Aiden nem tér vissza a Watch Dogs 2-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 18.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft atyaúristene, Yves Guillemot elismerte, hogy Aident meglehetősen vegyesen fogadták a Watch Dogsban, így könnyen lehet, hogy a franciák fejet hajtanak a kritikák előtt, és a folytatás már egy új főszereplőre fókuszál.

A Watch Dogsról szóló tesztünkben mi is azt írtuk, hogy Aiden egy "meglehetősen súlytalan karakter" és lám, a véleményünkkel nem vagyunk egyedül. A Ubisoftnál sem találtak süket fülekre a kritikák.

A kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot szerint a kezdetektől fogva tisztában voltak vele, hogy néhány ember szeretni fogja a főszereplőt és néhány nem, ám "nehéz volt mindenki kedvére tenni".

Most, hogy már látták a közönség reakcióját, tudják, hogy a folytatásban javítani kell a főszereplőn, és az sem garantált, hogy a második részt Aidennel képzelik el a franciák. "Nem tudom megmondani, mert igazából még nem tudok erről semmit. Majd meglátjuk" - fogalmazott Guillemot Aiden visszatérése kapcsán.

Az már borítékolható, hogy a Watch Dogs 2 fejlesztői több időt töltenek majd a világ és a karakterek megalkotásával. Sokszínűbb, kidolgozottabb folytatás vár ránk az elnök szerint. Reméljük, a szereplők valódi embernek tűnnek majd, és végre búcsút inthetünk az egydimenziós sztereotípiáknak.

26.
26.
blackhard
Most komolyan gyerekek ki gondolta komolyan hogy egy ilyen játékból jól sülhet ki az első két videón láttam hogy egy nagy kaki lesz. Csak a nevetséges hackelés. A 2012 E3 videót = Garfika bemutatást meg ki gondolta komolyan ??? főleg az Ubitól ? :D :D Eddig az Ac is kezd egyre jobban lecsúszni . Remélem ez a rész hozza az elvárt szintet. A far cry 4 meg nevetséges ahogy a Rainbow six is :D :D
25.
25.
Macifasz
#24: Ne nagyon reménykedj benne. Egyértelmű, hogy az AC mellett ez lesz a másik sorozata az Ubinak az elkövetkezendő években. ;-)
24.
24.
adam6751
Remélem nem lesz több része a Watch_Dogs-nak.
23.
23.
selejtes
azért van pofájuk, még az első rész is gamma állapotban jött ki erre már a másodikról pofáznak.Az egész egy hulladék, minden téren. Sík hülye emberek találták ki benne ezt a rendszert a hackelésre, ha azt úgy építik fel, hogy fokozatosan vedd hatalmadba a várost, social enginerkedj is, legyen terminal amiben igenis kelljen irkálni, nem csak egy buzi telefont nyomkodni, egész más lett volna.
22.
22.
sinister
szerintem nem a karakter súlytalan, hanem maga a sztori. pedig jól indul, ad egy alap feszültséget, de aztán hamar átfordul "zs" kategóriába (ez nálam akkor jött el, mikor Aiden lecsukatta magát)...miután a mellékküldetések unalomba fulladtak, azt gondoltam, "sebaj, majd a sztorivonal!" nos, mostanra már az is érdektelen, mert a kezdeti feszült hangulatot nem tudták szinten tartani. kevés játéknak van végig jó sztorija...
20.
20.
#19: Kell esz nelkul vasarolni.
Remelem tanultal belole.
A torrent a baratod.
Az nem zarja ki, hogy ha tetszik valami akkor megvedd.
19.
19.
Bagwell
Az hagyján, hogy a karakter szar, de a sztori mekkora szar. Még mindig kínlódom, hogy végigvigyem, szó szerint szenvedek vele mert annyira unalmas, de ha már megvettem kiviszem előbb utóbb...Játékban ekkorát még nem csalódtam :(
18.
18.
SLi
micsoda szerzői szabadság...
16.
16.
JBoy
#11: +1. Nagyon erőltetettnek tűnt számomra az egész sztori. Ez a bosszús dolog nem is lett volna rossz, de a kivitelezéssel nem vagyok elégedett.
Aiden lehetett volna inkább valami utca gyerek, piti hekkelős tolvaj aki egyre keményebb munkákat vállal be. Jelleme a döntéseinken, játékunkon alakul. Vagy mit tudom én csak eszembe jutott hirtelen.

Nem rossz játék és senkit sem akarok megbántani a kommentemmel, mert én is megvettem, de nem teljesen kerek a játék sajnos. Legalábbis nekem.
12.
12.
Ecneb
#8: Figyeld meg, bőven lesz hasonló silány minőségű DLC kupac is, persze méreg drágán.
11.
11.
hadzsime
A múltjáról semmit nem lehetett tudni(ami szerintem nagyon zavaró), a belső monológjai csak még unalmasabbá tették, ez a családi szál meg elbaszta az egészet. Sótlan unalmas karakter lett. A mellékszereplőket pedig legszívesebben egy meghackelt felvonóhídról dobtam volna be a vízbe a raszta hajú koma kivételével.
10.
10.
JBoy
9.
9.
Teuton
#8: Egyik nem zárja ki a másikat.
8.
8.
JBoy
#6: Én meg azt hittem, hogy kifosnak még hozzá kismillió dlc-t és csak miután lehúzták az utolsó utáni rókabőrt utána jön a 2.
6.
6.
Stranger
Folytatódik a marketing... első rész letudva, jöhet a 2! Úgy látszik nem lehet elég korán elkezdeni...
5.
5.
giga321
Picit tényleg egy lélektelen karakter. Dolgozzanak az új karakter történetén, de azért a második részben egy cameó tetszene.
4.
4.
Teuton
Hadd tippeljek: a második rész főszereplője is egy Vaas klón lesz.
3.
3.
PaulBlake
Nincs semmi bajom a főszereplővel, dehát ahogy írták '' néhány ember szeretni fogja a főszereplőt és néhány nem '' Dolgozzanak egy kicsit a főkarakteren és akkor visszahozhazsák, csak picit emberibbé kell tenni!
Csak aztán nehogy az legyen mind az AC franchise-al. Félre ne értsetek, bírom nagyon az AC-t főleg most nagyon várom az Unity-t
2.
2.
JBoy
remélem nem fog visszatérni
1.
1.
Cristiano
remélem vissza fog térni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...