Fél órán át mozog a MGS 5: The Phantom Pain

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 19.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően Hideo Kojima a nagyközönséggel is megosztotta a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain E3-as felvételét, amit a múlt heti expón zárt ajtók mögött vetítettek le az újságíróknak. Masszív anyag!

A recept nem változott a Ground Zeroes óta: hatalmas, nyitott pályákon kavarhatunk a hősünkkel, nagyfokú cselekvési szabadság mellett. Magyarul: a saját stílusunknak megfelelően, többféleképpen oldhatjuk meg az adott feladatot.

Kojima saját bevallása szerint nem szerette volna megosztani a felvételt, mert rengeteg munka vár a csapatra, de a hatalmas igény miatt megenyhült a szíve. A designert egyébként a XEVIOUS, a Super Mario ,a The Portopia Serial Murder Case és az Outer World című játékok inspirálták.

A lényeg az 50. perc körül indul, vigyázat, a felvezetés nagyon japán - csak saját felelősségedre nézd végig!

18.
18.
blackhard
#17: De most akkor az lopakodás ha belebújok egy dobozba aztán futkározok össze vissza majd ha lő távon belül van akkor elaltatom ? Nem akarok benne össze vissza lövöldözni.... A lufis felküldés meg nevetséges ..... szerintem ;)
17.
17.
Big Boss
#14: Peace Walkerbe is ugyanúgy kellett a katonákat begyűjteni :)
16.
16.
Big Boss
#15: Hajajj micsoda kommentek micsoda hozzá nem értések és ezt nemcsak a te kommentedre értem. Értem ezt azokra akik nem játszottak még MGS-el vagy csak 1-2 résszel. Jah és sztem minden eddigi MGS-be megvolt a lehetőség hogy Rambo stílusba legyilkolsz mindenkit vagy lopakosz szépen és úgy intézel el mindenkit. "Èrtem én hogy lehet lopakodni de akkor hagy lehessen lövöldözni is" ??? Sztem ha kezedbe kerül a játék lövöldözhetsz kedvedre össze vissza és ez minden MGS-be megvolt a lehetőség. "Most akkor ez egy komoly játék?" Miért ugy komoly lesz hogy lövöldözöl hülyegyerek módjára mint egy félőrült?! Rendben nem akarlak megbántani te így látod a gémet de ez a játék minden csak nem nevetséges. Cikkben le is lett írva hogy sok munka van még vele.
15.
15.
blackhard
Hát.. én nem ájultam el tőle… Ha csak ennyit tud felmutatni akkor legyen is csak depressziós Kojima a GtA 5 miatt. Meg ez a nevetséges játékmenet dobozba bujkálok meg mindenkit elaltatok meg felküldöm valami lufival őket…nevetséges.. :D most akkor ez egy komoly játék vagy a Deadpool és egy saint row kategória ….:D Szeretem a szériát 1 ,2 és a Guns of the Patriots is kivittem. Mindenki úgy játszik ahogy akar, én pl: nagyon ritkán használtam csak az altató pisztolyt… nincs ezzel semmi gond de ha a játékot már eleve úgy építik fel, az nagyon idegesítő… a patriots ban is meg volt a lehetőség hogy egy egész szép ki fegyver arzenált csinálhass magadnak erre ha elkezdtél lövöldözni jött a gagyi felkiáltó jel és végtelen számig jöttek a katonák… értem én lehet lopakodni de ha egyszer már van lehetőség rá akkor had lehessen lövöldözni is… itt is ott van a hátán a gépfegyver hozzá sem nyúlt .. Remélem tényleg megadja az embernek a szabadságot és több féle képen meglehet majd tisztítani egy bázist. Ha már a GtA 5 re ilyen féltékeny akkor tanuljon belőle ;)
14.
14.
patya07
Remélem Kojima mester nem gondolta komolyan hogy,égbe küldjük a katonákat, ezt leszámítva gyönyörű!!
13.
13.
Chrome1986
Egyetértek Névtelenség-el. Egy metal gearre azt írni "lelketlen", durva hozzánemértésre utal!

A prezentáció brutális, annyi lehetőséget látok, az életbe nem unom meg a Phantom Pain-t, pláne, hogy multija is lesz. Már a kurta kis GZ-ban is vagy 50 órát bohóckodtam, itt mi lesz?
10.
10.
névtelenség
Mindenkinek,a ki nonszensz dolgokon tépi a száját: HF -Utána nézni mi fán terem a MGS széria!
9.
9.
nomcsa
engem nagyon tud zavarni ha bizonyos opciók a játékban ennyire elrugaszkodnak a valóságtól (remélem csak én látom rosszul) nagyon jól néz ki, nagyon sok lehetőség van benne, nagyon várom!
8.
8.
DON GONDOCS
#7: Platformok PlayStation 3-4, Xbox 360-ONE
7.
7.
ArrowCross
Azt még nem lehet tudni, hogy milyen konzolokon lát napvilágot a játék?
6.
6.
EBR2000
Hát ez a ballonos cucc eléggé fura... :D
A környezet szép és látszik hogy sok lehetőség lesz a lopakodásra. Talán túl sok is... Nem fogom tudni eldönteni h most mit merre, hány óra. Bár ez nekem egyáltalán nem baj.
5.
5.
Cristiano
egészen szép tetszik :D
4.
4.
névtelenség
#2: Nincs gif, vicces beszólás vagy angol szleng/mém, amivel prezentálni tudnám az egyet nem értésemet.

3.
3.
Cipo3
Hát azért a 49. percnél a játék engine váltása a gimnasztikás japán lányokra nagyon meredek kár kihagyni.
2.
2.
DON GONDOCS
Szép meg jóés egész jól lehet benne taktikázni, de olyan lelketlen ez a játék így videó alapján. kb: mint a Blacklist vagy Future Soldier.
1.
1.
crytek
Egész jó ez az engine frankó nagy a látótáv! És persze hogy nem lesz pc-re :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...