E3 2014: Mass Effect pletykák

  • Írta: Arell
  • 2014. június 7.
  • Pletyka
Link másolása
Az új Mass Effect-játékról egyelőre nem sok hír látott napvilágot, de a fejlesztés korábban jelzett "félig kész" állapotából és Yanick Roy E3-as látogatásából ítélve néhány napon belül okosabbak lehetünk.

A BioWare Montreal fejlesztése alatt álló következő Mass Effect-cím megjelenésének időpontja eddig ismeretlen. A hírek szerint azonban a stúdió vezetője, Yanick Roy nyolc év után először megjelenik majd az E3 helyszínén, így esély nyílik nemcsak arra, hogy egy kiadási dátumot kapjunk, de talán láthatunk némi képi- vagy videóanyagot is a játékból.

A Frostbite 3.0 motor által hajtott címről eddig nem sok információnk van, így remény ébredhet bennünk hogy a rendezvényen (valószínűleg) bemutatott trailer bepillantást enged majd a történet főhősének személyébe, és egyértelművé teszi, hogy folytatásról, avagy előzményről beszélhetünk. Egy dolog azonban biztos: Shepard ezúttal kimarad a harcból.

23.
23.
levantine
#22: A története "gyakorlatilag" nem alázza be a Star Wars-t, mivel teljesen másféle történetről van szó. Nehezen lehet a kettőt összehasonlítani, de mindkettő remek alkotás.
18.
18.
Arell
#10: Én személy szerint ugyancsak First Contact-re gondolok. Az egy jó útirány lehetne. De mondjuk a Krogan lázadás jó lehetőséget adna, hogy ne csak ember főhőssel toljuk...
17.
17.
Mr.Dead
#16: *robot lesz helyette
14.
14.
petimanus
Nagyon kétséges, hogy folytatás készülne. A ME3-al több, nagyban különböző lehetséges befejezés történt. Ha csak nem akarják csak az egyik befejezést kanonizálni, hogy az alapján váljon lehetőség egy folytatás kitalálására, akkor valószínűleg előzmény lesz.

Az előzményekkel meg az a bajom, hogy lehet egy epic történetet keríteni bármiféle konfliktusról...De valahol kissé súlyát veszti, mert tudni fogjuk, hogy a későbbi gebaszhoz képest ez nem lesz olyan hűdenagy. De tévedjek mindenben és lepjenek meg egy olyan folytatással, ami rpg elemekben bővelkedik és felülmúlja az elődöket : D
11.
11.
Szelenas
Mindegy mi lesz, csak Mass Effect legyen, ha egy volus tanárral kellene menni, akkor is collectorsot vennék.
10.
10.
siedrenn
Mondjuk szerintem jó lenne, ha First Contact War érában játszódna.
Vagy a protheanok bukásának az idején, bár erre kb. 0 az esély, mert akkor ember az űrben nem nagyon volt, és olyan játékot turi nem adnak ki, amiben nincsen ember.
9.
9.
erasmus
Én egy Krogan lázadás idejébe röpítő történetnek örülnék a legjobban, de tuti nem lesz mivel akkor az emberiség még sehol nem volt...
7.
7.
N!ghtmare
Az első rész is lehengerlően jó volt de még azt is sikerült szinte tökélyre fejleszteni a folytatásokkal, imádom ezt a játék(sorozat)ot.

Szerintem a Dragon Age 2-höz hasonlóan már nem lesz olyan epikus a sztori (Kaszásoknál milyen durvább ellenfél jöhet?) hanem valamely meglévő mellékszál lesz kidolgozva, felgöngyölítve. Bárhogy is lesz bízok a srácokban!
6.
6.
Cristiano
várom biztos lesz valami gameplay
5.
5.
SwordFish
Ha előzmény lesz akkor nem érdekel...
4.
4.
Arell
3.
3.
Benjoo
Izgatottan várom. Főleg ezek után: https://twitter.com/shinobi602/status/475317284362551297
2.
2.
Nagyon várom. Örülnék minden lehetséges verziónak: előzmény, folytatás, MMO. Mindegy, csak jöjjön :)))
1.
1.
eszeanna
Örülnék annak, ha végre kiderülne valami róla. Bár most a Dragon Age valahogy jobban vonz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...