E3 2014: Middle-earth: Shadow of Mordor trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 5.
  • Videó
Link másolása
A Warner Bros. ma elemében van, a Dying Light után a Middle-earth: Shadow of Mordor is megkapta az imént a maga E3-as trailerét: gameplay jelenetek most nincsenek, kedvcsinálónak viszont nem rossz az anyag.

A rövid CG-előzetesben annak lehetünk szem- és fültanúi, ahogy az orkok egy harcosa magyarázkodva meséli a kapitányának, hogyan végzett velük Talion, a Middle-earth: Shadow of Mordor főhőse. Végül persze a holtából visszatért kósza is felfedi magát, a többit pedig a képzeletetekre bízzák a készítők:

A Middle-earth: Shadow of Mordor október 7-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

15.
15.
izolee69
#12: Nem értem, mit rúgóztok annyit a LOTR-n, mikor senki nem állította, hogy bármi köze lenne hozzá, leszámítva, hogy ugyanabban az "univerzum"-ban játszódik. Kb. olyan, mintha a Keresztapa c. filmet hasonlítanád a Love Story-hoz, hisz' végülis mindkettôben férfiak és nôk szerepelnek, ráadásul mindkettô az USA-ban játszódik.
14.
14.
Simonus18
Nyilván unalmas fölösleges nyavalygásokat olvasni, ha az ok nélküli, mint ahogy az általában gamer vagy bármely communityben előfordul, de itt azért mégis van súlya, ha arra alapozunk hogy a War in the north-nak, még ha primitív is, de egész élvezhető harcrendszere volt, kisebb bugokkal ám mégis sikerült a Return of the king-nek a könnyed hack 'n' slash stílusát tovább fejleszteni ... én tisztára vártam már ennél az új gémnél az eddig bevált gameplay még tovább fejlesztett változatát, erre egy relatíve visszaesés látványa fogad bennünket. Persze, nincs azzal gond hogy van az a tábor, melynek ez bejön, csak azt is el kell fogadni, hogy van a másik oldal is, mely nem ok nélkül jött létre.
13.
13.
DevilGamer
N!ghtmare mond valamit!

Engem se nagyon érdekel, hogy copy-e vagy sem, nekem tetszik a jaték és kész. Meg amúgyis, nem az egész AC-t másolták át, csak a harcrendszer és ugye nem csak abból áll a játék!
Ha játékok nem másolnák egymást, akkor nem tudom hol lenne ma a világ...
12.
12.
balint23h
Hát ennek sok köze nincs a gyűrük urához. De gondolom így jobban el lehet adni...
11.
11.
Shannaro
Az utolsó jelenet (Talion az íjjal) a holtak seregét juttatta eszembe, úgyhogy mégse olyan nagyon rettentően távol áll Középföldéhez. Csak az előzmények bosszantóak kicsit, de rohadt hangulatos kis pofozkodást lehet rendezni a játékban. Ezt egy fanfiction-nek fogom fel, és annak nem rossz. Nem kell mindenben a rosszat keresni, még akkor sem, ha van benne.
10.
10.
Adamknight
#8: Gondolom copyright miatt...
Mellesleg már féltucat hírnél megemlítették, hogy ez nem Lotr vagy Hobbit lesz, hanem, ahogy a nevében is benne van "csak" Middle-earth. Hidd el a Forgotten Realms világának történetei se mindig ugyanazok :). Nekem speciel tetszik ez a variáció is :D.
9.
9.
simon 555
#8: Mert miért használjanak fel már létező zenéz ha írhatnak újat?
Én valahogy nem akarom ebben a játékban a GYU vagy Hobbit zenéit hallani. Egy Gyűrűk Ura játékban oké, nem is várnák mást, de ez nem az lesz.
8.
8.
kastorhun
#6: Szerintem is hiányzik belőle valami, pl: mi a fenéért írtak hozzá új zenéket, talán a Hobbit és a GYU zenéi nem voltak elég jók?
Pedig (szerintem) a filmipar legjobb zenéit csinálták meg, egy ilyen zenére ki nem darálna?
http://www.youtube.com/watch?v=y3X1ycCg_7k
7.
7.
Antivist
Ha mindegyik célponthoz fűződik majd egy cél, amiért meg akarjuk ölni őket akkor szerintem teljesen jó lesz.
6.
6.
N!ghtmare
Sírás helyett inkább örüljetek, hogy kapunk egy "kiforrott", megszokott harcrendszert amit akár még tovább is tökéletesíthettek. Speciel magasról letojom, hogy copy vagy sem ha működni fog. Ennyi erővel a Mass Effect is egy szar mert a fedezékrendszerét láttuk már féltucat játékban, atyaég.

Troy Baker hangját meg nagyon kedvelem, a játék meg full brutális lesz szóval egyre jobban várom!
5.
5.
Claymen
Én az első képek óta nagyon várom. Remélem összességében is jó lesz, nem csak 2-5 perces videókban.
4.
4.
Simonus18
Ha nem lenne AC másolat, izgibben várnám e trailer láttán. A francért nem lehetett sajátosabb játékmenetet kidolgozni ...
3.
3.
mestermagyar
Mennyivel jobb lenne egy skyrim féle, nyugodtabb játékstílus, érdekességekkel tele.
2.
2.
mestermagyar
Lord of the assasins creed.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...