E3 2014: Mivel készül az Electronic Arts?

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 5.
  • Hír
Link másolása
Kiderült végre, hogy az EA milyen játékokkal készül a jövő heti expóra, a Mirror's Edge és a Battlefield: Hardline mellett bemutatkozik a Criterion Games új projektje is - ami ugye nem Need for Speed lesz.

Az EA is megerősítette, hogy milyen játékokkal készül a Los Angeles-i expóra. A konferencia június 9-én, 21 órakor veszi kezdetét, amit élőben követhettek itt, a Gamekapcson. A Shine Exposition Centerben a kiadó vezérigazgatója, Andrew Wilson lép a színpadra, ahol a már ismert címek mellett fél tucat új játékot is ígér.

Újabb részleteket kapunk a Battlefield: Hardline-ról, a Mirror's Edge-ről és a Dragon Age: Inquisitionről. Emellett az cég sportjátékairól, a FIFA-, az NHL-, az NFL- és az NBA Live-sorozat következő darabjáról is elhintenek ezt-azt. Valószínűleg a tavaly bejelentett Star Wars: Battlefrontról is hallunk valamit.

A Need for Speed-széria egykori fejlesztője, a Criterion Games is vadonatúj címmel készül. Mivel az autós sorozat átkerült a Ghost Gameshez, így a srácoknál valami más projekt alakul.

17.
17.
Pizza74
Szóval lesz még egy Burnout aminek nem Burnout lesz a címe! Wow, ez még szarkasztikusan fogalmazva is jól hangzik.
16.
16.
MaxiJets
Jó látni, hogy hozzá nyúlnak 2 régebbi címhez is. A Mirrors Edge első része számomra nem volt annyira maradandó. Engem frusztrálnak a menekülős játékok, továbbá az egész kinézete olyan "shiny" volt. Műanyag érzete volt az egész városnak. Lehet hogy nekem nem, de sokaknak tetszett és talán én is teszek egy próbát a 2. résszel. :) A másik pedig az SW Battlefront. Kiscsikóként elég sokat nyüstöltem még X-Box on. Jó lenne egy ilyen arénás lövölde sithekkel jedikkel, űrharcokkal.:) Nyilván sok story content nem lesz benne de szerintem ebben az évben az SW rajongóknak bármilyen spinoff-ot, hd editiont, folytatást bármint amin az SW felirat van el lehet majd adni.

#8 Hab: Sajnos szerintem a Star Wars rpgk (feltételezem, h itt a Knights of the Old Republic vonalra gondolsz elsősorban) a Half Life széria sorsára jutnak. Tekintve, h tudtommal a Lucas Arts is bezárt így a SW játékok fejlesztése a Bioware kezei alatt történik. Ott elvileg készül most Mass Effect rebbot meg Dragon Age + ugye itt van az SW ToR. Az EA egyébként nagyon ügyes ötlettel próbálja MMO-ként kielégíteni az egykori KotOR fanokat több kevesebb sikerrel. Szerintem sem működik ez a játék MMO játékmenetben sem story sem fejlődés sem egyéb tekintetben sem. Tetszik vagy sem, bele kell nyugodni hogy a KotOR 3-4-5-6.... részek bizony fizetős MMO-ban folytatódnak. 1 évig előfizető voltam és véleményem szerint lassan jön a content.:/ Úgyis leszarjátok mit mondok, de szerintem ne számítsatok jó pár évig SW rpg-re. Persze örülnék ha tévednék.:)

#14 DON GONDOCS: Ezt sajnos én sem értem.:/ Eléggé ráálltak a Battlefield szériára. Nem vagyok nagy MoH fan, a Frontline-t és az Allied Assault-ot imádtam. A késöbbi részeknek jó volt a múltija? Mert hogyha nem akkor szerintem a kérdésben a válasz arra, hogy miért nyírták ki ezt a frencsájzt is. Lineáris single-re kihegyezett 2. világháborús játék? pff. -nah ezzel a felfogással van a baj szerintem. Üdítő finomság lenne egy új MoH rész.:)
15.
15.
Ghost26Dave
Azon már nincs mit javítani.:D
14.
14.
DON GONDOCS
Az EA helyrehozhatná a Medal of Honor címén esett csorbát.
13.
13.
PrimYaz00
12.
12.
Cristiano
11.
11.
giga321
Mirror's Edge végre. Remélem kapunk egy minimum 10 perces gameplayt. De ha már 5 perces annak is örülök.
10.
10.
headhunter86
Mirror's Edge + Dragon Age.
Gondolom Battlefrontról nem sok minden lesz.
9.
9.
PrimYaz00
8.
8.
Hab
Örülnék ha bejelentenének egy SW RPG-t végre. Már nagyon ideje volna!
7.
7.
GMatyi
+1 Mirror's Edge, kiadási dátumnak örülnék leginkább :)
5.
5.
Ecneb
#4: Jól tudom, hogy rebootja lesz az első résznek? (ME)
4.
4.
p3ti
Bad company 3 sosem lesz :\ Mirror's -ra iszonyat kíváncsi vagyok
2.
2.
Giga0509
Hmm,Mirror's Edge és új Battlefront bármikor jöhet.
1.
1.
_Botika_
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...