E3 2014: EA-sajtókonferencia - LIVEBLOG

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A konferenciák sorát az Electronic Arts folytatja, amit természetesen élőben követhetsz nálunk. Andrew Wilson csapata a jövőbe tekint, új játékokat jelent be, de itt lesz a Battlefield: Hardline, a Mirror's Edge és egy csomó más cím is.

21:55 - És ebben a pillanatban éles a bétateszt. Kellemes játékot! Az EA viszont önmagát is alulmúlta, az elmúlt évek legunalmasabb és legsemmitmondóbb konferenciáját hallottuk a kiadótól. Semmi igazán ütős bejelentés, csak a folytatások. Vajon zuhanni fog-e az EA részvényeinek ára a silány konferencia után? Csak azt mondjátok meg, mi volt a hat új lepellerántás?

21:52 - A rabló-pandúrosdi egészen hangulatos, de az állunk ezúttal a helyén marad: nem ül akkora döbbenet az arcunkon, mint a tavaly Battlefield 4 esetében. És a bejelentés: A BÉTA MA VESZI KEZDETÉT PS4-EN ÉS PC-N! Így már rögtön más a leányzó fekvése. Kapcsold be a konzolt vagy a PC-t, és szedd le a PS Store-ról vagy az Originről.

21:44 - Itt van, amire mindenki várt, a Battlefield: Hardline, rögtön egy ütős előzetest tekinthetünk meg. (Nálam meg lefagyott a stream, na majd most.) A Visceral szerint egy normál nap úgy néz ki Los Angelesben, hogy a fél város lángokban áll, a bűnözők semmitől sem riadnak vissza. Híradóadásokkal nyit a multis bemutató, rendőrségi járműveket ostromolunk, rögtön egy üldözési jelenet közepén találjuk magunkat. Mi vagyunk a rosszfiúk, a zsákmányért bármire hajlandóak vagyunk. Egy parkolóházban találkozunk a többiekkel. Gyors váltás, s máris a yard színeiben nyomulunk egy helikopterben ülve. Olyan az egész, mint egy nagy költségvetésű Payday 2, nagyobb játszótérrel és a Frostbite 3-mal. A járműveken ezúttal is nagy hangsúly lesz, legyen szó motorról, rendőrautóról, helikopterről - mindent vezethetünk. És egy Battlefield-játék mit sem ér összeomló felhőkarcoló nélkül.

21:40 - Jön a FIFA 15. Emocionális játékosaink lesznek, a focisták emlékeznek a korábban történt húzásokra, ezen kívül a labdakezelés és a szerelések egy következő szintre léptek. A meccsek atmoszférája is dinamikus, a nézők követik a pályán történt eseményeket. Őrjöngenek vagy pfujolnak - az EA Sports szerint ez a valóság, ez a futballjátékok jövője. Hatásvadász és roppant filmszerű előzetessel búcsúzunk a játéktól.

21:36 - Wilson a színpadon megint. Egy teljesen friss koncepciót mutat be - kíváncsian várjuk. És igen, itt a MIRROR'S EDGE a DICE-tól. Faith új arcáról mesélnek a fejlesztői naplóban, elegáns, minimalista a leányzó és persze szexi. Bámulatosak ezek a conceptek, plusz valódi parkourosok mesélnek az épületeken való ugrálásokról. Nos, a játék teljesen visszaadja ezt az érzést, a profibb játékosok durvább kunsztokat mutathatnak be. A fehér színekkel operáló látványvilág lesz a mérvadó megint. a rosszfiúkat is változatos módon likvidálhatjuk A grafika minőségén kívül a design nemigen tér el az elődtől.

21:34 - A Dawngate van terítéken, amely műfaját tekintve MOBA, ám a fejlesztők nem akartak egy újabb DoTA-klónt. Rengeteg a hős, remek online lehetőségek várnak ránk, és a történet sem hiányzik. A bétateszt már elérhető, úgyhogy inkább azt mondjuk, a puding próbája az evés. Ha már unod a riválisokat, próbáld ki.

21:31 - A Madden NFL 15-ben jelentősen javítottak a védekezésen. Rengeteg módon állíthatjuk meg az ellenséges csapat játékosait, új mozdulatok várhatóak, és lesz egy drámai kameranézet is, amely közvetlen közelről mutatja be az akciót és a sportolók reakcióit.  Augusztus végén jön a játék PS4-re és Xbox One-ra. A prezentációt egy élőszereplős előzetes zárja.

