GRID: Autosport - irány az utca!

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 18.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a GRID: Autosport legújabb előzetese, ez vesézi ki a játék öt versenystílusának eddig még ki nem tárgyalt darabját, az utcai versenyeket. Ezek lesznek a legváltozatosabb és legizgalmasabb futamok.

Június 24-én, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik majd meg a GRID-sorozat legújabb fejezete. A játékban öt versenystílus kapott helyet, és nem is GRID-ről beszélnénk, ha ezek között nem szerepelnének az utcai versenyek. San Franciscóba, Washingtonba, Chicagóba, Párizsba, Barcelonába és Dubajba is eljutunk majd a versenyzői pályafutásunk során, az alábbi trailer hivatott egy kis ízelítőt adni a majdani hangulatból:

8.
8.
LAZLOW20
#5: Mész egy kört oszt ha nem jó akkor visszatekered.Anno az elsö rész nagyon tetszett,de ez nekem nagyon rókabörnek tünik.Megfokták a Grid 2-t,beletették a cockpit nézetet,meg pár új dolgot azt kész,csak nincs pofályuk DLC-ként kiadni.
6.
6.
Dark_Temptation
#2: csak fogd már be a pofád
5.
5.
Davis_and_Duckhead
Én nem értem ezeket az interview-eket igazi pilótákkal meg mérnökökkel, minek? a 2 körös 3 perces futamaikhoz ahol 20. helyröl kell elsönek lenned h továbbjuss a carier módban? Nincs benne idömérö, nincs idöjárás, nincs üzemenagy szimuláció, még boxutca sincs, miért "autosport"? Az az autóverseny h mész 1 kört "oszt' csokolom"?
4.
4.
nightismy
Ha a multi megvalósítása olyan pocsék lesz, mint az előzőben, kenjék a hajukra.
Mert attól, és a borzalmas menütől eltekintve egy használható árkád játék lenne.
Mondjuk vannak még ökörségek benne, például miért csak driftelve lehet normálisan kanyarodni...
3.
3.
SpilerOne
Még ők sem hiszik el, hogy ez jó játék lesz. Amikor jött a hír az első részről mindenki, köztük én is be voltam sózva, hogy mekkora játék lesz. De ez? Az autókon kívül kb. minden ugyanaz csak tekertek a grafikán meg más lesz a menü. Csalódás...
2.
2.
Cristiano
1.
1.
KeXxX
Csak jelenjen meg. Aztán majd meglátjuk, amúgy sem szeretem az ilyen interjús videókat..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...