Twin Souls - bemutatkozik a Tenchu örököse

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A spanyol Lince Works megelégelte, hogy évek óta nincs Tenchu-folytatás, így a csapat a saját lábára állt. A Twin Soulsban minden benne lesz, amit egy lopakodós nindzsás játéktól elvárhat az egyszeri rajongó.

Elstartolt a Twin Souls: The Path of Shadows Kickstarter-kampánya. A barcelonai Lince Works alkotása nem titkoltan a Tenchu hagyományait követi. Vagyis kapunk egy nindzsás akciójátékot, melyben a lopakodásnak kiemelt szerepe lesz.

Hősünk Aragami, akit egy rejtélyes leányzó, bizonyos Yamiko idézett meg egy sötét erődben raboskodva. A két lélek sorsa összefonódik, és egy komor utazás veszi kezdetét. Nindzsánkat harmadik személyű nézőpontból irányítjuk, legtöbbször az árnyékban mozgunk, de teleportálhatunk is a sötét területek közt, illetve feltűnésmentesen intézhetjük el az ellenfeleket.

A Tenchu mellett a Twin Soulst a Metal Gear Solid, a Thief, a Portal és a Splinter Cell ihlette, ám nem leszünk rendíthetetlen hősök, nincsenek fegyvereink, sem csodás képességeink, és még az életerőnk sem regenerálódik.

A bámulatos cel-shaded grafikával operáló Twin Soulshoz 70 ezer dollárt szeretne összekalapozni a csapat, 10 ezer zöldhasú már összejött, és még 28 nap van hátra az adományozásból.

14.
14.
EnderKnight
#12: Tesó,nem tudom ezt honnan szedted de ütős duma az biztos.xDDD
12.
12.
zsizsi
#10: Szerintem se nagyon kéne beleszólnod ha egy ember magával vitázik. Gyanúsnak tartom, hogy JBoy csupán Kemuri széthasadt tudatának egy újabb darabkája :D !!! KEMURI !!! VÁLASZOLJ, HÁNYAN VAGYTOK MÉG?!
11.
11.
JBoy
10.
10.
nero66
#8: Visszanyalt a fagyi?
9.
9.
EnderKnight
Én is játszottam a demójával de az csak szimplán Path of Shadows volt a neve és abban a karakter jobban tetszett.Na mindegy remélem összejön a gyűjtés mert nekem bejön az alapötlet.
8.
8.
JBoy
7.
7.
Shannaro
Én játszottam a pre-pre-pre alfa demójával, mikor még csak greenlighton volt fent, és nekem elnyerte a tetszésem. Szerintem lehet belőle egy egészen élvezetes játék, de még van vele meló bőven. Szurkolok, hogy elérjen a célig.
6.
6.
Suha
#4: ne bántsd Cristianot! :)
5.
5.
nomcsa
Cristiano Kemuri szellemi örököse. Amúgy a grafika annyira nem is, de a játék koncepciója számomra érdekesnek tűnik, kár, hogy azzal a jó öreg Tenchuval nem nagyon terveznek semmit, pedig nagyon jó volt..
4.
4.
JBoy
#2: Kurva anyád te fasszopó kis geci! :D
3.
3.
DON GONDOCS
Hát ez elég gyenge, a mozgás animációk, még cell-shaded grafból is láttunk már jobbat.
2.
2.
Cristiano
#1: az hogy fogyatékos vagy
1.
1.
JBoy
Cristiano mit gondolsz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...