E3 2014: Traileren a The Vanishing of Ethan Carter

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 6.
  • Videó
Link másolása
A lengyel The Astronauts csapatának debütáló alkotása nem csak pazarul fest, hanem egészen titokzatos is. Hősünk egy természetfeletti képességekkel rendelkező detektív, aki egy eltűnt kisfiú után nyomoz.

Egy hátborzongató horrortörténetet mesél el a The Astronauts csapata a huszadik század elejéről.

A játékosok Paul Prosperót irányítják, aki egy természetfeletti képességekkel rendelkező detektív. Elképzeli a halálos bűncselekmények jeleneteit, ahogy azt a Hannibál TV-sorozatban Will Graham teszi. Ahogy éppen egy eltűnt kisfiú után nyomoz, egy hegyi ösvényen megtalálja az egyik emberrabló brutálisan megcsonkított holttestét.

A hangulattal nem lesz gond, s a játék E3-as trailere alapján a grafikával sem.

4.
4.
sebtapasz
#1: Igen! :D Nekem is egyből a syberia ugrott be! Akár annak is lehetett volna a trailere! Milyen jó kis játék az....lehengerlő látványvilág és első osztályú történet....manapság ritka az ilyen.. mondjuk a point and click szcéna amúgy sincs elkényeztetve manapság.... :( De ez a játék is nagyon jól fest!!!! :)
3.
3.
crytek
"A játék kizárólag DirectX 9 API-ra épít.A játék szívét pedig egy alaposan módosított Unreal Engine 3 képezi saját textúra-tömörítési eljárással és árnyalókkal(shader).
Érdemes még figyelembe venni, hogy a programnak leginkább sok VRAM-ra lesz szüksége. Gyakorlatilag – ahogy a fejlesztők fogalmaztak – minél több VRAM áll a szoftver rendelkezésére, annál szebb lesz. A készítők elárulták, hogy a fejlesztés során 2 GB VRAM-mal felszerelt VGA-kat használnak."

Támogassuk a fejlesztőket és mindenki vegye meg,ha már így kényeztetik a pcseket!
Bár ha pénz szűkében lesznek úgyis kihozzák next genre szerintem,de ez majd kiderül a jövőben.
2.
2.
Cristiano
csodálatos egyszerűen jó
1.
1.
DarkLord
Valahogy, majd kinézetben kb. így képzelném el a Syberia 3-at, nem tudom miért, de nekem az ugrott be legelöször a táj és a zene felcsendülésével...(De jó lenne arról is már valami infó).

Egyébként elég jól fest tényleg és a története is érdekesnek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...