E3 2014: Íme, a Yager másik bejelentése

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager egy bejelentést ígért az E3-ra, ehhez képest kettő meglepetéssel is készült a kiállításra: a Dead Island 2 mellett bemutatkozott a Dreadnought is.

A berlini Yager Development nemcsak a Dead Island második részén, hanem egy Dreadnought című projekten is dolgozik, amiben a játékosok futurisztikus űrcsatahajókat irányíthatnak - a többes szám itt szó szerint értendő, a Dreadnought ugyanis egy multiplayer-orientált játék.

A játékosok az ígéretek szerint részletes beállítási lehetőségeket kapnak a hajójukon, több különböző kaszt közül választhatnak, testreszabhatják a külsejüket, belepiszkálhatnak a motorjukba, a páncélzatukba és a képességeikbe, és persze a dogfightokra kiküldött csapatoknak is ők dirigálnak majd.

A Dreadnoughtot az Unreal Engine 4 hajtja, és egyelőre csak a PC-s verziót erősítették meg belőle. 2015 elején kezdődik a nyílt bétatesztelés, addig egy CG-trailerrel és négy screenshottal lehet hangolódni.


Érdekesség, hogy a Yager Development pályafutása egy Yager című játékkal kezdődött 2003-ban, a Dreadnought egyértelműen ennek tiszteleg.

5.
5.
Cristiano
4.
4.
ArrowCross
#3: Igen,de én most a World of tanks-re, és a War Thunder Ground Forces-ra és a többire gondoltam.
3.
3.
Ecneb
#2: Valóságnak is így kéne fejlődnie :(
2.
2.
ArrowCross
A tankok, repülők, hajók után jönnek az űrcsatahajók. :)
1.
1.
Ecneb
Ígéretes, tuti megyek bétatesztre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...