21:29 - A golfjátékok jövőjét mutatja be a PGA Tour legújabb része. Töltési idők nélkül, Frostbite 3-mal hajtva, 2015 tavaszán. Rövid, de legalább látványos trailert láthattunk.

21:25 - Még két EA Sports-játékkal ismerkedhetünk meg. Az illetékes megemlítette meg a Criterion csapat nevét. Lássuk hát a nagy titkot! Hoppá, helikopterek, ütközések, ami cool. Az egész csapat kutatott az új lehetőségek után a közelmúltban, és úgy látszik, egy átfogó alkotást tett le az asztalra helikopterekkel, ejtőernyősökkel, motorcsónakokkal, mindennel. Fogózkodjatok meg - mindezt belső nézetből élhetjük át, mintha csak egy GoPro-kamera lenne rajtunk. Megint nem kaptunk címet.

21:22 - Az NHL 15 fejlesztője a színpadon - állóképeket kapunk a hokis játékból. Még élethűbb fizika, korongszimuláció, ez az újgenerációs jégkorong kezdete. Következik a trailer, epikus zenével kísérve.

21:19 - Bruce Lee bácsi monológját láthatjuk a múltból, valamint a modern UFC-harcosok mesélnek a sportágról. Igen, az EA Sport UFC van terítéken egy trailerrel, amit egy kigyúrt kurafi félbeszakít, ő Bryan Hayes, a producer. Rögtön kapunk egy kis gamepalyt. A legenda, Bruce Lee pofozkodik egy kopasz ellenféllel. Változatos ütések, káprázatos grafika - a jövő héten megjelenés PS4-en és Xbox One-on.

21:16 - Álmosító percek ezek, de a rajongóknak biztosan tetszik. Házibulit rendezhetünk, amit egy csapásra elronthat egy baleset és egy ügyelten sim. Persze mi is lehetünk a társaság középpontjában, ha okosak vagyunk. A The Sims 4 szereplői teljesen életszerűek. A játék szeptember 2-án jelenik meg PC-re.

21:14 - Essünk túl a The Sims 4-en. Franklin kisasszony a színpadon a Maxistől. Rögtön a karakterszerkesztőt tekinthetjük meg, simjeink okosabbak, jobban ki tudják fejezni érzelmeiket, lehetünk romantikusak, őrültek vagy amilyenek csak akarunk. Kapcsolatot teremthetünk a városban, edzeni járhatunk, formába hozhatjuk magunkat.

21:12 - Még mindig a BioWare-fejlesztők mesélnek, de ezúttal a Mass Effect az alany. Új helyek, új karakterek és az űr. Ebből bejelentés lesz. Számos hely van még a galaxisban, amit még nem láthattunk. A srácok új világot alkottak a next-gen tiszteletére. Egyelőre nincs cím.

21:08 - És itt a gameplay. Négyfős csapatunk egy sárkány ellen küzd közös erővel, a harcok során taktikai kamerát is használhatunk, ahol felülnézetből irányíthatjuk főhőseinket, parancsokat osztogathatunk, stb. Majd még egy előzetes Ferelden világáról és a hősök elhivatottságáról. Szép, na.

21:05 - Andrew Wilson a színpadon, mesél egy kicsit az EA inspirációiról és a Dragon Age: Inquisitionről. Szép leányzó nagybőgőzik a színpadon, miközben gameplay jelenetek mennek a kivetítőn. Nos, a Frostbite 3 elképesztő látványvilágot produkál, többféle stílusú táj elevenedik meg előttünk, hősök ballagnak a céljaik felé. Aaryn Flynn, a BioWare producere mesél egy sort a történetről, a döntéseink fontosságáról, a gonosz ébredéséről és a hősökről.

21:00 - A fények kigyúltak éééés elstartoltunk. Innen már semmi nem ment minket a The Sims 4-től. A DICE köszön be, és a Star Wars: Battlefront, a csapat rendívül elhivatott, felkeresték a klasszikus trilógia forgatási helyszíneit, lepacsiztak a LucasFilmmel. A játék 2015 tavaszán érkezik.

20:57 - Három perc és belecsapunk a lecsóba. Az imént letoltam egy feketét, tegyetek ti is így!

