Ps Vitával jó páros lenne majd valamikor beruházok rá bár lehetne kicsit olcsóbb :)
22.
22.
Yanez
#21: "Tudtommal a Vita képes az összes PS4- re megjelenő gamet kivetíteni, teljesen úgy, mint a WiiU. Ez igaz?" - eddig tapasztalataim szerint igaz!

"Lentebb pedig olyat olvastam, hogy ez a távolról is lehetséges! Ezt hogy kell elképzelni? Csak egy szélessávú internet kell és mehet a móka?" - pontosan! Én még nem próbáltam, de olvastam kommenteket, hogy tökéletesen működik!
21.
21.
aordog
Szeretnék jövőre a WiiU-m mellé egy PS4-et egy Vita-val, de valami homályos, ezért kérlek segítsetek!
Tudtommal a Vita képes az összes PS4- re megjelenő gamet kivetíteni, teljesen úgy, mint a WiiU. Ez igaz? (a videok ez mutatják)
Lentebb pedig olyat olvastam, hogy ez a távolról is lehetséges! Ezt hogy kell elképzelni? Csak egy szélessávú internet kell és mehet a móka?
Még mielött valaki kérdezné: nem a budira akorom a Vitat! Ez nálam a gyerek miatt előnyösebb megoldás és a WiiU-t is ezért szeretem!
20.
20.
RangerFox
#11: Pont nyáron akarják csökkenteni a Ps3 és a Vita árát, egy killzone-os csomag (16Gb kártya, Wifi gép plusz játék) 48k, azúj modell meg ennél olcsóbb lesz.
19.
19.
Prime
Nagy vicc, ha a pakk annyi lesz mint a konzol külön-külön, hagyjuk már komolyan. A Vita eladásokat ez ugyan megdobhatja de nem ebben a formában, mert úgy életképtelen. Legalább egy 50 EUR (ami még idehaza sem olyan nagy pénz már) kéne, hogy a differálás meglegyen, azért nem fogok ugyanannyit fizetni, hogy egyel kevesebb dobozom legyen a padláson, mert egyben van csomagolva a szett.
18.
18.
Norbiii
#17: Ez így nem igaz! Múltkor már leírtam, hogy például egy Mario játékból szokott lenni 10-15 a több ezer játékból. Én elhiszem, hogy egy Xbox-is, vagy egy Ps-es unja már a sok Mario-t, de az N-sek többségének bejön, más ez a tábor. Elég megnézni a Mario Kart 8 eladásait. Mellesleg a Wii U-ra nem egy HC játék jött, szóval e téren nem lehet panasz. :)
17.
17.
simon 555
#16: A Nintendonak nem ártana újítania. Kíváncsi vagyok meddig fogják húzni még a régi címeiket. Elhiszem én, hogy jó játékok, de az 50. Mario, Donkey Kong és Zelda már kezd kicsit unalmas lenne.
16.
16.
Hunner
#12: Fogsz te még csodálkozni a Wii U eladásain, a Super Smash Bros megjelenésekor. Már most, a MK8 megjelenése után is meredeken emelkednek az eladások, hát még az után...
15.
15.
Norbiii
#13: Köszönöm, akkor már meg is van a válasz, én ezt így nem tudtam. :)
14.
14.
Norbiii
#12: Arra értettem, hogy a Wii U előnye az érintőképernyős tablet controller volt, és ezt ilyen formában csak a Wii U tudta. Nos ha a Ps4+PSV egy csomagban lesz, és ha a Sony kitalálja, tökéletesre csiszolt formában azt, amit a Nintendo....szóval érted. :)

Igen, a Ps4 eléggé odavert a Wii U-nak, de remélem felzárkózunk. :D
13.
13.
Yanez
#9: Ugyanúgy lehet használni már most is. Plusz elôny: bárhonnén bekapcsolhatod vele a PS4-et és játszhatod a játékait, ahol van net, lehetôleg nem lassú. A WiiU-nál is óriási dolog lenne, ha külön kézikonzolként is lehetne használni a táblakontrollert.
12.
12.
simon 555
#9: Nem hiszem, hogy a Wii U-nak oda kellene verni, a Nintendo már odavert magának vele :D
Nem rosszból mondom, de azért az eladások mindent elárulnak, másfél év alatt kevesebbet adtak el a Wii U-ból mint fél év alatt a PS4-ből.
11.
11.
simon 555
#6: Jelenleg 400 dollár/euro a PS4, ebből ha lesz árcsökkenés, akkor max egy 50 dollár/euro megy le belőle, és mivel a PS4 magyarországon drágább mint az árfolyam szerinti ára lenne, kb 125 ezer, ezért ha lesz is egy ilyen 50 dolláros árcsökkenés, akkor jobbik esetben leviszik majd 110 ezerre. PS Vita árcsökkenése meg most volt, szóval az nem fog csökkenni 50 ezerről(ez minden nélkül van ám, ehhez kell mem kártya is). És mivel a fenti árazás szerint nem lesz olcsóbb mintha külön vennéd meg ezért az lesz 160 ezer. HA lesz árcsökkenése a PS4-nek. De ha még esetleg valamivel olcsóbban adnák, legkevesebb 150 ezer lesz, ez alatt 1 éven belül nem fogsz kapni PS4+ Vita kombót. Max használtan.
10.
10.
Norbiii
#9: A zavaros fogalmazásért elnézést, siettem. Persze nem csak, hiszen ezzel a Sony is jól járhat, és akár a játékosok is, de van egy ilyen Wii U-s előérzetem.
9.
9.
Norbiii
Jól érzem, hogy ezzel a lépéssel a Wii U-nak akarnak odaverni egyet? Tegyük fel, ha a Sony tökéletesre egyesíteni a PSV-t, és a Ps4-et (nem tudom most hogy van), akkor oda lenne a Wii U előnye. Ez szerintem erre is válasz, meg egy kis koppintás gyanú szagot érzek, amire már volt egy-két példa. (Szubjektív vélemény)
8.
8.
Remélem nyár végéig bejelentik. Akkorra terveztem ps4-et venni
7.
7.
HipCross
nehogy vegyek egyet véletlenül
6.
6.
strike19
#5: Miért ne már most azt pletykálják ,hogy a Sony árat fog csökkenteni.Jövőre szerintem az alapgép ára elfogja érni 99 999Ft-ot.Jövő karácsonyra simán elbírom képzelni ,hogy 130 000 Ft vesztegetnek egy Vita-s csomagot.
Sony rá van kényszerítve az ár csökkentésre ,hogy keresztbe tegyen XOne-nak.
Lassan egy áron lehet kapni USA-ba PS4 és XOne kinect nélkülit.
5.
5.
simon 555
#4: Persze, annyiért fogsz jövőre kapni 2 gépet amennyiért most nem kapsz 1-et sem mi? :D
4.
4.
strike19
Erre befizetek.Csak legyen jövőre 120 000 Ft.
3.
3.
robi009
Pehemre megvettem a vitat ps3 mellé , hogy dejó lesz majd nem kell cipelni a nagygépet pestre mindig , mert majd remote playbe tudom tolni az összes címet , jól ráfáztam . Most megy a gyűjtés ps4re :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...