E3 2014: Hivatalos a PC-s Dead Rising 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom is elárulta, hogy milyen játékokat visz magával az E3-ra, a sajtóközleményben pedig - szinte mellesleg - megerősítette, hogy számítógépes változat is készül a Dead Rising harmadik részéből.

Igazak voltak a mai pletykák, tényleg megjelenik PC-re is az eddig Xbox One-exkluzív Dead Rising 3. A játék a nyáron érkezik egyébként, Steamre mindenhol megjelenik, dobozos változatot viszont csak Európa kap belőle.

Egyelőre egy trailert kaptunk a portról, illetve annyit árult el még a Capcom róla, hogy részletesebb textúrákat kapunk, és - meglepő - az összes Steam-funkció is támogatott lesz a játékban.

Mindezt a Capcom abban a sajtóközleményben jelentette be, amiben megüzente, milyen játékokat visz magával a jövő héten Los Angelesbe: a PC-s Dead Rising 3 mellett kint lesz a mobilos Monster Hunter Freedom Unite, a 3DS-es Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy és Monster Hunter 4 Ultimate, valamint az Ultra Street Fighter IV is.

17.
17.
Chrysh
#14: Elveszített, igaz, de ez is egy a sok üzleti húzás közül, amit bosszantóan sokan nem vesznek észre, mert néhány szemellenzővel néz minden egyes esemény, ami körülöttük történik! A GTA V-tel is tudomásom szerint ugyanezt fogják csinálni, a konzolok után kiadják PC-re is, hogy minden frontról profitot szerezzenek. ("A kijött PC-re és, de rossz a konzolosoknak"- mentalitású tucatüzenetektől pedig elhatárolódom)
16.
16.
simon 555
#15: Nem igazán mind1.
Ezzel most így egyel kevesebb ok, hogy valaki Xboxot vegyen.
Szerintem ez nem az MS döntése volt hanem a Capcomé. Szerintem lejárt az exkluzivitási idő amiért fizettek.
15.
15.
GAMEROD
Várható volt hogy megjelenik mivel a Microsoftnak üzleti érdek a pc-s megjelenés is. Nekik aztán tökmindegy hogy konzol vagy pc frontról megy hozzájuk a pénz.
14.
14.
simon 555
#13: Az, hogy a Box elveszített egy exkluzív játékot :D
És nem vagyok PC-s...
Ha vennék is boxot, online biztos nem futnál össze velem, mert csak az exkluzívokért vennék, a jelenlegieknek meg nem érdekel az online módja.
13.
13.
supair
#7: Eddig azért rinyált a gémertábor mert hanyagolva van a PC!
Akkor most mi itt a vicces?
Neked meg nem is való a Box.Külön örülök ha nem veszel.Így kizárt,hogy összefussak veled valami frankó online gémben.... :-)
11.
11.
RayErizo
A zene előadóját-címét valaki meg tudná nekem súgni?
10.
10.
nero66
#8: Persze... Szinte látom a teszt pontozásának pillanatát: 10 pont, mert nekem ez nagyon tetszett... A játék maga egy szar, de nekem bejött, ezért egy igazi AAA kategóriás játék volt. Szomorú is lenne.
7.
7.
simon 555
Azért nagyot röhögnék ha az E3-on nem csak a PC-s verziót, de a PS4-est is bejelentenék :D Bár már így is vicces.
Egyel kevesebb ok, hogy XO-t vegyek és egyel több, hogy inkább PC-t a PS mellé.
5.
5.
Stranger
Ez a videó iszonyat gyenge lett... szar zene/vágások/jelenet... egy B kategóriás fosnak tűnik az egész.
3.
3.
simon 555
#2: Az opc milyen platform? Valami új?
2.
2.
Cristiano
1.
1.
DON GONDOCS
Tadam kezdődhet a portolási hullám. Gondolom a Capcom nem ad ki félkész munkát úgy mint a re6 esetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...