20:31 - Ha már szóba jöttek a sportjátékok, nyissuk a sort két képpel.

Íme, a FIFA 15 első screenshotja:

Ez pedig az NBA Live 2015:

Pünkösdhétfő már végérvényesen a gamerek ünnepe - milyen szerencse, hogy egybeesik az E3 nulladik napjával, nemde? Őszintén reméljük, hogy az Electronic Arts nem csupán a kötelező folytatásokra gyúr rá és valódi innovációt hoz a Los Angeles-i Shine Exposition Centerbe. 

Mi várható? Ami már borítékolható, hogy bemutatkozik a Battlefield: Hardline, a Mirror's Edge, a Dragon Age: Inquisition, a Star Wars: Battlefront, illetve a Criterion Games új projektje is, de az EA Sports címei sem maradnak szárazon - a FIFA-, az NBA Live-, a Madden NFL- és az NHL-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket.

Kezdés pontban 21 órakor!

Az élő streamet erre találod!

33.
33.
aruha
#32: Már jóval az E3 előtt bejelentették, hogy idén nem lesz új NFS ! Ami talán nem is baj...hátha kicsit nő a színvonal..
Egyébként iszonyat gyenge volt eddig..ez a konferencia..az előzőnél az nem tetszett, hogy kapkodtak, de ott izgalmasabb volt a felépítés...
32.
32.
HipCross
31.
31.
DON GONDOCS
Erre még az MS konferencia is köröket ver pedig ottse voltak olyan különleges bejelentések
30.
30.
Szelenas
annyira túl van terhelve a beta regisztráció:)
29.
29.
Takacs014
#25: Battlelogra menj, nekem ott volt egyből.
28.
28.
BrendOoN
#23: Elég nagy ajándék volt a MS-től, hogy az Ő bemutatójukon Ubisoft játékot láthattunk.

Megmondom őszintén, ez annyira nem tetszett. A Fifa elmegy, a Mirror's Edge meg Star Wars biztos jó lesz de ennyi. A Hardline, hát az meg... Remélhetőleg a Visceral befejezi a Dice munkáját, kijavítják a Battlefield 4 hibáit, dobnak be hat új mapot és kiadják új játékként. Valahogy nem tudtam leejteni az államat amikor minden felrobbant, mert ugyanazt láttam amit tavaly.
27.
27.
Mortis
ezek a bemutatók eddig nagyon harmatosak. talán az egyetlen érdekes bejelentés az új Tomb Raider-volt, de azt is láttuk már előre. A Mass Effect-ről nem mondtak semmi érdemlegeset, az új Dragon Age hatalmas döntéseiről meg megint nem szóltak informatívat, csak a harcot mutogatták, s néhány karakterről elhintettek 1-1 mondatot; zseniális!
26.
26.
Hunszi
harmatos volt ez a show is, de legalább a végére adtak valamit a helyszínen levőknek...64 PS4 játékra kész...durva :))
25.
25.
simon 555
Hol lehet jelentkezni a bétára akinek nincs meg a BF4?
23.
23.
Hunszi
ennyit az MS-ről...Sonynak még itt sincs a konferenciája, de máris adtak egy kis ajándékot az embereknek
22.
22.
gorbesz
jo lesz a hardline. igazan sajnalon azokat akik mar keptelenek siman csak elvezni egy gamet es leszoltak ezt is.
21.
21.
dshadow
Jó lesz ez a battlefield 4 cops 'n criminals dlc.
20.
20.
kazuma1989
Mirrors Edge milyen platformokon lesz?
19.
19.
Dr. Zaius
Miért kell így fikázni a Sims-t? Miért nem tudtok pártatlanok lenni?
17.
17.
B-Shaggy
Battlefront 3 gameplayt akaroooook :'(
16.
16.
Cristiano
#11: Mirrors Edge az jó lesz *-*
15.
15.
DON GONDOCS
Mirrors Edge VÉgre EA you win!!
14.
14.
MaxiJets
+1 moba a süllyesztőbe. :D
13.
13.
Irasalgor
Amúgy ez az Andrew Wilson csak nekem idegesítő, főleg, hogy mindig tapsoltatja magát?
12.
12.
Cristiano
#11: nekem nem ki hagyom most :D
11.
11.
Szelenas
10.
10.
Cristiano
#8: az 3:00 kor kezdődik :DD
9.
9.
Szelenas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...